onsdag den 11. maj 2011

Manipulation gennem mystik. Hr. O.

Den mystiske hr. O

Robin of Berkeley

Forestil dig dette: Du er ved at blive skilt, men han, eller hun, nægter at frigive de personlige finansielle optegnelser. I ansætter begge advokater. Faktisk bruger din eksfælle et betragteligt beløb til advokaten for at undgå at komme til at frigive optegnelserne. Din eksfælle allierer sig med embedsmænd og guvernører over hele landet for at holde informationerne skjult.


Så en dag, år senere, frigiver din eks så de så længe eftersøgte dokumenter. Du klør dig i hovedet af forundring. Hvorfor mon personen skjulte dem fra første færd?

Du overvejer om det mon er et udtryk for magt - din tidligere mage forsøger at låse dig fast og kontrollere dig. Måske er din eks passiv agressiv, og straffer dig. Eller måske forsøger din tidligere mage at få dig til at se dum og ond ud. Og der er også den mulighed, at selvom din eks frigiver papirerne, så er dokumenterne ikke ægte.


Men uanset grunden, hele scenariet virker ikke fornuftigt. Og dette er tilfældet med den lange og besynderlige saga om Obama der tilbageholder sin officielle fødselsattest. Han brugte bunkevis af penge hos advokaterne for at få den skjult. Han ansatte folk over hele landet for at hjælpe. Han lod en militærofficer smide i fængsel for at gøre ham mør.

Og alligevel efter årevis af skjulen og gemmeleg har Obama frigivet sin formodede fødselsattest.


Hvad er så mulighederne her? Ved at tilbageholde dokumentet fra begyndelsen manipulerede Obama måske med oppositionen i forsøget på at splitte os op og besejre os. Han kan have fået fans af racespørgsmålet hidset op, idet han ved at sorte ville se racistiske overtoner.


Måske skabte Obama et overlagt røgslør, en afledningsmanøvre mens han afmonterer landet. Eller måske er det dokument han fremlægger falsk? Hvem ved?


Der er masser af andre gåder vedrørende den mystiske hr. O. Disse kan måske ikke løses så let: Spørgsmålene om hans Social Security nummer: turen til Pakistan som studerende; de manglende udskrifter fra college og juraskolen og klientmapper i den private praksis. Hvorfor har Barack og Michelle ikke længere licens til at praktisere jura?


Men den største gåde om Obama er ikke hans manglende papirer: Det er manden selv. Han har været den mest prominente person i verden i over fire år nu. Med des længere han er til stede, des mindre ved vi om ham.


Personligt har jeg tænkt længe og intenst om jeg mon nogensinde har kendt nogen som ham. Jeg har haft kontakt med sociopater, gennemførte narcissister og bedragere. Dog har jeg sjældent set nogen som glat som en ål som Obama.


Når jeg tænker på Obama kommer jeg også til at tænke på en læge jeg kendte, en veltalende 'søjle' i vort samfund. Dog skete der de mest alarmerede ting bag hans lukkede døre.


Hver og en af hans fem bør forsøgte at begå selvmord, en efter en. Selv da børnene blev sindssyge, var lægen iskold. På en slags rædselsvækkende sadistisk vis, så det ud til han nød sine fem børns sammenbrud.


På nogle måder minder Obama mig o denne læge, fordi de begge er forklædningens mestre. Samtidig med at de udstiller et pletfrit ydre, holder de deres ægte jeg bag lås og slå.


Obama er fremragende til at sige en masse, men udretter lidt. Skønt Obama har rejst rundt i forskellige sociale lag, kan kun få mennesker huske noget om ham. En enkelt person på Harvard Law Review, husker Obama slentrende ud og ind af mødelokalerne, uden at nogen rigtig bemærkede det. Skønt Obama var præsident for Law Review (tidsskrift) var han næsten stun og skrev næsten intet.Hvem er Obama da? Hvem er denne mand der skjuler sin fødselsattest for blot pludselig af præsentere den? Er han en kamæleon, der kan forandre farven afhængig af omstændighederne? Er han fupmager, der sælger os en forræderisk medicin? Er han den ultimative passive agressive mand, der manøvrerer og manipulerer for at skabe forvirring frustration og uorden?

Er Obama sadist, ligesom den højtærede doktor, der muntert præsiderer over landets kollaps? Eller er Obama blot den knalddygte samfundsorganisator, der villige til at vinde med alle nødvendige midler?

Grunden til at være nervøs og ryste over udsigten til et genvalg til Obama er ikke hvad vi ved om manden. Det er alt det vi ikke ved.

http://www.americanthinker.com/2011/05/the_mysterious_mr_o.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails