søndag den 29. maj 2011

At undgå jødiske produkter slår ihjel

Bernie Planck
Jeg har skrevet førhen, at det at boykotte Israel eller undgå noget der stammer fra jøder er meget vanskeligt, fordi næsten alt der er vigtigt i dagens liv enten blev opfundet eller udviklet af israelere eller jøderne. Verden ville helt sikkert være mere fattig uden det jødiske bidrag til musik, film og teater; se min artikel As a Jew I Apologize for en detaljeret liste.

Jeg har modtaget et antal kommentarer fra muslimer der imødegår den værdi de jødiske bidrag har givet vestens civilisation og som spørger, "Hvem dog bekymre sig om musik, skuespil og film?"

OK, jeg har forstået, muslimer bekymrer sig ikke om det at more sig men at boykotte alt der stammer fra jøder kan være farligt for dit helbred. Det følgende blev hentet fra en internet email der er kommet vidt omkring og  med links til de passende autoritative kilder.

Jeg burde nævne at den oprindelige email, der så lemfældigt gentages på så mange websites, har utallige stavefejl på efternavne og ukorrekte henvisninger som har jeg rettet i min version:

Lad os se på Ahmed, en muslim der ønsker at undgå jødiske produkter, opdagelser og opfindelser.

Hvis Ahmad nogensinde skulle få Syfilis da bør han ikke søge at blive helbredt ved Salvarsan der blev opdaget af en jødisk kemiker, Dr. Paul Ehrlich.

Han burde slet ikke bekymre sig om at forsøge at finde ud om han endog har Syfilis, fordi Wasserman testen er en opdagelse af en jøde, bakteriologen August von Wassermann.

Skulle Ahmed nu mene han har fået Gonorre, da skal han ikke søge en diagnose, fordi det ville kræve en test der stammer fra en jøde ved navn Albert Ludwig Sigesmund Neisser.

Hvis Ahmed har en hjertesygdom, må han ikke benytte Digitalis, en opdagelse gjort mulig ved arbejdet af Ludwig Traube, søn af en jødisk vinhandler. 

Skulle Ahmed nu blive syg med ekstrem høj feber ville han ikke være i stand til at benytte en diagnose for tyfus feber, fordi det ville kræve Widal testen, opkaldt efter Georges-Fernand-Isido-Widal, en jødisk fysiker indenfor bakteriologien.

Hvis Ahmed nu får tandpine, da skal han insistere på at tandlægen ikke benytter kokain som bedøvelsesmiddel, et middel opdaget af den østrigske jødiske oftalmolog (øjenlæge) dr. Karl Koller.

Allah forbyde at Ahmed har sukkersyge, for da må han ikke benytte insulin, som er et resultat af Oskar Minkowsky, en jøde.

Hvis Ahmed nogensinde får kramper, ja da må han leve med dem, fordi det var en jøde, Oscar Leibreich, der foreslog brugen af Chloral Hydrat for lindringen.

Ahmed og hans medmuslimer må aldrig benytte barbiturater som bedøvelsesmidler, hypnotiske midler, krampehæmmende midler eller blot bedøvelsesmidler da dette ville være at vise ære til en jødisk kemiker Adolf von Bayer, der fremstillede stoffet syntetisk i 1864.

Hvis Ahmeds børn ikke får difteritis, da kan de takke Bela Schick, jøden der koordinerede den femårige kampagne der i praksis eliminerede den frygtede sygdom der havde krævet så utalligt mange unge liv i årtusinder. Hvis Ahnmeds børn undgår at dø eller bliver invalide af Børnelammelse, så kan de takke dr. Jonas Salk, endnu en jøde.
This leaflet was part of a massive campaign in the late 1920's and early 1930's to bring down the large numbers of deaths from diphtheria.
Denne var del af en omfattende kampagne
sent i 1920'erne og tidligt i 1930'erne for
at nedbringe det store antal dødsfald ved difteritis.
Photo Credit: PreserveCottage

Ahmed skal nægte at benytte Streptomycin og dø af tuberkulose, fordi to jøder, Albert Schatz og Selman Waksman, opfandt vidundermidler mod denne dræbende sygdom.

Ahmed skal sige fra overfor alle opdagelser, opfindelser, processer og forbedringer fra mange andre verdensberømte jødiske videnskabsfolk og lægelige eksperter.

Kort sagt, så skal alle gode og loyale muslimer forblive ordentligt og passende inficeret med Syfilis, Gonorre, Hjertesygdomme, Hovedpiner, Tyfus, Sukkersyge, Mentale fostyrrelser, Polio, Kramper og Tuberkulose og alle de andre dårligdomme og tusinder af naturlige plager som kødet er udsat for, mens de med stolthed boykotter de medicinske goder fremkommet ved de hadede jøder.

Note

Jeg modtog den følgende email, fyldt med fejl, stavefejl, ukorrekte henvisninger og nogle få direkte fabrikationer og har efterfølgende fundet frem til sandheden som jeg har beskrevet ovenfor.
For kort tid siden opfordrede arabiske talere i FN den arabiske verden til at boykotte alt der stammer fra det jødiske folk. Som svar tilbød Meyer T. Treinkman, en apoteker, af hjertets venlighed, at hjælpe med deres boykot som følger:

"Enhver araber der har Syfilis skal ikke helbredes ved Salvarsan opdaget af en jøde, dr. Ehrlic. Hun skal slet ikke forsøge at finde ud af om han har Syfilis, fordi Wasserman Testen er en jødes opdagelse. Hvis en araber mistænker han har Gonorre skal han ikke søge en diagnose, fordi det ville være at benytte metoden af en jøde ved navn Neissner (skulle være Neisser.)

"En araber der har en hjertelidelse skal ikke bruge Digital opdaget af en jøde Ludwig Traube. Skulle han lide af tandpine må han ikke benytte kokain, resultatet af forskning af Minkowsky (burde være Minkowski) en jøde. Hvis en araber har hovedpine skal han afvise Pyramidon og Antypyrin, knyttet til jøden Spire (dog ikke jøde) og Ellege (som ikke findes.) Arabere med kramper skal finde sig i dem, fordi det var en jøde Oscar Leibrecih, der foreslog brugen af Chloral Hydrat. Araberne skal på lignende vis gøre det samme med deres psykiske lidelser fordi Freud, psykoanalysens far, var jøde. Hvis et arabisk barn får difteritis, skal han afholde sig fra "Schick" der blev opfundet af en jøde, Bella Schick (Bela Schick)."

"Araberne skal være klar til at dø i store antal og må ikke tillade behandling af øre og hjerneskader, arbejdet af Nobel Pris vinderen, Robert Baram (som ikke findes.) De bør fortsætte med at dø eller forblive invalide af Børnelammelse, fordi opdageren af anti-polio vaccinen er en jøde, Jonas Salk."

"Arabere skal nægte at benytte Streptomycin og fortsætte med at dø af tuberkulose, fordi en jøde Zalman Waxman [ikke helt korrekt), opfandt vidundermidlet mod denne dødelige sygdom Arabiske læger skal afvise alle opdagelser, og forbedringer af dermatologen Judas Sehn Benedict [findes ikke], eller lungespecialisten, Frawnkel [findes ikke], og af mange andre verdensberømte jødiske videnskabsfolk og lægeeksperter."

"Kort sagt, gode og loyale arabere skal forblive ordentligt og passende inficeret med Syfilis, Gonorre, Hjertesygdomme, Hovedpiner, Tyfus, Sukkersyge, Mentale probelmer, Polio, Kramper og Tuberkulose og være stolte over at de adlyder det islamiske boykot."

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fint!
Vil araberne ikke helbredes, så lad dem dø!

falkeøje

Olsen sagde ...

Falkeøje,ja det er den ultimative frihed.

Related Posts with Thumbnails