lørdag den 14. maj 2011

Hørehæmmede muslimske kvinder

Bernie Planck
khimar

Således stod jeg en morgen i kø ved Dunkin's Donuts på 25th Street i Bayonne, New Jersey. Jeg så den kasseansvarlige undertrykke en snerren da hun belærte en tilsløret medarbejder om ikke lave rod i en kundes kaffebestilling. 

Den unge kvinde er iført en Khimar, et hovedtørklæde, der dækker hendes hoved, hals og nakke og ører, men ikke hendes ansigt (se fotoet.)

Et minut senere blev det min tur, jeg gav ekspedienten min ordre og hun overgav ordren til Muhajaba'en. Et øjeblik efter blev der leveret to kaffe, men i den forkerte størrelse. Kasseansvarlig rystede blot på hovedet og siger, "Det skulle jo være to store kaffeinfri!"

Jeg siger, "Hun ville en tvivl høre bedre uden det hovedtørklæde."

Den kasseansvarlige rullede med øjnene og nikkede.

Jeg får mine to store kaffe, benytter min kreditkort, smider en mønt i drikkepengekrukken og går.

Da jeg kommer hjem ser jeg at det er den kaffeinfri med mælk. Jeg bestilte kaffeinfri med fløde.

Så længe ejeren er så dum at hun ansætter muslimer, sætter jeg ikke mine ben der igen.

For at sikre at ejeren er klar over der er et problem, sendte jeg ham et brev, hvori jeg oplyste ham om at pigen med hovedtørklædet skulle se at få lavet nogle huller i tørklædet så hun bedre kan høre. Jeg fortalte ham at jeg brugte cirka 1000 dollars om året (faktisk bruger jeg mere) i hans etablissement og hvis han fortsat ønsker mig som kunde, da kan han skrive til mig når problemet er klaret.

Lad os lige få det på det rene: Jeg siger ikke at arbejdsgivere ikke skal ansætte de som hører dårligt. Faktisk så tror jeg en døv person ikke ville have noget problem med at følge instruktioner gennem mundaflæsning eller aftalte tegn for forskellige kaffebestillinger. I det mindste vil en døv person der søger et arbejde forsøge med et arbejde han eller hun faktisk kan klare.

Muslimer vil på den anden side, tage job selvom de ikke er egnede eller de er uvillige til at udføre alt det som arbejdet kræver. En intelligent person der blev tvunget til at være iført et hovedtørklæde på grund af en cancerbehandling eller anden skrækkelig ulykke ville skære sig et hul nær øret således, at han eller hun faktisk kunne høre ordren. Men ikke muslimer.

Ejeren kunne have sparet sig en masse problemer, hvis han blot havde læst min artikel Ansæt ikke Muslimer (ligger her på synopsis). Jeg kan kun håbe på at tilstrækkeligt mange mennesker har det som jeg, og at arbejdsgiverne således vil forstå en hentydning og ikke ansætte muslimer.

Nidkære muslimer kan ikke bo eller arbejde i Amerika, fordi Islam forbyder, at de assimilerer og integrerer sig til vor levevis. Hvis de ikke kan assimileres, hvis de ikke kan antage vor kultur, hvis de insisterer på at vi skal tilpasse os deres religion, ja så burde de slet ikke komme hertil.

1 kommentar:

bernie sagde ...

Thanks for all your kind work in translating my articles. I now list all those translations, please see, My Blog Posts in Danish

Related Posts with Thumbnails