tirsdag den 24. maj 2011

Fattigdom fjernes - den islamiske metode

Fattigdomsproblemet løses - den islamiske metodeEn berømt islamisk leder i Egypten, ved navn Abu Ishak Al Huweini, der ofte er på egyptisk TV har fornyligt sagt følgende på arabisk, og jeg har så oversat det:
"Vi er i en tid med Jihad; Jihad for Allah er en glæde, en ægte glæde. Muhammeds tilhængere plejede at konkurrere om at udføre det. Grundet til at vi er fattige nu, er at vi har forladt Jihad. Hvis blot vi kan udføre en Jihad invasion mindst en gang om året, hvis det er muligt to eller tre gange, da ville mange mennesker på jorden blive muslimer. Og hvis nogen forhindrer vor Dawa, eller står i vejen for os, så må vi dræbe dem eller tage dem som gidsler eller konfiskere deres velstand, kvinder og børn. Sådanne kampe vil fylde lommerne hos Mujahid, (de hellige krigere)  der kan vende hjem med 3 eller 4 slager, 3 eller 4 kvinder og 3 eller 4 børn. Dette kan være en givtig forretning hvis de ganger hvert hoved med 300 eller 400 Dirham. Dette kan være som en finansiel støtte hvorved en Jihadist, i tider med finansiel nød, altid kan sælge en af disse hoveder (hvilket vil sige som slave). Der er ingen der kan tjene så mange penge i en handel (gennem hårdt arbejde) selv om en muslim drager til Vesten for at arbejde eller handle. I krisetider er det en god mulighed for at opnå en indtjening."
Da jeg hørte dette budskab var mine ører ved at falde af. Dette er jo intet andet end en barbarisk og middelalderlig prædiken af en magtfuld muslimsk leder i Egypten der har adgang til offentlig TV og millioner at tilhørere. Denne sheik, der i det mindste er ærlig og uapologetisk, om hvad Jihad betyder, fremmer også den sande model fra profeten Mohammed i det 7. århundrede, og det han gjorde med ikke-muslimer, og som et eksempel som muslimer i dag kan følge. Er det netop ikke en profets opgave, at være et eksempel for sine tilhængere?


Det er vanskeligt for muslimerne ikke at skulle vedkende sig deres religiøse historie, der er veldokumenteret igen og igen i de islamiske bøger. Muhammed selv sagde, med stolthed, at han var blevet velhavende gennem terror.

Denne prædikant er blot en trofast tilhænger af Islam, det er derfor han går ind for den samme opførsel. Hallo, den plan gjorde Muhammed rig, ergo er den også formularen for alle muslimer i dag, ikke sandt?

Muhammeds opførsel, som man plejede at tale stille om, og kun diskuterede blandt Islams lærde mænd er nu åbenlyst anbefalet offentligt i en verden, hvor den ækle sandhed ikke længere kan skjules.

Dette lydklip har chokeret nogle muslimer der er i en slags benægtelse af Islams historie og den sande betydning af Jihad, der er defineret som en krig mod ikke-muslimer for at få religionen indført, og efter kampen tilegne sig ikke-muslimernes ejendom, kvinder, børn, slaveholde dem og sælge dem som kvæg.

Ifølge ægte muslimer var det modellen for muslimerne i det 7. århundrede og er nu også deres mønster i det 21.

http://frontpagemag.com/2011/05/23/solving-poverty-the-islamic-way/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails