lørdag den 21. maj 2011

Palæstinensisk vanvid og taknemmelighed!

En beretning om den moralske afgrund palæstinenserne lader sig falde i


Jeg var med til at oprette Israeli National Skin Bank, der er den største i verden. National Skin Bank opbevarer hud der kan bruges i hverdagen, og i krigstid eller i situationer med mange sårede.

Hudbanken ligger ved Hadassh Ein Kerem University i Jerusalem hvor jeg var formand for plastickirurigen. Således blev jeg bedt om at levere hud til en arabisk kvinde fra Gaza, der var kommet på Soroka Hospitalet i Beershva, efter hendes familie havde forbrændt hende. Sådanne ting sker regelmæssigt blandt arabiske familier når man mistænker kvinder for at være utro.

Vi leverede alt det nødvendige væv så hun kunne behandles. Hun blev med succes behandlet af min ven og kollega professor Lior Rosenberg, og udksrevet for at vende tilbage til Gaza. Hun blev inviteret til kontrolbesøg på lægehuset i Beersheva.

En dag blev hun fanget ved grænsen iført et selvmordsbælte, på vej over grænsen. Hun havde til hensigt at sprænge sig selv i luften i lægehuset på det hospital der reddede hendes liv. Det kunne se ud til at familien lovede at ville tilgive hende hvis hun gjorde det.

Dette er blot et eksempel på krigen mellem jøderne og muslimerne i Israel. Det er ikke en territorial konflikt. Dette er en civilisationskonflikt, eller snarere en krig mellem civilisationen og barbariet.


Bibi (Netanyahu) forstår det, det gør Obama ikke.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails