lørdag den 7. august 2010

Den bedste løsning på racismen, nogensinde!

Den endelige, den bedste den mest brillante løsning på racismen

Problemet er ikke at vi hader andre racer. Problemet er at vi hader den forkerte race

Frank J. Fleming

Racisme. Det er problemet alle taler om, og det fortsætter med at være et problem, fordi man ikke vil holde op med at tale om det. Hvem kunne dog ane at forskellige mængder af hudpigment kunne give årsag til så mange problemer? Retrospektivt set da burde den menneskelige race have holdt sig til een hudfarve (f.eks. orange), men det er for sent nu, og sikken en gang roderi vi nu står med. Derfor er det på tide for nogen - muligvis jeg - at komme med en løsning på det.

Vi troede at racespørgsmålet ville være overstået i Amerika da vi valgte en sort præsident, men det viser sig at det at stemme på en sort person ikke på magisk vis gjorde en ende på racismen. I stedet er der endnu mere snak om det. Hver gang nogen er imod Præsident Obamas politik, fordi det er politik fremført af en dum person, er der grupper af mennesker der påstår at den eneste grund til at man er imod Obama er hadet til sorte. Nu hader jeg Obama af helt og aldeles ikke-racistiske grunde - jeg bryder mig ikke om hans flyveører - så forsøg du blot at overbevise nogle mennesker om at du ikke er racist. Det er som om de hader forestillingen om at der ikke er racister, fordi de kan lide at råbe af racister og de elsker at råbe.

Tag NAACP. De elsker at råbe "Racist!" og gør det så ofte som en chihuahua gøe'r (med ligeså megen mening bag). Derfor kom Andrew Breibart - med en video der viser en sort kvinde, Shirley Sherrod, der formodentlig er racist, og NAACP beslutter faktisk, "Hallo, lad os kalde en sort for racist for forandringens skyld. Det kunne være morsomt." Og så afskediger Det Hvide Hus hende fordi man ikke ønsker at se racistisk ud sammen med en de betragter som racist, og så lader NAACP som om man er åh så overraskede og lyder som "Hvorfor lytter folk til os nu? Er det fordi det denne gang var en sort der blev anklaget for racisme? Det må være racistisk!"

Men så viser det sig at videoen er med Sherrod, der fortæller mennesker at hun har lært ikke at bedømme folk på grund af race, så hun blev altså fyret fordi hun ikke er racist. Det er jo sindssygt. Hvis du så troede at vi i det mindste af dette kunne lære at være mere forsigtige med at komme med racismeanklager, så gik Sherrod på CNN og anklagede Breibart for at ville have slaveriet geninført. Nu tror jeg ikke at det at genindføre slaveriet er politisk bæredygtigt, men på den anden side troede jeg også at ObamaCaea var alt for upopulært til at blive vedtaget, og det kom dog igennem Kongressen.

Derfor er al dette racehalløj noget der gør os dumme og som et resultat har vi en udfordring med at regne ud, hvordan vi kan behandle det fornuftigst. For eksempel blev der diskrimineret mod sorte i USA, og mennesker blev opdelt med baggrund i deres hudpigmentering, så derfor bekæmper vi det ved at opdele mennesker i netop grupper baseret på deres hudpengmentering, såsom Congressional Black Caucus. Det synes som om vi jagter vor egen hale i dette spørgsmål. En dag vil vi vel forsøge at genoplive Ku Klux Klan i et forsøg på at bekæmpe racisme (og selvom jeg ikke ønsker at komme med gode råd til Klanen, men er lagner så ikke en skrækkelig uniform, hvis man er racist? Hvis nu alle er iført lagner, hvordan kan du da være sikker på hvilken race du er sammen med i din gruppe?) Se denne virkelig morsomme video findes i denne artikel på synopsis.


Chappelle's Show
Frontline - Clayton Bigsby
www.comedycentral.com
Buy Chappelle's Show DVDsBlack ComedyTrue Hollywood Story

Hvad er så løsningen på racisme? Nuvel da jeg er en meget kløgtig persoon med et IK der består af tre tal, har jeg en ide. Tilsyneladende er det som alle har forsøgt til nu ikke virket, og hvad de har forsøgt at gøre er at kæmpe mod racismen. Måske er racisme for dybt indgroet i os så den ikke kan fjernes. Måske benyttede evolutionen et program for at sortere mennesker med baggrund i de let synlige overfladiske forskelle - såsom hudfarven - og derpå hade de som er anderledes. Hvis det er sandt så er der kun en logisk måde at komme af med racisme på, og det er at gå tilbage i tiden og slå Charles Darwin ihjel før han opfinder evolutionen. Problemet her, er at Stephen Hawkins siger at det at rejse i tiden er helt umuligt, og han burde vide det da han jo er halvt robot.

Så i stedet for at kæmpe mod racismen der er skjult inden i os alle, så er løsningen måske at pleje, nyde den .... men hvad vi skal gøre denne gang er at få alle mennesker af alle kulører til sammen i samdrægtighed at hade den samme race.

Næ, nej, ikke noget med at råbe op om den race du holder som favorit (min er irerne); det vi skal gøre er at opfinde en ny race, som vi skal lære vore børn at hade.

Vi kunne kalde dem Puedams (jovist, det er et åndssvagt navn, men det er det navn de selv omtaler sig med, fordi de er jo utroligt dumme) og de bor i et forfærdeligt land langt borte som ingen har lyst til at besøge. De har lillafarvet hud, som vi alle kan være enige om dog bare er det mest vanvittigt og de er langt dummere end nogen andre derude. Puedams sprog er bizart og lyder som pladder; ethvert andet sprog ville lyde som sød musik sammenlignet med deres mærkelige grynt og piben. Deres kultur er bare så mærkelig. Tænk blot på den mest mærkværdige kultur du kender og så læg lige dobbelt så meget, eller mere til. Faktisk får deres kultur alle andre til at ligne sofistikerede genier. (selv irerne).

Puedams er alle uærlige. Og grådige. Og de bruger al deres tid på sport som alle synes bare er så idiotisk og meningsløst. Så lugter de mærkeligt. Og de er dovne. Og så er der de der dumme hatte de har på. Jeg kan ikke beskrive dem anderledes end ved at sige at de hatte er så idiotiske at man da ikke kan forstille sig et fornuftigt menneske ville overveje blot et sekund at bære en sådan hat der får ham til at ligne et fjols og tåbe. Bare ved at tænke på Puedams hatte - ja jeg får lyst til at stikke dem en på skrinet - lige med det vuns - og så er det endda en race jeg har fundet på. Så åndssvage er deres hatte. Og så er de elendige bilister.

Derfor er Puedams bare noget så frygtelige og de fortjener så absolut vor stadige og uendelige had. Det er det vi skal lære vore børn. Meningen er altså, at vi skal få dem til at være fokuserede så meget som muligt på at hade Puedams så der ikke bliver overskud til at hade andre. I stedet for at betragte mennesker de er omgivet af som væsener fra andre racer, da skal de blot se dem, som ihvert fald ikke så rædselsfulde som Puedams, som vi alle skal samarbejde om at holde nede og myrde. Jo, det drejer sig om at undervise vore børn i racehad, men det er at lære dem et had der tilsidst vil føre os alle sammen som een. Det er da smukt, ikke sandt? Under alle omstændigheder så slipper vi for de trættende diskussioner som vi oplever hele tiden.

Se, det var så min løsning på endeligt at gøre op med racespørgsmålet. Nobel komiteen kan kontakte Pajamas Media for at få min adresse så de kan sende min Freds Pris. Det er vel i kontanter?

Åh nej, nu kom jeg til at tænke på de dumme hatte igen! Hvor får jeg lyst til at kvæle en Puedam!

Frank J. Fleming writes political humor at IMAO.us and would like the Nobel committee to pay him under the table so he can avoid the IRS.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails