onsdag den 18. august 2010

Forhandle med Iran, om hvad?

Forhandle med terrorister

Bernie Planck

Da jeg var barn i 1950'erne gik jeg i en offentlig skole i New Jersey. Jeg kan huske vi fik historieundervisning i 5. klasse. I min artikel, 'Den portugisiske Reconquista og New Jersey Boghandler' bemærkede jeg den kendsgerning at selvom vi fik lært navnene på de store portugisiske opdagelsesrejesende, såsom Vasco da Gama, Pedro Alvares Cabral og Ferdinand Magellan, så fik vi aldrig at vide grunden til at portugiserne var i stand til at udforske og opdage århundreder før Spanien og Italien, to større og rigere lande: Portugal slap nemlig af med deres muslimer langt tid før de andre.
Iranian president Mahmoud Ahmadinejad ordered atomic scientists in Iran to begin enriching their current stockpile of uranium from levels of 3.5% purity, to 20% purity
Photo by: Tehranto

Jeg kan forstå at de unge sarte sind har det svært med at fortolke og huske alle kompleksiteterne ved navne, datoer, geografi og det tidsspand der er indbefattet, og at historieundervisningen i grundskolerne i min barndom med vilje var beregnet til at være mere enkel og lettere at forstå. Problemet er at de fleste voksne aldrig lærte om de mere vigtige detaljer senere hen i livet. Det er derfor det meste af verden tror at islam er en religion. De har aldrig lært at islam først og fremmes er en militær ideologi. Dens helligste Profet var ikke en fredens mand, men en krigens. At dens såkaldte hellige bog faktisk er en krigsmanual der i detaljer behandler ,hvordan man underlægger sig andre, omvender dem og dræber de vantro

Sørgeligt at konstatere at hvis vore børn vore børn, i det hele taget får undervisning i historie, de lærer de måske blot noget om de Barbariske Pirater.

Det kan se ud til at Obama er lige så lidt vidende som de fleste amerikanere om hvem de inviterede til et gæstebud for 200 år siden. Obama vil gerne have os til at tro at Sidi Soliman Mellimelli fra Tunesisen var den første muslimske ambassadør i USA. Nej, det var han ikke, han var her for at få blodpenge for frigivelsen af amerikanske søfolk der var blevet fanget af muslimske pirater og for at forhandle om erstatning for de tunesiske fartøjer som US kaprede for at lægge en blokade om Tripoli. De mere kyniske af mine læsere kan sige at Obama udmærket godt ved at denne "ambassadør" faktisk var terrorist, der kom til Amerika i håbet om en belønning. Uanset hvad, så er Obama enten et komplet uvidende fjols, eller han er en gemen forræder.

Jeg kan ikke lige regne ud hvad han er. Lad mig fortælle dig hvorfor. Obama mener jo han kan forhandle med Iran. Kun en idiot eller en forræder ville forhandle med Iran.

Lad os nu til at begynde med formode han er en idiot der ikke indser at for at forhandle da skal begge parter have et fornuftigt mål. Målet skal man være fælles om, så længe dette ikke kommer i konflikt med den andens. For eksempel forhandlede US og Sovjet med succes nedrustningsaftalen i 1991, med specifikke antal på hver parts atomvåben. Dette var muligt fordi US ønskede at standse spredningen af a-våben mens Sovjet ønskede at reducere udgifterne til deres militær, da deres forsøg på at følge trop med USA var ved at køre dem i fallit. Selvom begge parter havde hvert deres mål i sigte, så kom de ikke i konflikt med hinanden.

At bede Iran eller ethvert andet islamisk land om ikke at få atomvåben ville kun kunne fungere hvis muslimerne havde fornuftige, civiliserede mål. Sørgeligt nok så er de islamiske mål antietiske overfor alt i Vestens kultur. Muslimernes mål er at påtvinge islam til Vesten. Men lad os formod at Obama faktisk fik Ahmadinejad til forhandlingsbordet; så kunne de lyde således:

Obama: OK, hvad kan vi gøre for at overtale jer til at droppe jeres atomvåbenprogram?

Ahmadinejad: Overgive jer eller dø.

Obama: Overgive? Hmmm. Vi har måske tilstrækkeligt med Demorkater i Kongressen så det kan være muligt. Men jeg formoder ikke jeg kan overbevise resten af landet om at vi skal overgive os.

Ahmadinejad: Omvend Jer eller dø.

Obama: Omvende os? Jeg tror ikke det er fornuftigt - tænker du på noget specifikt?

Ahmadinejad: Allah være lovet, ja: Vi ønsker det glorværdige der giver øjeblikkelig adgang til Paradiset.

Obama: Det glorværdige? Såsom?

Ahmadinejad: Som et atom Holocaust; men et rigtigt et, hvor alle mennesker dør - ikke et fupnummer som jøderne hyler op om.

Obama: Men så dør alle muslimerne også.

Ahmadinejad: Ja, hvad mener du?

Obama: Men hvad godt kan der komme ud af at hele menneskeheden dør?

Ahmadinejad: Overlad det til Allah. Muslimerne vil komme i Paradiset og de vantro vil riste i Helvedes ild. Der er alt for mange klipper og træer som jøderne kan gemme sig bag - men med Atombomben vil der ikke være ly for jøderne. Sunnaen fortæller os: "Opstandelsens dag vil ikke indtræffe før muslimerne fører krig mod jøderne og dræber dem." Hvordan skulle jeg dog kunne diskutere med vor hellige Profet?

Obama: Det er jo galmands snak. Lad os være fornuftige. Enten holder du inde med dit atomprogram eller der vil komme konsekvenser.

Ahmadinejad: Såsom?

Obama: Jeg vil puste mig gevaldigt op...

Ahmadinejad: Så kom i gang.

Der er venstreorienterede idioter derude der tror at at atombevæbnet Iran ikke udgør en trussel på grund af MAD - Mutual Assured Destrucution - den afskrækkelse der afholdt US og Sovjetunionen fra at påbegynde en atomkrig. Hvad disse idioter ikke forstår er at MAD kun fungerer med fornuftige væsener der ønsker at leve. For psykopatiske fanatikere der ikke kan vente på at komme i paradiset, da er MAD ikke afskrækkende, det er en tilskyndelse. Hvordan forhandler man om det?

Hvis Obama ikke er en idiot og kender sandheden at man ikke kan forhandle med Iran for at få dem til at standse deres atomprogram, men at han stadig insisterer på at forhandle alligevel, så ved han at resultatet vil blive et Iran med a-våben, Men kun en person der har til hensigt med vilje at ødelægge vort land ville gøre det.

Som jeg skrev, han er enten en idiot eller en forræder. Jeg ved ikke helt hvad han er.

artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails