fredag den 13. august 2010

Hvorfor hader muslimerne Amerika

Hvorfor hader muslimerne Vesten-Amerika

En læser forklarede for mig som svar på en af mine artikler om at islam er fredens religion (ligger her på synopsis) og de muslimer der vil dræbe vantro at det er på grund af hvad der sket overfor dem.

Dette er nøjagtigt den samme dynamik der finder sted når en misbrugt kvinde forsøger at retfærdiggøre de tæv hun har fået af sin kæreste eller ægtemand. "Han er faktisk en rar, fredsommelig fyr, men jeg må have gjort noget der har gjort ham vred, og som gjorde at han kom til at banke mig."

Surrender

Surrender photo by: Mattijn

Min godtroende muslimske læser forklarer ikke nøjagtigt, hvad det er, der er sket med de titusinder af muslimer (se note) og som gjorde at de på nederdrægtigste vis angreb kristne, jøder, hinduer, kvinder og børn i løbet af det sidste årti. Vor tilstedeværelse i Saudiarabien, Krigen i Irak, den israelske/palæstinensiske konflikt, alle disse ting kunne være med til at udløse voldelige handlinger, formoder jeg. Det forklarer imidlertid ikke at langt det største antal af angreb, voldtægter, steninger, hængninger, afbrændinger mv. påføres de som ellers ikke er i kamp.

Jeg formoder vi skal undskylde de muslimske bandevoldtægter på grund af at 9 ud af 10 som har været involveret i voldtægten synes det er dejligt.

Hvis amerikanerne forlod hvert eneste sted hvor muslimer udgør flertallet, hvis Amerika, smed hver eneste jøde ud af Israel, hvis vi fjerner vore tropper fra hvert eneste land i verden, ja så ville der stadig være ting som gør muslimerne vrede.

Der er muslimer der stadig vil have hævn mod ikke-troende for Korstogene, for Det Osmanniske Imperiums fald ved de Allierede efter 1. Verdenskrig, for Reconquista (Spaniens fordrivelse af muslimerne i Spanien) og for fortidens tusinder af fornærmelser som vantro har begået overfor deres religion, deres profet og deres Gud.

Derfor vil muslimerne altid være vrede så længe der bare er en eneste ikke-troende på Jorden.

Af alle verdens nationer hader de Amerika allermest. Sandheden er at muslimerne hader os på grund af vore friheder, undskyld George Bush, de foragter og angriber os fordi vi er den stærkeste vantro nation og derfor den største trussel mod deres mål om verdensherredømmet.

Kinas økonomiske indflydelse er knap en tredjedel af USA.'s Hvis det var omvendt, hvis Kina var den kæmpestore gorilla i spillet og dominerede verden som USA, da ville Osama bin Laden helt sikkert ikke spilde sin tid på USA, det ville være kinesernes 'bagdele' hans fatwa skulle ramme.

Lad os se på kendsgerningerne: Kina undertrykker deres muslimer, men det er USA der ikke undertrykker deres muslimer, der får al hans opmærksomhed. Osama ville angribe Kina hvis de var den stærkeste vantro magt på planeten, hvis kineserne udjorde en trussel mod et Verdens Kalifat. Men mon nogen idiot ville komme med en frase som, "Muslimerne hader kineserne på grund af deres friheder?"

Lad os indgå en aftale: Amerika står i vejen for at muslimerne kan dominere verden. Uanset om vi er en fri nation eller et diktatur, det betyder intet, fordi der er ingen indrømmelser vi kan komme med, ingen traktater vi kan underskrive, ikke nok jøder vi kan dræbe, ingen gerninger vi kan udføre, der ville kunne gøre dem tilfredse, udover vor fuldstændige overgivelse og underkastelse under Alllah. Måske så er de ikke så vrede. Måske så vil de ikke hade os.


Note

Fredens Religion, Om listen over terrorangreb

Denne liste over terrorangreb udført af muslimer efter 9/11 (cirka 4-5 om dagen i gennemsnit) er ikke fuldstændig fordi kun en lille procentdel af angrebene er der kendskab til i de internationale nyhedskilder, selv de som resulterer i manges død.

Listen indbefatter ikke hændelser der involverer muslimer af navn der dræber på grund af penge eller personlig stolthed. Det er ikke almindelige forbrydelser. Vi har på listen hændelser med dødelig vold der med al mulig grund kan siges at være begået af en religiøs pligt - som gerningsmanden/mændene selv fortolker det.

Sædvanligvis angiver vi på listen kun angreb der resulterer i tab af liv (med en håndfuld undtagelser). I adskillige tilfælde er antallet af døde i underkanten, fordi dødsfald som følge af traumer forårsaget af islamisterne kan forekomme i dagene efter et angreb, trods de lægelige bestræbelser på at holde ofrene i live.

Sædvanligvis angiver vi ikke hændelser der har relation til krigshandlinger, såsom i Irak og Afghanistan, medmindre de er særligt afskyvækkende terrorhandlinger. Uprovokerede snigskytter, skyderi fra kørende eller vejsidebombeangreb på militært personnel der udfører normalt politiarbejde er undertiden med på listen afhængig af omstændighederne.

Vi anerkender, at en håndfuld hændelser på listen måske ikke passer på den traditionelle definiton af 'terrorangreb.' En lille del for eksempel er æresdrab - skønt vi sjældent har de med hvor en hustru dræbes af sin mand, da dette ikke kan skelnes fra en forbrydelsen begået på grund af jalousi.

Uheldigvis er denne liste over muslimske terrorangreb kun med til lige at skrabe i overfladen over de overgreb der begås i islams navn over hele kloden, og hver eneste dag. Af denne grund, fører vi kun regnskab over de døde og lemlæstede på ugentlig og månedlig basis,.


Artikel fra plancksconstant.org

1 kommentar:

Anonym sagde ...

jeg er muslim og jeg elsker amerika

Related Posts with Thumbnails