søndag den 22. august 2010

Obamas forståelse med de nye fascister.

Obama er i hemmelig forståelse med en ny Fascistisk Imperialisme

James Lewis

Den islamiske ekspansionisme i dag og den fascistiske Akse i 1930'erne er af samme støbning. Ligesom Hitler-Tojo-Mussolini Aksen i 1930'erne er de islamiske fascister i bund og grund imperialister, med en helt klar ordre fra Toppen, om at underlægge sig civiliserede mennesker eller forvandle dem til aske. Muhammad selv truede som det er så velkendt, persernes kultur og kejsere og de byzantinske kejsere, og i de følgende år, overvandt hans efterfølgere disse kejserriger som altfortærende myrer.

De fredselskende buddhistiske klostre i Indien blev opslugt af de invaderende muslimske hære, med det resultat, at der ikke er nogen buddhistiske klostre tilbage i Indien i dag. Ikke et eneste. Kun hinduismen overlevede den muslimske invasion, fordi hinduerne ikke er pacifister. Du kan spørge enhver Sikh om det; de er en mægtig krigerreligion, der fremstod som en stødpude mellem Hindu Indien og det mange muslimske besættere, der nu besidder Pakistan og Afghanistan. I Indien, døde de buddhistiske munke blot, eller de flygtede til Tibet. Ja, sådan går det med de glorværdige resultater af at forsøge sig med fredelig modstand mod de muslimske hære.

Hvor som helst fascisterne kommer, så indgyder de først frygt og generer mindre krigeriske folkeslag - som i London i dag, hvor enhver BBC kritik af islamiske fascister er strengt forbudt. Det er det som Ground Zero Moskeen og Muhammad tegningernes postyr har tilfælles: De er bevidst benyttet som et propagandamiddel af kommunistisk tilsnit med den hensigt at skræmme og intimidere alle de liberale med svage viljer i Vesten, en standard islamisk taktik går nemlig ud på at erobre ved intimidering, som muslimske erobrere altid har gjort. Hvorfor dog bekymre sig om at føre krig, når man kan vinde gennem terror?

Putin forstår det, kineserne forstår det, og det er helt tydeligt i Mellemøsten. Kun amerikanske venstreorienterede og europæiske socialister benægter det. Det er derfor de er de største tøsedrenge i verden. De ville med glæde gå med til deres egen underkastelse og degradering.

Islamisk praksis har altid krævet at moskeerne har de højeste tårne i enhver by der er blevet underlagt. Ingen jødiske eller kristne har nogen sinde fået lov til at bygge højere tilbedelsessteder, at ride på højere (heste eller muldyr), eller gå højere med hoveder på gaderne end nogen muslim. Hvis du var jøde eller kristen da måtte du bøje hovedet når du passerede en muslim, der havde lov til at spytte på dig. Helt op til det Osmanniske Imperium (faldt i 1917) blev alle d'himmier uden betænkning banket til jorden, hvis de vovede at have hovedet højere end en forbipasserende muslim. Moderne vesterlændinge benægter det åbenbare, men det er kun fordi de er håbefulde nyttige idioter, selvpåførte dumrianer, og som dødt kød for alle rovdyrene i denne verden. Det er Lille Rødhætte der går gennem den mørke skov, men denne gang er der ingen der fortæller hende om Den Store Stygge Ulv.

Islamisk fascisme udfører folkedrab, før som nu i Afrika, i Sudan, hvor et radikalt morderisk muslimsk styre har fået lov af "det internationale samfund" til at forfølge og dræbe animister og kristne afrikanere siden 1990'erne. Fremfor at standse rædslerne, ved at bevæbne afrikanerne der dræbes for Allah, da er Sudan på mest ærværdige vis blevet valgt til FN's Generalforsamlings Menneskerettighedskommission med Venstrefløjens aktive medvirken. Det er blot endnu en kendsgerning der kan erkendes af enhver det bekymrer sig om at holde øjnene åbne. FN er blevet erobret uden der er affyret et eneste skud, af de nye fascister, således af FN's "fredsbevarende" styrker kan betragtes som værende impotente når de stilles overfro folkedrab.

Kofi Annan gjorde intet under folkedrabene i Rwanda i 1990'erne og blev derpå valgt som Generalsekretær for FN, delvist som en belønning; islamiske regimer og Euro-venstrefløjen vidste han ikke ville gøre livet besværligt for dem. Annan tjente gennem Olie for Mad konspirationen milliarder i "humanitær hjælp" mod irakisk olie, der så hjalp Saddam Hussein i de kriminelle forbindelser med den franske præsident Jacques Chirac og udenrigsminister Dominique de Villepin. Pressen i USA der er fyldt med nyttige idioter og kæmpefjolser, hædrede de slemme drenge og angreb de gode. De største på venstrefløjen falder altid for de værste tyranner.

Du mener måske at ondskaben er endeligt slået ihjel? Så må du være en venstreorienteret og lide af selvbedrag. Men nu gentager jeg mig selv, som Mark Twain sagde under lignende omstændigheder.

Islamofascisterne truer hele tiden med folkedrab på jøderne, som det kan ses i de daglige udgydelser af den lille Tolver galning Ahmadinajad -- men også med ordene, som det netop er blevet rapporteret, af vor gode ven, kongen af Saudiarabien: "Der er to nationer der ikke fortjener at overleve: Israel og Iran."

Dette er kongen, fra det 7. århundredes kamelangribere, som præsidenten for USA Barack Hussein Obama, i offentlighed har bøjet sig dybt for -- i en underkastelsesgestus, som man udmærket forstod i hele den muslimske verden.

Neville Chamberlain bukkede sig kun halvt for Adolf Hitler efter München tiopmødet i 1938. Venstreorienterede vil altid være således.

For at fuldstænddiggøre de triste paralleller med de forfærdelige 1930'ere ser vi Venstrefløjs/fascistalliancen nu er sammen igen. Hvis du mener at Bill Ayers og Jodie Evans sådan blot tilfældigt oppiskede et PR-stunt med de tyrkiske selvmordere ude for Gazas kyst for et par måneder siden, så blev du også fanget af et klassisk propagandatrick mellem den radikale venstrefløj og de islamiske fasscister. Der var selvmordere fra Det Muslimske Broderskab (tyrkiske allierede med Hamas) ombord opå turistskibet Mavi Marmara under direkte kommando af det nye islamo fascistiske regime i Tyrkiet. Ligesom drabet fornylig ved Libanons grænse af en israelsk militærleder, var dette en morderisk udtænkt plan. Drabsholdet i uniformer fra Libanons hær, havde snigskytter placeret med langtrækkende våben, som meget belejligt var blevet givet dem af U.S. militærtrænere.

Men forvent ikke at nogen JournoListers vil se nogen forbindelse i de kendsgerninger. De har alt for travlt med at finde ondskaben hos Amerikas konservative. Venstrefløjen er halvvejs bedraget og halvvejs Macchiavellianske og de lyver konstant for hinanden. De venstreorienterede medier har et desperat ønske om af ville bedrages, næsten som den mishandlede hustru til en voldelig alkoholiker. Det er en slags tegn på kærlighed.

Socialisterne i Europa slår i dag sig selv ud som kegler i et bowlingspil i deres iver efter at bøje sig for den fremvoksende fascistiske magt, der har købt alle tre britiske Parlamentspartier for deres oliemilliarder. Tony Blair arbejder for Libyens Muammar Gadafi, hvilket fortæller, hvor Labour Partiets hjerte hører til. Eurosocialisterne har i årtier importeret hundredtusindvis af fundamentalistiske muslimer fra landområderne i Pakistan med løfter om livslang velfærd og fire hustruer, et løfte man næppe kan forvente at en ambitiøs ung islamofascist fra Peshawar skulle kunne modstå. Resultatet er af fundamentalistiske muslimer nu faktisk kontrollerer dele af Europas større byer, herunder Rotterdam, Hamburg, og Paris. Socialisternes i Europa ved at deres lande vil gå undergangen i møde som vestlige stater. De er ikke så store idioter som de ser ud til. Men de er døddrukne af magtens sødme - og så skide være med imorgen. Efter os -Vandfloden.

Ligesom i de dæmoniske 1930'ere er Venstrefløjen igen meget mere interesseret i at sabotere frit valgte regeringer end i at bekæmpe de stadig flere fascistiske tyrannier der nyder at undertrykke millioner af kvinder, i at hænge og forfølge homoseksuelle og som praktiserer sadistisk vold mod en række andre offergrupper. Sadistisk vold, - denne lystfølelse til at påføre uskyldig smerte - var en kæmpe og nu næsten glemt foreteelse hos de tre store fascistiske magter i 1930'ere: Nazisterne, den japanske kejserlige hær, og selv hos Mussolinis italienere i Nordafrika.

Nogle definerer fascismen som et korporativt økonomisk system som f.eks. Obama Motors i dag. Det kan ligeså vel defineres som den offentlige hyldest og praksis af massiv sadisme mod en slaveholdent folk. Mussolini praktiserede omfattende sadisme i Afrika. Hitler praktiserede systematisk sadisme mod de folk han betragtede som uværdige, og når han kunne - mod russerne, polakkerne, jøderne, sigøjnerne, de tyske socialdemokrater og så videre. Japan udførte rædselsvækkende sadistiske ting mod ikke-japanere, amerikanere og europæiske fanger, det kinesiske folk, sorte amerikanere, filippinere og andre malajfolk i Asien og så videre. Selv Sovjet hyldede ikke sadistisk tortur mod deres fjender i offentlighed, så vidt jeg husker, skønt de helt sikker gjorde det i det skjulte, som russerne stadig gør i Tjetjenien i dag.

Ideologisk begrundet sadisme og grusomhed er knap nok anerkendt i dag af så elendige organer som New York Times. Times ignorerede for det meste, og var dermed i en slags hemmelig forståelse med Hitler's og Stalins industrialiserede sadisme i 1930'erne. Visse ting ændrer sig, men New York Times har altid været i stand til at støtte de værste regimer i verden. Det er en af disse konstanter der giver en tro på tingenes stabile tilstand. Tyrannier skifter navn, men The Times bøjer sig altid for de allermest blodbestænkte 'ulækkokrater' den kan finde. Måske undervises de i det på Columbia.

Den historiske kendsgerning er at Venstrefløjen altid gør det muligt for fascistiske uhyrer af komme frem. Jeg påstår ikke jeg forstår det, men det er så tydeligt og kan ses hele tiden. Det forekommer at være en den af deres inderlige moralske hykleri og karaktersvaghed. Profeten Jeremias så det i det 6. århundrede f.v.t. og angreb det ihærdigt ved at sige til de som forstillede sig, at de "helbredte mit folks sønderknuste Datter ved at sige Fred, Fred, selvom der ikke er fred." Lyt vor vore venstreorienterede venner, og de siger det hele tiden, som et mantra der får dem til at føles sig bedre end andre selvom det er en lodret løgn.

Det er et selvbedrag hos moralske kujoner og det gennem hele historien. Det er ikke en moderne ideologi, som den hævder at være det -- nu er den "progressiv" igen. De kan slet ikke tænke i nye baner. Det er blot en form for benægtelse, en popfantasi der giver dem lov til at undgå at tænke på ting der skræmmer dem. Det er derfor man kan finde spor af deres tankegang igen og igen i menneskets historie, under tusindvis af forskellige etiketter. Vi kan betragte den selvbedrageriske tankegang lige nu hos Barack Obama og hos Hillary, som vi så det hos Carter administrationen -- der gav den islamiske fascisme smag for ægte magt i 1979.

Det er vigtigt at huske at reaktionær islamisk fascisme i det store og hele var borte efter Det Osmanniske Imperium i 1971. Et antal af muslimske lande forsøgte desperat af modernisere sig i 60 år -- indtil Jimmy Carter gav den før-middelalderlige Ayatollah Khomeini en kæmpechance i 1979. Der påbegyndtes en kapløb mellem alle de undertrykte islamofasciter i sunni og shia landene. Nobel Freds Pris vinderen Jimmy Carter håbløse politik var ikke et tilfælde, heller ikke hans kærlighedsforhold til Hamas og Khomeini; det er form for psykopatologisk tvingende besættelse, og det sker igen og igen i menneskets historie.

Det er derfor de norske politikere bliver ved med at uddele Nobel Forsonings Prisen. Det er derfor Obama fik den ved bare at blive valgt. Venstrefløjen og de islamiske fascister regnede ud, hvem Obama var længe før det amerikanske folk blev klar over det. Han er jo, trods alt, en af deres.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails