tirsdag den 24. august 2010

Moskeen Det Hvide Hus

Moskeen på 1600 Pensylvania Avenue - Det Hvide Hus

Pat Boone

Dette er ikke nemt for mig at skrive. Det er absolut ikke fornøjeligt. Faktisk er det helt ubegribeligt.

Mens kontroversen bliver stadig større og raser videre, vedrørende den planlagte "Cordoba House" moske og det muslimske kulturcenter lige ved siden af Gorund Zero, hvor World Trade Center stod til 11.09.2001 - så er der en verdensberømt bygning, beregnet til dens nuværende indbyggere, der har et lignende formål, og det midt i Washington D.C.

Vi kalder det Det Hvide Hus.

Nogle venstreorenterede "forandringslykkelige" Obamafiler vil øjeblikkeligt smæde mig med navne for bare at tænke på det som jeg netop har skrevet, men jeg vil gerne have dig og alle andre læsere med indvendiger til at se nærmere på følgende kendsgerninger. Lad os så se om du kommer frem til en anden konklusion end min.

Vi er alle, i større eller mindre grad, det uundgåelige produkt af vor opdragelse, opvækst, hvad vil blev undervist i og lærte som børn. Barack Hussein Obama blev født af en 18-årig kaukasisk kvinde og en kenyansk far. Faktisk så var hans allertidligste opvækst og den indflydelse han kom under, både fra hans biologiske far, hans indonesiske stedfar, hans mor g bedsteforældre - fra socialister, ateister og/eller muslimer.

Han gik i to skoler i Indonesien som ganske ung og påvirkelig dreng. Den ene var katolsk, den anden muslimsk. I dem begge blev han betegnet som muslim, og i sidstnævnte blev han naturligvis indoktrineret med den muslimske tro. Andre elever og adskillige lærer der husker ham fra den periode siger at han var opmærksom, flittig og bedre end gennemsnittet i sine muslimske studier.

Under pæsidentkampagnen sagde han offentligt at han "stadig holder af lyden af det muslimske kald til aftenbøn," og at han stadig kunne recitere de passende bønner.

I sin selvbiografiske bog, "Dreams from My Father," invilliger han i at en ældre mand, Frank Davis, var en slags erstatningsfar og mentor for ham som teenager i Honolulu. Denne mand var en ihærdig dissident og socialit, og den unge Barack krediterer ham som endnu en der har haft en stor indflydelse på ham

Derpå fortæller han at ved Occidental College, "søgte" den studerende Barack efter andre dissidenter, politiske aktivister og åbenlyse marxistiske professorer. Er der et tydeligt mønster i dette?

En af hans nære venner tog ham med på et forlænget besøg til Pakistan i løbet af de år, og der er endnu ubesvarede spørgsmål om Obamas pas. Hvis det var et amerikansk pas, ville han ikke kunne få lov at komme ind i Pakistan - men hvad var det så?

Vi er blevet forhindret i at komme til kundskab om så enkle ting, ligesom optegnelser om ham på de tre colleges han gik på, hans papirer fra college og næsten alle optegnelser fra hans barndom og ungdom, lige til det tidspunkt, hvor han påbegyndte sin politiske karriere.

Hans hold af støtter har brugt mere end 2 millioner dollars på at undertrykke al denne information. Hvorfor mon? Ville nogen bruge millioner på at skjule sin personlige oplysninger og college optegnelser .....hvis der ikke var noget der kunne være fordækt?

Han begyndte sit politiske liv som 'samfundsorganisator' i Chicago. Han erfarede hurtigt at det meste af livet i det lavere samfundsgrupper var centreret om kirken. Efter hans egen beretning kendte han kun lidt til Kristendommen - på grund af sin muslimske opvækst - men han indså, at hvis han skulle have indflydelse da burde han være knyttet til en lokal kirke.

Derfor valgte han Trinity United Church of Christ, hvis præst var den nu berygtede Jeremiah Wright, "Amerika forhåneren", en mangeårig fortaler for "Black Liberation Theology." Den unge Obama sad i denne mands forsamling, hørte hans prædikener når han var tilstede, og det i over 20 år. Han sagde senere, da Wrights uhyrligheder var forsidestof over hele verden, herunder i Mellemøsten, at han aldrig havde hørt sådanne udtalelser fra hans præst. Det er da mærkeligt, ikke sandt? Den unge organisator Barack husker, at han blev kristen der, under indflydelse af Wright, og også er kristen i dag.

Han blev valgt som præsident, som vi ved, ved at love: "Vi er fem dage borte fra en fundamental forvandling af United States of America!"

Næsten øjeblikkeligt, efter at være blevet præsident, begyndte han at komme med udtalelser der påstod at Amerika ikke længere var en kristen nation, og at Amerika også kunne betragtes som en muslimsk nation.

Denne præsident har vedholdende søgt at få goodwill i alle muslimske nationer, selv hos vore mest indædte fjender - mens han hele tiden har undermineret sikkerheden og suveræniteten hos vor mest trofaste allierede i Mellemøsten, Israel.

Ironisk nok, så Fredag Den 13. var han vært ved sin anden Ramadan middag i Det Hvide Hus. Han er ikke den første der har været det; Hillary Clinton gjorde det i 1996, og det har siden været forventeligt at en sådan Ramadan fejring skal være en årlig tilbagevendende begivenhed. Men denne er blevet noget helt særligt, da præsident Obama talte om den foreslåede moske ved Ground Zero, og gik utvetydigt ind for den.

Næste dag trak han kraftigt i land ved at sige, at han ikke støttede visdommen ved placeringen af moskeen på det følsomme område, men blot muslimernes forfatningsmæssige ret til at bygge den. Imidlertid så hørte de som var tilstede den aften det noget anderledes, og udtalte sig om det når de blev spurgt.

Meget betegnende så var der blandt de inviterede gæster repræsentanter fra Det Muslimske Broderskabs front organisationer og velkendte kampagneledere for Sharia lov i USA. Disse var ikke blot inviterede ved en fejltagelse. Nej, disse personer ønskede præsidenten at være sammen med. (se denne artikel)

I to år, har præsidenten knap bemærket National Day of Prayer, han har heller ikke deltaget i den overhovedet. Man skulle da tro at en kristen præsident skulle være motiveret. Muslimer og de homoseksuelle aktivister er blevet inviteret til Det Hvide Hus i større antal end nogen kristen eller nogen jødiske repræsentanter er blevet; det er da besynderligt for en kristen, ikke sandt?

Skønt navnet kan blive lavet om, da er "Cordoba Haouse" helt klart en snu bevidst henvisning til den næsten firehundredeårige erobring af det tidligere kristne Spanien af muslimer der oprettede Kalifatet Cordoba og indførte sharia samfundet som de også vil gøre i Amerika. Dette samfund giver kun tre valg til borgerne:

1. Konverter til islam.

2. Bliv undersåtter af staten, andenklassesborgere, der skal betale en tvunget jizya eller skat eller

3. Dø.

I den muslimske verden betyder "Cordoba" den succesrige erobring, ganske enkelt. Men dr. Zudi Jasser, den muslimske grundlægger af American Islamic Forum for Democracy siger: "For os var en moske altid et bedested, hvor man kunne være sammen på helligdage - ikke en måde at komme med en pralende arkitektonisk udtalelse. Ground Zero skal ikke handle om at fremme islam. Det er stedet hvor krigen mod os amerikanere blev erklæret."

Jamen, hvorfor dog bruge 100 millioner det sted når Det Hvide Hus allerede tjener det formål?

Pat Boone

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=193897

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Havde Obama været en rigtig amerikaner, så havde han sagt til Pakistan:
I får ikke en cent i nødhjælp, før I har udleveret Osama Bin Laden og Mullah Omar til USA.

falkeøje

Olsen sagde ...

Netop falkeøje. Men desværre er Pakistan selv så gennemført korrupt og ubehjælpsom så de ikke ville kunne anholde dem om de så selv henvendte sig til myndighederne.

Det er kvalmende at høre de mange opfordringer, også fra politikere, der skoser danskerne fordi de ikke har grebet ekstra dybt i lommerne til nødhjælpen for de stakkels mennesker, der desværre for dem blev født ind i et samfund, og med en religion der frarøver dem al menneskelig værdighed og mulighed for at komme ud af trældommen.

Related Posts with Thumbnails