lørdag den 14. august 2010

Obama: Islam har altid været en del af Amerika. Ramadan.

Præsident Obama: "Islam har altid været en del af Amerika"


For at fejre indledningen til Ramadan kom præsident Obama med følgende udtalelse:

“Ramadan er en tid, hvor muslimer over hele verden reflekterer over visdommen og vejledningen der er en følge af tro, og det ansvar som mennesker har overfor hinanden og for Gud."

“Dette er en tid hvor familierne mødes, venner er værter ved aftensmåltidet, og måltider deles. Men Ramadan er også en tid med en dyb inderlighed, og reflektion - en tid, hvor muslimerne faster i løbet af dagen og beder om natten; hvor muslimerne hjælper hinanden for at give støtte til hinanden og for at fremme muligheden for velstand for mennesker overalt. Vi skal alle huske at den verden vi ønsker at opbygge - og de forandringer vi ønsker at foretage - skal begynde i vore egne hjerter, og i vore egne samfund."

“Disse ritualer minder os om principperne vi er fælles om, og om Islams rolle i at fremme retfærdighed, fremme tolerancen, og værdigheden hos alle mennesker. Ramadan er en fejring af en tro der er kendt for stor rummelighed og racelighed. Og her i USA er Ramadan en påmindelse om at Islam altid har været en del af Amerika, og at amerikanske muslimer er kommet med ekstraordinære bidrag til vort land. Og idag ønsker jeg i mine ønsker at indbefatte de 1,5 milliard muslimer over hele verden - og jeres familier og venner - nu da i byder Ramadan velkommen."

Islam har altid været en del af Amerika???

Beklager hr. Obama, men der var ingen muslimer med ombord på Mayflower eller blandt bosætterne ved Jamestown. Muslimerne var i påfaldende grad fraværende blandt George Washingtons Revolutionshær og spillede ingen rolle ved skabelsen af den amerikanske republik - udover den kendsgerning at det nye lands første krigserklæring var mod islamiske styrker i form af Barbariske pirater.(1) Læs denne artikel på synopsis. http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/06/da-forfatningens-fdre-stod-op-imod.html

Der var kun få muslimer blandt de 12 millioner sorte afrikanere der blev sendt til den nye verden mellem det 17. til 19. århundrede. Muslimerne var faktisk ikke slaver, men de var slavehandlerne. Senegaleren Amadou-Mahtar M'Bow har skrevet at i 1587 landedes en skibsladning af spanske maurere på South Carolinas kyst. Han hævder at maureren emigrerede til Tennessee's østlige bjergegne og i den vestlige del af South Carolina, hvor de skulle have etableret bosættelser. (2)

I virkeligheden er det ren spekulation, Der er ikke det ringeste eller mindste bevis i form af skriftlige eller arkæologiske kendsgerninger til at støtte hans påstand.


Hermed siges ikke, at der ikke var muslimske slaver der blev transporteret til kolonierne. To af dem - Ayuiba Suleiman Diallo, og Omar ibn Said - blev bragt til Amerika i 1731, men begge vendte tilbage til Afrika i 1723. (3). I en bestræbelse af dimensioner som Herkules for at gøre det sandsynligt at minds en muslim boede i Amerika før Borgerkrigen (Civil War), påpeget en islamisk hjemmeside på navnet Mahomet, oldebarn af Uncas, grundlæggeren af Mohikanerstammen, på en gravsten i Norwich, Connecitcut (4) Navnet på denne indfødte amerikaner, siger de, minder om Profeten og der må han have været konvertit til islam. (Se denne artikel - Oh, rædsel - Amerikas første muslim - på synopsis)

Med et lignende eksempel på, hvordan man strammer skruen for at få tingene til at passe påstår folkene bag The Collections and Stories of American Muslims, en ikke-profit søgende organisation, at Peter Salem, en tidligere slave der kæmpede ved slaget ved Bunker Hill må have været muslim da "Salem" har en etymoligisk lighed med "Salaam," det arabiske ord for fred (5)
Som ekstra bevis vender udgiverne sig til folklore, såsom beretningen om Old Tom, en slave på en plantage i Georgia, der angiveligt skulle have sagt, "Allah er Gud og Muhammad er hans Profet" på sit dødsleje - og den apokryfe beretning om "Old Lizzy," en slave fra Edgefield County, der skulle have sagt, "Kristus byggede sin første kirke i Mekka." (6)

Overraskende nok er der ingen optegnelser om nogen islamiske amerikanere i hvervelisterne og de udskrevne styrker i 1. Verdenskrig, for slet ikke at nævne de Blå (Union, Nordstaterne), og de Grå (Sydstaterne, Confederates) i Civil War.

De store indvandringsbølger der fandt sted mellem 1865 til 1925 bragte 35 millioner mennesker til Den Nye Verden: 4,5 million fra Irland, 4. millioner fra Storbritannien, 6 millioner fra det centrale Europa, 2 millioner fra Skandinavien, 5 millioner fra Italien, 8 millioner fra Østeuropa og 3 millioner fra Balkan. Men antallet af muslimer var statistisk set NUL (7).

I 1960 udover templerne for Nation of Islam, var de eneste moskeer i USA i Cedar Rapids, Iowa, Dearborn, Michigan og Washington DC (åbnedes i 1957) -- og alle tre havde færre end 200 aktive hengivne medlemmer. Fire andre byer havde minimoskeer med mindre end 50 medlemmer (8).

Thomas Jefferson havde en kopi af Koranen, som Keith Ellison, Amerikas første muslimske Kongresmedlem, benyttede ved edsaflæggelsen.

Men hvad mente Jefferson om islam? Troede han at den muslimske religion repræsenterede en 'vederkvægende' indflydelse på verdens anliggender? Så langt fra. I 1786 mødtes Thomas Jefferson, som på det tidspunkt var ambassadør for USA i Frankrig, og John Adams, USA's ambassadør i Storbritannien, i London med Sidi Haji Abdul Rahman Adja, Dey'ens ambassadør i Storbritannien i et forsøg på at forhandle sig frm til en fredsaftale med Barbarernes pirater, med mandat fra Kongressen. Overfor US Kongressen rapporterede disse to fremtidige præsidenter om grundene til muslimernes fjendtlige indstilling overfor Amerika, en nation de ikke tidligere havde haft kontakt med. Se denne artikel på synopsis http://synopsis-olsen.blogspot.com/2008/06/da-forfatningens-fdre-stod-op-imod.html

”...at det var med begrundelse i deres Profets Love, at det stod i Koranen, at alle nationer der ikke har anerkendt deres autoritet var syndere, at det var deres ret og pligt at føre krig mod dem, hvor de stødte på dem, og at gøre alle dem til slaver som de tog som fanger, og at enhver musselmand (muslim) der faldt i krig var sikker på at komme i Paradiset."
Jefferson havde forstået det.

Hr. Obama har intet fattet.

Islam er kun ved at være i begyndelsen af at være en del af Amerika.1 Michael B. Oren, Power, Faith, and Fantasy: America in the Middle East, 1776 to the Present (New York” W. W. Norton & Company, 2007), pp. 17-40.
2 Amadou-Mahtar M’Bow, cited in M. M. Ali’s “Muslims in America,” The Washington Report on Middle East Affairs, May/June 1996.
3 Melton J. Gordon, Islam in North America: A Sourcebook (New York: Garland Publishing, 1992), pp. 26-27.
4
www.muslimsinamerica.org
5 Ibid.
6 Ibid.
7 Herberg, p.8.
8 Karl Evanzz, The Messenger: The Rise and Fall of Elijah Muhammad (New York: Random House, 1999), p. 189.
FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Paul L. Williams, Ph.D., is the author of The Day of Islam: The Annihilation of America and the Western World, The Al Qaeda Connection, and other best-selling books. He is a frequent guest on such national news networks as ABC News, CBS News, Fox News, MSNBC, and NPR. Visit his website at http://thelastcrusade.org/.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvad jeg ikke fatter et ord af, er at ingen tilsyneladende har kunnet finde ud af hvem de hemmelige donatorer var der betalte de enorme beløb til Obamas valgkamp.

Så vidt jeg husker var beløbet mindst 10 gange højere end McCain's.

Kan disse bidragyderes identitet ikke give et fingerpeg om hvorfor Obama handler som han gør?

Mvh Julie

Olsen sagde ...

Ja, der er rigtig mange dunkle punkter i hans valgkamp som pressen ikke gik nærmere ind i.

Jeg har en hel del artikler liggende om Obama, som kommer ind på rigtig meget af mystikken om hans person, opvækst, de mennesker som har haft indflydelse på ham mv. Dem lancerer jeg snart som en føljeton.

Related Posts with Thumbnails