torsdag den 5. august 2010

Galninges ønske om atomkrig. Castro

Fantasier om Atom Krig

Humberto Fontova

Fidel Castro den diktator der kom nærmest i historien på at igangsætte en Atomkrig har fornylig optrådt offentligt flere gange for at forudsige en umiddelbar forestående atomkonflikt. Den katastrofe han tørstede efter i 1962 vil komme i udbrud, advarede han om på Cubas TV, når de israelske og amerikanske kohorter provokerer Iran i Hormuz Strædet.

Jo, du læste ovenstående helt korrekt. Castro, manden der var medforslagsstiller til den berømte FN resolution i 1975 der hævder at Zionismen e
r det samme som racisme, påstår at israelerne får halen på Yankee hunden til at logre. Disse Yankeer har helt sikkert styrke, men de er også dumme og sløve. De hovedansvarlige, de som omhyggeligt sætter fælden der kan antænde en atomkrig, er de der snu israelere. "Kontrollen som Israel har over USA er enorm," klagede han fornylig.

Fidel Castro har den allerbedste grund til mudre rundt i hukommelsen om en truende atomkrig. Idet han blev helt sentimental om sin egen rolle i den berømte Cuba Missil Krise, afslørede Castro overfor tidligere Forsvarsminister Robert McNamara i 1992: "Selvfølgelig vidste jeg at missilerne var atomudstyrede. Det var præcis derfor jeg bad Khruschev om at sætte dem op. Og selvfølgelig ville Cuba være blevet fuldstændigt udslettet som gengældelse."

Castro var så absolut ikke alene i sin længsel om en atombrand. Hans cubanske med revolutionære, Che Guevara og broder Raul Castro gav også udtryk for det samme ønske om ødelæggelse:

"Hvis missilerne var blevet stående ville vi have affyret dem mod selve hjertet af U.S., herunder New York. Socialismens sejr er meget mere værd end millioner af atomofre.

(Che Guevara, November 1962.)

Min drøm er at kaste tre atombomber over New York City.” (Raul Castro, Nov. 1960.)

Den stalinistiske trio rasede i årene derefter: "Den (sovjettiske) premierminister) Nikita Khrushchev, denne flæbende maricon (bøsse), fjernede dette magiske øjeblik fra vore ivrige fingre!"

Den 28. oktober 1962 modtog Kruschev et telegram fra Castro der lød:

"Vi bør begynde med et atomangreb."

Khrushchev’s søn Sergei husker sin fars svar:

"Foreslår han (Fidel Castro) at vi skal påbegynde en atomkrig? At vi sender missilerne på Cuba afsted?"

Khruschev gav senere instruktionerne,

"Men det er jo sindssygt....Fjern (vore missiler) så hurtigt som muligt. Før det er for sent. Før der sker noget forfærdeligt."

Så meget for den tapre Kennedy æra med Camelots Riddere der "stod op imod russerne. Og tvang dem til at trække sig tilbage under Cubas Missil krisen."

Faktisk var det Castro brødrene og Che Guevaras begær efter folkedrab der gav stødet til at Budapests Slagter fjernede de sovjettiske missiler fra dem.

Humberto Fontova

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails