torsdag den 1. november 2012

Endnu flere aviser støtter Romney

Minnesota and Oregon aviser støtter ikke Obama

Rosslyn Smith

The Oregonian i Portland har ikke præsidentkapløbet med på deres liste over hvem de støtter i 2012. The Salem Statesman støtter Romney som præsident. Begge aviser støttede Obama i 2008. Her følger hvad Statesman Journal siger:

Romney har en solid erfaring

"Den Olympiske bevægelse kan være så fuld af indre kampe og intriger at det får Kongressen til at ligne en børneleg. Romney navigerede med stor dygtighed gennem denne politiske og økonomiske sump, og erstattede skandale med succes ved legene i Salt Lake City. Ydermere har Romney haft en god periode som Guvernør over Massachusetts.
Hans fleksibilitet har givet ham et ry som en flip-flopper, men vi mener faktisk det vil være en fordel i samarbejdet med Kongressen. Det viser han ikke er en rigid ideolog.

Romney har med sit valg som vicepræsident valgt det fremragende i Wisconsin medlem af Repræsentanterhes Hus Paul Ryan, der ikke er den ekstremist som Demokraterne gerne vil udstille ham som. Ryan er knivskarp og eftertænksom og hans Kongreserfaring og resultater komplementerer Romneys baggrund i den private sektor og statsregering.

Denne forretningsevne kan ikke overvurderes. Romneys ledelse vil inspirere virksomheder til igen at investere i arbejdspladser og produkter og dermed genopbygge økonomien."

Men hensyn til Minnesota så har ifølge en opgørelse fra Editor & Publisher hver avis i Minnesota der har givet udtryk for hvem de støtter gjort det for Romney, dog undtagen avisen på venstrefløjen Minneapolis Tribune. Det er 34 aviser mod 1. Mens mange af disse aviser kun har små oplag, så omfatter listen aviserne i Duluth.http://www.americanthinker.com/blog/2012/11/minnesota_and_oregon_newspapers_not_endorsing_obama.html#ixzz2AxHFIsBE

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails