torsdag den 29. november 2012

Ægte integration - en gryderet!

Amerika er en smeltedigel ikke en blandet salat

Bernie Planck

Dette land blev ikke bygget op af irere, polakker, eller kinesiske indvandrere. Vore jernbaner, motorveje, dæmninger, og broer blev ikke bygget af tyske, italienske eller franske invandrere. Fra 1836 til 1914 udvandrede over 30 millioner europæere til USA, men ingen europæer hjalp med til at gøre Amerika til den stærkeste magt på Jorden.

Lad mig fortælle dig hvem der byggede dette land. Indvandrere der blev amerikanere, ikke indvandrer der forblev indvandrere.

Amerika blev stor ikke på grund af multikulturalismen, men fordi vi ikke tolererede andre kulturer. Folket der kom hertil blev det krævet af at de smeltede med ind i samfundet, ikke at de forblev en blandet salat af irsk, kinesisk polsk eller hvad som helst. Man lærte at tale engelsk at adoptere vor kultur, assimilere sig og blive amerikaner.

Under begge Verdenskrige valgte amerikanere af tysk herkomst, da de skulle beslutte om de var tyskere eller amerikanere at være amerikanere og kæmpe mod Tyskland. Amerikanere af italiensk herkomst gik i land på Sicilien og kæmpede som amerikanere mod Italien. De var først og fremmest amerikanere.
 
A Salmagundi Salad

De som ønskede det anderledes havde i det mindste den anstændighed at passe sig selv og ikke påtvinge deres levevis på andre. For eksempel, så ansøger Amish folket ikke om stillinger der kræver at de bryder deres tro. De ville helt sikker aldrig tage et arbejde som skolebuschauffør, da de af religiøse grunde nægter at køre. Dog tager muslimer jobs der kræver af dem at de skal behandle svinekød og derpå sagsøger de så virksomheden for at lade dem gøre det. Muslimer tager jobs som offentlige taxichauffører og nægter så at køre med kunder der har nydt alkohol.

Hvis din religion ikke giver dig lov til at tage del i vore sædvaner og kultur, så inficer ikke vort samfund, bliv i dit hjemland.

Hvis muslimer ønsker at komme til Amerika, da skal de lære først at blive amerikanere, selvom det er i konflikt med deres tro. Nogle muhamedanere kan klage over at i Amerika har vi Chinatowns, irske parader, Beer Barrel Polka sammenkomster, russiske tekomsammen, græske restauranter og hundreder af andre begivenheder og fester fra andre nationaliteter og kulturer, så hvorfor kan vi ikke tilpasse os muslimer? Først og fremmest er der ingen tilpasninger til andre nationaliteter. Ingen kræves det af, at de skal være iført grønt tøj på en Saint Paddies Day parade eller der kræves heller ikke at de skal spise kielbasa ved et Beer Barrel Polka selskab.


Der er helt afgjort ingen Chinatowns i vort land der påtvinger de besøgende noget bestemt tøj. Imidlertid ønsker muslimer at indføre deres tøjstil på andre. De bedes os tilpasse os dem. Hvis der er en konflikt mellem vore love og deres, så ønsker de vi skal underlægge os deres. Sidste år ønskede en muslimsk kvinde at blive fritaget fra restriktionerne om hovedbeklædning i Rye Playland morskabsparken trods det at det bragte hende selv og andre i fare. (se min artikel Muslims Are Exempt from the Petty Rules of Kaffirs).

En muslimsk kvinde der arbejder som værtinde i en Disney-ejet restaurant i Californien lagde sag an om diskrimination mod virksomheden, fordi man ikke ville lade hende være iført tørklæde foran kunderne, skønt de tillod hende at have det på når hun ikke var i kundekontakt. (se min artikel Disney Rightfully Bans Muslim Head Scarf).

Jo hurtigere muslimer lærer at underlægge sig vor kultur des hurtigere vil de blive accepteret i Amerika. Jeg minder mine muslimske læsere om at Islam betyder - underkastelse. Underkast dig vor levevis eller drag hjem.

Noter


Ifølge en afgørelse efter et sagsanlæg vil op til 100 somaliske muslimer der nu for tiden er eller har arbejdet hos Gold´n Plump Inc. modtage samlet 365000 dollars.
...
The U.S. Equal Employment Opportunity Commission lagde sag an mod det i St. Paul beliggende Gold'n Plump and the Work Connection Inc., et rekrutteringskontor i St. Paul, der står for ansættelser til værket.
...
The Work Connection skal betale $150,000 til arbejderne der blev bedt om at underskrive en formular der angiver at de måske kunne blive pålagt at behandle svinekød, som mange muslimer anser som urent.


Eva Buzek, stewardesse,vendte hjem til Minneapolis efter en tur til Frankrig og mødte fem taxichauffører i træk, der nætede at køre hende hjem fordi hun medbragte to flasker vin i sin taske. Buzek, en immigrant fra Polen mente dette var u-amerikansk. “Jeg kom til dette land og jeg forventede ikke at nogen skulle justere mine behov. Jeg ønsker ikke at påføre min tro på nogen andre. Det er derfor jeg er i dette land, på grund af friheden. Hvad bliver det næste?....Skal jeg så også dække mit hoved til?”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails