fredag den 9. november 2012

Hævnen er begyndt - Obama tilhængere

Hævn præsidentskabet er begyndt


M. Catharine Evans

Hævntemaet der kommer fra to succesrige sorte multimillionærer, hvad skal det gøre godt for? Først var det Barack Obama (se denne på synopsis). Nu har Beyonce lagt en hævngerrig besked up på sin Tumblr side efter Romney’s nederlag:


Tag den I (M)itches. (ordspil på Bitches - tæver)

Efter et stykke tid har Beyonce slettet denne barnagtige udtalelse, dog kan man undre sig over at en 32 årig popstjerne der har udlevet Den Amerikanske Drøm og er 300 millioner dollars værd, ikke bare er lykkelig for at ‘hendes’ mand vandt.  

Har har Mitt Romney støtterne dog nogensinde gjort Beyonce så hun kunne komme med et sådant svar?

De fleste har svært ved at tabe med ære; Beyonce og hendes typer kan ikke vinde med ære. Hvorfor denne giftighed? Måske skyldes det at sangerinden er ven med Første Damen der helt klart har problemer med den hvide middelklasse.

Sorte ledere har pustet til denne type siden siden Michelles helt, Stokely Carmichael trådte frem på scenen i 1060’erne. Hans anti-hvide, anti-Amerika udfald har forgiftet den ene generation efter den næste. Hans skriverier dannede grundlaget for Michelles afhandling i 1985 på Princeton. 
 

For Stokeley drejede alt sig om hævn og had. I 1976 udspyede han sin egen Præst Wright (præsten som Obamas kom hos i 20 år) racisme over Radio Havana Cuba. Efter at have hyldet sin “kollega og kammerat Che” som en “inspiration” for de sorte firhedskamp i USA sagde Carmichael dette om Amerika.

“Dette land er en nation af tyve. Man har stjålet alt der findes, begyndende med det sorte folk, begyndende med de sorte. Og spørgsmålet er nu, Hvordan kan vi komme i gang med at forandre dette land fra hvad det er - en nation af tyve. Dette land kan ikke længere retfærdiggøre sin eksistens....Vi har set alle myterne om dette land og vi har fundet ud af at de ikke er andet end direkte løgne. Dette land har sagt, at hvis vi arbejdede hårdt, så ville vi få succes, og hvis det var sandt, så ville vi eje dette land med rub og stub - rub og stub, det hele.”

Lyder bekendt: Og hvad med dette fra Carmichaels efterfølger ved den kommunisttilknyttede Student Nonviolent Coordinating Committe, H. Rap Brown:  

“De sorte skabte Amerika, og hvis Amerika ikke tager sig sammen, vil vi brænde Amerika ned.”

Hvor inspirerende. Man kan lige se for sig Michelle der dirigerer en Master Klasse i Sort Magt med føjelige dukker som Beyonce. Lad Hævn Præsidentskabet begynde.

Read more M. Catharine Evans at Potter Williams Report

http://www.americanthinker.com/blog/2012/11/the_revenge_presidency_begins.html#ixzz2BiQWArKe

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails