søndag den 18. november 2012

Qatar køber Europa!


Afsløret: Qatars overtagelse af Europa

Giulio Meotti

Hamas lederen Khaled Mashaal har en bolig i Qatar, og Taliban åbnede deres første repræsentation i hovedstaden Doha.

En storm fyldt med had bruser frem fra det lille islamiske emirat og rammer nu Europa, en storm der medbringer et ocean af giftige, oliebefængt blodpenge - der alle kommer fra halvøen i Den Persiske Gulf, i dag verdens rigeste land.

Langsomt køber Qatar Europas værdier.

Qatar der ikke lige præcis eller endog slet ikke er det mindste fransktalende har netop tilsluttet sig “International Organisation of la Francphonie” som medlem. Qatars mål er tydeligt: At forandre og manipulere den franske kultur. For eksempel har Voltaire Skolen i Doha forbudt en religiøs bog der diskuterede Kristendommen i Middelalderen.

Qatar Emir Sheikh Hamad bin Khalifa al-Thani, der har ‘kultiveret’ billedet af at være en pro-vestlig reformist lovede “ikke at spare nogen bestræbelse” for at udbrede Wahhabi Islams troslærer over “hele verden.” December sidste år tilegnede Qatari Emri  “Imam Imam Muhammad Ibn Abdul Wahhab” Mosquen i Dohan til grundlæggeren af den mest glødende anti-jødiske og totalitære religionsskole.  

Qatar blæksprutten arbejder på tre fronter: Styrte despotiske arabiske regimer og erstatte dem med sharia baserede lande; ødelægge Israel ved at finansiere terrorgrupper (emiren har netop besøgt Gaza) - og islamisere det europæiske kontinent gennem moskeer og investeringer. 

I Tyskland ejer fonden Qatar Investment Authority, 17% af Volkswagen, 10% af Porsche og 9% af byggegiganten Hochtief.

I Italien, for kun at nævne et kendt firma har Qatar købt Valentinos’ modeselskab, mens AC-Milans ejer Silvio Berlusconi allerede er klar til at sælge til den herskende Emir i staten Qatar.

I Storbritannien ejer Qatar muslimer store dele af Canary Wharf finansdistriktet i London. Qatar ejer også 20% af London Stock Exchange.

Qatar har investeret i Paris St. Germain fodboldklubben og man er investor i det franske Total Oil ligesom i britisk Shell.

Qatar finansierede 95% af Shard tårnet i London, den højeste skyskraber i Europa.

I Cannes købte emiren et berømt hotel der huser berømtheder under filmfestivalen, men man søger også at købe et jødisk symbol som Les Trois Rois Hotel i Basel Schweiz, der er blevet hjemsted for det ikoniske portræt af Theodor Herzl. (Zionismen grundlægger) 

Qatar har også købt, for 300 millioner Euro, den bygning hvor en del af US Ambassaden i Paris befinder sig.

Da Nicolas Sarkozy stadig var præsident for Frankrig i februar i år meddelte Qatar at man var villig til at bruge 65 millioner dollars i de franske banlieues, boligblokkene i forstæderne for det store flertal af de seks millioner muslimer i Frankrig. Så forhøjede Qatar summen til 100 Euro, som den meget venstreorienterede franske avis Liberation beksirver som en “Qatar overtagelse af banlieues.”

Endnu en avis kan se skriften på væggen, Le Figaro, (man udgav fornylig en artikel med titlen: “Vil Frankrig blive en islamisk republik?”)

Olierige Qatar kan investere op til 10 milliarder Euro i store franske firmaer, meddelte ambassadøren for Gulfstaten i Frankrig, Mohamed Jaham Al-Kuwari i denne uge.

I Schweiz hvor Qatar er meget vigtig økonomisk set, har berømte virksomheder som Swatch, Tissot og Victrinox fjernet korset i det schweiziske flag fra mange reklamer, i sær i arabiske og asiatiske lande. I mange tilfælde er korset på den røde baggrund et tegn på kantonerne i Schweiz, men er blevet erstattet med ordene “Swiss Made.” Victorinox den berømte fabrikant af knive har erstattet korset med bogstavet “V”. Swatch har retfærdigggjort fjernelsen ved at sige at “I muslimske lande må man ikke vise kortet i offentligheden.”


Qatar i Spanien lader sine donationer strømme ind gennem Islamic League for Dialogue and Coexistence, en gruppe der er knyttet til Det Muslimske Broderskab i Syrien, og som kontrollerer det Katalanske Islamiske Kultur Center. Qatar har netop betalt 450000 dollars for at renoverede centret i Barcelona.

I Italien har Qatar emiren finansieret bygningen af mange megamoskeer, mens i Irland har Qatar fornylig doneret 800000 Euro for at bygge en megamoske i Cork.

Donationer har også hjulpet til at sikre at Qatar har et sæde i Unesco’s World Heritage Committee, der benyttes af palæstinenserne til at få gang i deres ‘Jødefri’ dagsorden i Judæa og Samaria.

Qatar har også et ambitiøst projekt om at bygge en megamoske og et islamisk institut i München, Tyskland som de siger ville “skabe bro mellem Islam og Europa.” München - hvor Pave Joseph Ratzinger var ærkebiskop fra 1977-1981 - er den by hvor Det Muslimske Broderskab har opnået kontrol med de fleste moskeer og med et aktivt Islam i Tyskland og i Europa.
Stormoskeen i Köln under opførelse

The European Council for Fatwa and Researchs overhoved er imam Yusuf al Qaradawi, med base i Doha, Qatar.

Qatar er en bastion for anti-semitisme, der rækker hele jorden rundt med investeringer. Et TV-show i Qatar, baseret på en bog af afdøde palæstinensiske forfatter Ghassan Kanafani, viser en Holocaust overlevende der benytter sig af prostitution, og hævder at nazisterne ikke gjrode noget forkert. “Jeg så ikke nogen gaskamre,” ser man hun siger. En skuespiller der har rollen som tidligere israelsk premierminister Menachem Begin opmuntrer jøderne til at myrde civile arabere.

Qatar er også vært for mange konferencer der dæmoniserer jøderne.

Den Palæstinensisk Selvstyremyndigheds leder Mahmoud Abbas der talte ved International Conference for Defense of Jerusalem i Doha sagde fornylig at “de israelske besættelsesmydnigheder benytter de ækleste og mest farlige metoder for at implementere planerne om at udslette og fjerne den arabis-islamiske og den kristne levevis i Østjerusalem.” Konferencens formål, under godkendelse af Palestinian Islamic-Christian Committee, er at bekæmpe “Judaiseringen af Jerusalem.”

Under fredagsprædikenerne i Doha kaldes jøderne “parasitter.” Ligesom nazisterne gjorde.

Med en overflødighed af penge og ideologi går det tidligere britiske protektorat Qatar mod at muslimer lader sig integrere i Europa for bedre at dominere det, og gøde anti-semitismen og opdelingen i kultur, og aktivt opmuntre til Jihad mod Staten Israel.

Qatars handlemønster er meget praktisk: Overbevise Europa om at Jerusalems rigtige navn er Al Quds, at Koraner har erstattet Bibelen og at det jødiske Tempelbjerget blot er en konspiration.

Idet man sigter mod ødelæggelsen af Israel tillader  Europa at de nye lejesoldater fra Qatar befrier dem fra egen identitet og erindringerne om deres medvirken i Holocaust der følger med.

http://frontpagemag.com/2012/giulio-meotti/expose-qatars-takeover-of-europe-2/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails