torsdag den 1. november 2012

Hollywood redder Obama

Hollywood er redningsmand

Simon de Hundehutte

Endelig kom jeg til at se The Dark Knight Rises her forleden aften (præcis skildring af New York City under anarkister a la Occupy Wall Street) og før forestillingen begyndte blev der vist en interessant forfilm.

Denzel Washington er stjernen i en kommende film ved navn Flight. I filmen er Denzel en pilot der redder livet for alle ombordpå sit dødsdømte fly, og efterfølgende hædres som “en ægte amerikansk helt.”

Mens handlingen fortættes, erfarer vi at piloten havde fået lidt for meget at drikke aftenen før flyverejsen, og nu bliver han beskyldt for tragedien.

Åh ja, men de “som har viden” ved at han og kun han kunne have landet flyet og reddet alle passagererne. Han var den rette mand på denne dødsdømte rejse. (En virkningsfuld sekvens i trailershowet er at flyet bogstaveligt talt flyver på hovedet!)

Konspirationsteoretikeren i mig kan ikke lade være med at tænke på at Denzel Washington i denne film er, i det mindste i underordnet grad, Barack Obama, der foretager sig nogle forbløffende ting mens han forsøger hvad han. og kun han kan gøre --- sætte Statens (luft)skib på kurs. Jovist han er ikke fuldkommen (trods Chris Matthews siger det), men hallo, det var jo ikke ham der i første gang skabte alt rodet. Han gør blot det han er bedst til, og burde betroes, som den sande (dog misforståede) amerikanske helt han er, nemlig af fastlægge kursen.

Naturligvis kunne jeg tage fejl. Men filmen er instrueret af alle tiders Obama støtte Robert Zemeckis -- og har premiere den 2. november, weekenden før Valgdagen.


See "FLIGHT" trailer here.

http://www.americanthinker.com/blog/2012/08/hollywood_to_the_rescue.html#ixzz22TJxffB3

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails