tirsdag den 6. november 2012

Europa og Valget i USA

Europa og valget


Bruce Walker

Vor næste præsident vil have en yderst vigtig opgave: Tage vare på den lurende katastrofe der truer Europa. Problemer er mere end den voldsomme gældskrise, der har ført til nedgraderingen af obligationer udstedt af regeringerne i Grækenland, Italien, Spanien og andre nationer i Eurozonen, selvom det i sig selv er slemt nok.

Hvad sker der når (og det er vel ikke “hvis” længere) Grækenland går bankerot grundet gælden? Hvad sker der når Spanien, en meget større økonomi ikke kan betale sin gæld? Begge nationer har arbejdsløshedsrater der snart overstiger 25% og en bankerot vil gøre det næsten umuligt for disse regeringer at få investorer til at investere i obligationer. Allerede nu er den rente disse nationer må betale for at tiltrække investerorer ved at opsluge kæmpe andele af regeringsindtægterne. Som Moody’s for to måneder siden viste, er det ikke kun disse nationer i Europa der er berørt, men det er snarere selve EU.

Sammen med den finansielle katastrofe er der det hurtigt voksende problem med indvandrere til Europa, især muslimer der er helt ude at trit med de kulturelle og juramæssige traditioner i Europas nationer. Disse mennesker er ved at forvandle mange af Europas nationer til en vred anti-semitisk gryderet. Dette er ikke noget der muligvis vil ske; faktisk går udviklingen frem mod det i en alarmerende hastighed, i en kombination af de indfødtes holdninger, følelser mod de muslimske indvandrere.

Londonistan, et begreb opfundet af Melanie Phillips, truer allerede Storbritianniens stabilitet. Det som sker i Frankrig - en atommagt som Storbritannien, hvis nye socialistiske leder, Hollande, fornylig hylede op om at ekstremister ødelægger de hævdede fredelige principper i Islam - har bragt islamister ind i regeringen.

Hvad sker der når fjendtligheden blandt nationer (tydeligt under den tyske Kansler Merkel’s besøg tidligt i oktober i Grækenland, da hun stod ansigt til ansigt med vrede grækere klædt ud som nazister) og separatismen blandt nationerne (som demonstreret af valgfremgangen for disse i Belgiens kommunalvalg i samme måned) begynder at rokke den politiske stabilitet i Europas nationer, måske endda uigenkaldeligt?
 

Den potentielle katastrofe ved en fuldstændig nedsmeltning af Europa vil berøre vor nation på måder der burde give anledning til alarm hos alle amerikanere. Enhver vælger der mener at den politik som Obama søger at indføre kan forhindre katastrofe i Europa burde, på ærlig og fordomsfri vis, undersøge den holdning han har og hvordan det vil berøre Europa i de næste fire år.

Kendsgerningen er at Obama ikke viser nogen interesse i Europa, og han har udstillet det på mange måder, blandt andet ved at tale om “Polske dødslejre” (læs denne på synopsis) og “afvise  europæiske ledere. Han bukker for muslimske monarker, afviser der er muslimsk terrorisme, og skjuler radikal islams sande natur for sit land. Fremfor at stå op for Vestens værdier og de jødisk/kristne moralprincipper kan Obama forventes at opfordre Europas nationer til at forlade dem og undskylde for rødderne som vor nation og Europa er bygget op af.

Vi kender allerede Obama økonomiplanen når der indtræffer en katastrofe: Forbrug af regeringsmidler for lånte dollars. Det er lige præcis således nationer som Grækenland og Spanien kom ud i deres nuværende kaos. Obama synes også at være i perfekt harmoni med den nye socialistiske præsident Holland i Frankrig, hvis tilgang til økonomiske problemer er konfiskerende skatter på de rige.

Dette er de grundlæggende problemer som Obama skal have i tanke med den visse og ganske så alvorlige kollaps af Europa. Det er ikke blot det at Obama ikke kan se verden uden gennem brillerne af en marxistisk Tredje Verdens vrede; Obama og hans rådgivere er ganske enkelt alt for uvidende og tåbelige til at kende til andet de kan gøre.

Mitt Romney har opbygget sin karriere i den private sektor med en grundlæggende klar forståelse af, hvordan investeringer fungerer og om effektivitet i virksomheder. Romney kender mere til private investeringer og om nationers gæld end Obama nogensinde vil komme til. Når Romney sætter sig med de europæiske ledere og diskuterer, hvordan den alvorlige økonomiske fare kan imødegås så ved han hvad han taler om.

Romney har også et ry, gennem sit arbejde med at redde 2002 De Olympiske Lege, for at være ærlig og rimelig. Det var faktisk sådan han fik succes. De kvaliteter - intimt kendskab til investeringer og sanddruhed i forhandlinger - er præcis det som der er brug for at få rettet op på den økonomiske kurs i Europa.Romney ville også vise de politiske lederes i Europa, og deres nationer, respekt. Dette ville afspejle, ikke kun hans venlige optræden og imødekommenhed, men også hans erfaring som en international forretningsleder der ved, hvor vigtigt gode manerer og det at vise respekt er i forhandlinger.

Det som er i spil i dette præsidentvalg for vor nation er meget stort, men hvis Europa glider ind i kaos og kollaps så vil det berøre vor nation langt mere end de fleste amerikanere er klar over. Der er mange grunde til at vælge Romney som vor næste præsident. At redde Europa burde være meget højt oppe på listen.

http://www.americanthinker.com/2012/11/europe_and_the_election.html#ixzz2B3HkYvul

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails