fredag den 23. november 2012

Karakter betyder noget for et lands fremtid!

Vi har en national karakterkrise


STAR PARKER                                                         
Tror nogen virkelig vi kan lave om på en for stor regering uden at tale om de menneskelige holdninger og værdier der skabte den?

Her er et uddrag fra et brev jeg modtog forleden dag fra en collegeprofessor:

“Under dette valg diskuterede jeg med studenterne forskellene på ideologier. Flertallet af dem er på finansiel hjælp fra forbundsregeringen. De har det helt fint med flere skatter så længe der bliver sørget for dem. Det er foruroligende at høre, at de er villige til at bruge deres egne penge på tatoveringer og mobiltelefoner, men ikke kan købe bogen der benyttes i klassen, før den finansielle hjælp er kommet ind.”
 

Til de som siger at socialkonservatismen er noget irriterende noget og argumenterer for at Republikanerne skal ‘rense’ deres dagsorden for dette, siger jeg: “Tro om igen!”

Hvis Republikanerne ønsker en ‘genrejsning’ skal vi nødvendigvis have et ærligt fokus på hvad der virkelig er galt med Amerika, og hvad der absolut skal gøre for at sikre at en stor nation vil bestå for vore børnebørn og oldebørn.

Denne tankegang er anderledes end meningsundersøgelser og fokusgrupperne og de kløgtige planer om at bearbejde medierne og vælgertilslutningen.

Lederskab handler om at finde ind til sandheden, tro den og formidle den således at folk kan fatte den. Så vil de respondere og følge
.
Professorens brev giver et lynglimt, en antydning, af hvad der er Amerikas allermest grundlæggende problem i dag. Det drejer sig om karakter og værdier.
Idet jeg har holdt forelæsninger på mere end 180 college universiteter i de sidste 20 år, har jeg set nøjagtig det som professoren taler om.

Selvfølgelig er regeringen også for stor. Men hvordan gik det dog til? Amerikanerne stemmer hvert andet år, De stemte under hele perioden hvor regeringen voksede til dens nuværende uhæmmede størrelse.

Med majoriteten af landet nu på en eller anden form for regeringsprogram, tror nogen så vi kan forandre dette uden at tale om de menneskelige holdninger og værdierne der skabte det?

Demokraterne har et langt lettere problem end Republikanerne. De forsøger ikke at forandre Amerika. De holdninger og meninger der fik hele landet på velfærd, der skabte moralrelativismen der ødelægger vore familier og karakter er platformen for Det Demokratiske Parti.

Demokratiske politikere har kun en opgave: Benægt at patienten er syg.

Republikanerne, hvis de vil være et ægte oppositionsparti, skal arbejde meget hårdt.

Med al den tale om dette sidste valg afgjort ved demografien og fremmødet, så er grundelementet at partiet og dets kandidat ikke trådte frem som en seriøs principfast oppositionsparti.

Vi kan ikke redde Medicare og Social Security. De er færdige, fallit. Hørte vi dette fra den Republikanske kandidat? Vi hørte smukke ord om at reformere disse systemer så de kan reddes.

Hørte vi noget om, hvordan vore offentlige skoler - kontrolleret af fagforeninger, hvis dagsorden er at skaffe sig stadig bedre goder og fremme moralrelativsme blandt vore unge - ødelægger vore børn og vor fremtid? Nej.

Da Ronald Reagan blev valgt første gang i november 1980, var 18% af vore babyer født uden for ægteskabet. I dag er det 42%. Enhver der mener det ikke er en alvorlig krise kan ligeså så godt stemme på en Demokrat som en Republikaner.

Amerikanerne har netop genvalgt en præsident der gik imod Højesteretsbeslutningen om delvis at forbyde fødselsabort. Vor nations leder mener det bør være lovligt at slå et levende fuldbåren barn uhjel. Hvad fortæller dette ikke om Amerika i dag og vor fremtid. 

Der kan muligvis være Republikanere der mener at vi kan ignorere karakterkrisen og værdierne der er baggrund for vor gældskrise. Der kan muligvis være Republikanere der mener at hvis vi havde et bedre skattesystem så betød det ikke noget, hvis vi har et land bestående af enlige mødre, seksuelt forvirrede mænd, og abort og medlidenhedsdrab.

At ignorere disse ting vil betyde ikke blot afslutningen på Det Republikanske Parti, men også afslutningen på vort land.

Star Parker is a nationally syndicated columnist through the Scripps Howard News Service, author of Uncle Sam's Plantation: How Big Government Enslaves America's Poor and What We Can Do About It , and president of CURE, Coalition on Urban Renewal and Education (www.urbancure.org). She can be reached at parker(at)urbancure.org.
           
   
http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/we-have-a-national-crisis-in-character?f=must_reads#ixzz2D3hyWdi5

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails