torsdag den 15. november 2012

Valgobservatør "Noget er helt galt!"

Valgobservatør: Noget er galt - hvor er Romneys stemmer?

Bob Unruh
                                
Op til 10% af de afgivne stemmer ved en valghandling i Pennsylvania gik forkert, hvilket gav Barack Obama stemmen uanset, hvem vælgeren havde sat kryds ved, ifølge en valgobservatør der har overværet proceduren.

Begivenheden fandt sted i den stat hvor embedsmænd påstod at Obama fik totalt 19605 stemmer på 59 valgsteder mod 0 til Romney og ikke meget anderledes end de 100 distrikter i Ohio hvor Obama fik 99% af stemmerne, en ‘høst’ der end ikke opnåes i diktaturer i den tredje verden, ifølge Market Daily News.

Med beviset på at stemmeoptællingen ikke afspejler vælgernes ægte valg gentog radioværten Rush Limbaugh the Daily News ved mandag at sige: “Tredje verdens medaljebehængte diktatorer får ikke noget lignende. (sådanne procenter). Den sidste karl der fik denne procentsats i stemmer var Saddam Hussein, og de mennesker der ikke stemte på ham blev skudt. Det her er bare ikke sket. Selv Hugo Chavez (Venezuela) får ikke 100% eller 99% af stemmerne.” 
 

Det var i Upper Macungie Township nær Allentown, Pennsylvania, hvor auditører Robert Ashcroft var udsendt at Republikanerne til at overvåge stemmeafgivningen på Valgdagen. Han sagde at softwaren der skulle holdes øje med “skiftede stemmeafgivningen tilbage til udgangspunktet (default) - til Obama.”
Han sagde det skete med i cirka 5 -10% af stemmerne.

Han sagde at ændringerne synes at være sket ved et softwareprogram.

Ashcroft sagde at computerprogrammet har en default status, og i dette tilfælde synes det at være at udgangspunktet var en stemme til Obama hver gang det gik på default.

Han syntes det var mistænkeligt at Romney og Obama stod nærmest helt lige i de fleste meningsundersøgelser, men Obama rykkede pludselig foran på en række punkter på valgaftenen.

“Hvordan pokker kan det dog ske?” spekulerede han.

Han sagde at som valgobservatør fik han ikke lov til at kommunikere med embedsmændene, så hans bekymringer blev overdraget til GOP i staten (Det Republikanske Parti).

Ansatte hos Republican Committee i Harrisburg har ikke svaret på WNDs anmodning om en kommentar.

Ashcorft forklarede, at han var blevet udpeget til at overvåge, hvem der stemte, og mens aftenen skred frem og det lokale valgsteds computersystem var usikkert opdagede han at nogle mennesker der allerede havde stemt fik deres stemmeafgivning ændret.

WND har tidligere fortalt at Obamas succes var nominel i stater hvor myndighederne krævede vælgeridentifikation, men hans succes var stor i stater som ikke kræver det.

WND har også fortalt før Valgdagen, at embedsmænd i Virginia blev bedt om at indlede en undersøgelse efter en video med den demokatiske U.S. Repræsentant Jim Morans kampagne blev fanget i en åbenbar konspiration for at begå vælgersvindel.

James O.Keefe’s Project Veritas, som står bag videoen, og som første gang blev omtalt af WND foranledigede at Patrick Moran, der også er søn af Jim Moran, trak sig og en efterforskning for kriminel virksomhed af Arlington County Police Department i Nord Virginia er sat i værk. I en kommentar sagde WNDs grundlægger og formand Joseph Farah, at “uden tvivl” da blev præsidentvalget stjålet gennem svindel med stemmer og ved manipulation.

“Jeg er overbevist om at mindst 5% af de Demokratiske stemmer er kommet ved svindel - ulovlige vælgere, ulovlige kampagnebidrag, fejl i optælling, intimidering ved valgstederne, føj selv mere til.”
Here’s the blueprint Obama used to steal the 2012 election.

Han bemærkede at WND’s “egen dokumentation, hvori det er blevet demonstreret helt sikkert at Obama kampagnen bød udenlandske bidrag velkommen ganske bevidst ved at efterlade sårbarheder i deres hjemmesidedonationsside, hvor det endog blev tilladt at benytte falske navne, udløbne kreditkort og udenlandske IP-adresser for at donere kontanter.”

I situationer der synes at ligne dem som er beskrevet af Ashcroft, har Fox News rapporteret at vælgere i Nevada, North Carolina, Texas og Ohios også sagde at de havde trykket på knappen på stemmeafgivningsmaskinen, ‘Romney,’ men at maskinen havde registreret deres stemme på Obama. “De omtalte vælgere indså fejlen og var i stand til at afgive stemmen på deres faktiske valg,” fremhævdede rapporten.

Joan Stevens sagde det tog hende tre forsøg før maskinen accepterede hendes valg for Romney, ifølge Fox.

“Dette er første gang i alle de år vi har stemt at dette er hændt for mig,” sagde hun.

Valgtilsynsførende sagde der intet var galt med maskinen.

På Det Hvides Hus’ hjemmeside, forklarer en rapport i the Examiner, at der blev indgivet en anmodning om en omtælling af valget.

“Alene i en kommune i Ohio, der var en svingstat på vippen, modtog præsident Obama 106258 stemmer ....men der var blot 98213 lovlige vælgere. Det er ikke menneskeligt mulugt af få 108% af stemmerne,” hævder anmodningen.

Blot nogle få af rapporterne, udover de som er på blogs, var:

Fox News rapporterede at to valgdomsmænd blev udskiftet efter på ulovlig vis at have tilladt uregistrerede vælgere at kunne stemme.
The Columbus Dispatch anslår at flere end 20% af de registrerede vælgere i Ohio, ikke var valgbare.

“I to kommuner var antallet af registrerede vælger faktisk højere end befolkningen der er gamle nok til at kunne stemme” sagde rapporten. Og den sagde at i 31 kommuner, er registreringerne over 90% af befolkningen,” et tal der er helt urealistisk ifølge de fleste valgeksperter.

Fox News dokumenterede også, hvordan kandidat til Senatet Wendy Long, en advokat der var assistent for Højesteretsdommer Clarence Thomas, erindrede sin oplevelse af stemmeafgivningen. “En valgmedarbejder der befandt sig ved scanneren studerede min private stemmeafgivning, og fortsatte med at fortælle mig den ville blive forkastet, fordi jeg ikke udfyldte hver rubrik.’ Hun fortsatte med at påpege jeg skulle markere Demokraterne hele vejen igennem.”

The Market Daily News rapporterede at i 100 distrikter i Cuyahoga County, Ohio, fik Romney på valgdagen 0 stemmer, og Obama fik 99%. “I mere end 50 forskellige distrikter, modtog Romney 2 stemmer eller mindre,” sagde rapporten. “Man skulle formode at sådanne helt ubegribelige resultater ville skabe opmærksomhed hos nogen der ude.”

Ifølge Philly.com, gav 59 afstemningssteder i Philadelphia “et hovedrystende tal,” ikke een stemme på Romney. “Den entydige støtte til Obama i disse Philadelphia kvarterer - knyttet til næsten udelukkende sorte sektioner af dele i Vest og Nord Philadelphia - giver næring for frygt for svindel, trods det er svært at bevise,” sagde avisen.

På  YouTube afgiver en computerprogrammør vidnesbyrd  og fortæller at Ohio Legislature gjorde det muligt for ham at lave et program der ville ændre valg ved at få det totale stemmetal til at svinge fra den ægte vinder til en forudbestemt kandidat.


The Washington Times rapporterede at embedsmænd i Florida forbød observatørerne at se valgurnerne med ‘brevstemmer’ blive åbnet og “derfor kunne man ikke vide om ‘brevstemmerne’ var de samme som de der blev åbnet eller om alle brevstemmerne blev fremskaffet.”  

Human Events hævdede at vælgere i Ohio, der stammer fra Somalia fik en anvisning der lød, “Stem Brown hele vejen” - en helt åbenlys henvisning til den Demokratiske Senator.

The Washington Times rapporterede om dens betænkeligheder om vælgersvindel i Pennsylvania, herunder at “i Philadelphias stod (New) Black Panthers hele tiden udenfor afstemningsstederne, og generede vælgerne ligesom de gjorde i 2008.” Avisen sagde også at 70 Republikanske valgobservatører blev nægtet adgang.
Blandt blogposteringer der støtter bekymringerne var som citeret af klummeskribenten Andrea Shea King:

“In Florida: Obama Got Over 99% in Broward County Precincts”
“What Luck! Obama Won Dozens of Cleveland Districts with 100% of the Vote”
“Good News: Obama Won County in Ohio with 108% Voter Registration”
“BREAKING: St. Lucie County, Florida Had 141.1% Turnout; Obama Won County”
“Fraud in PA: Obama Got Over 99% of Vote at Polls Where GOP Inspectors Were Removed; Turnout Somehow ’30%’ Above Gov’t Numbers”
“Out of 175,554 registered voters, 247,713 vote cards were cast in St. Lucie County, Florida, on Tuesday”
Bob Unruh joined WND in 2006 after nearly three decades with the Associated Press, as well as several Upper Midwest newspapers, where he covered everything from legislative battles and sports to tornadoes and homicidal survivalists. He is also a photographer whose scenic work has been used commercially.

http://www.wnd.com/2012/11/poll-watcher-sees-romney-ballots-changed/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails