torsdag den 29. december 2011

En kristen nation skal forsvare kristne

En kristen nation skal forsvare kristne

Roger Hedgecock

Præsident Barack Obama, erklærede, i en af sine første udtalelser i udlandet overfor et tyrkisk publikum og hele den muslimske verden, at USA ikke er en kristen nation.

Ifølge en Gallup undersøgelse offentliggjort i sidste uge er det amerikanske folk ikke enige. Når man måler den religiøse præference blandt amerikanske voksne finder Gallup at 78% identificerer sig med en slags kristen religion. Mindre end 2% er jødisk, mindre end 1% er muslimer og blot 15% har ingen religiøs identiftet.

På baggrund af mængden af mediedækning af muslimer, jøder og ateister i Amerika da burde man tro at det var disse grupper der udgjorde de 78%. Sådan er det ikke.

Gallup konkluderer at undersøgelsen betyder “....at over 95% af alle amerikanere der har en religiøs identiftet er kristne” og at “USA vedbliver i overvældende grad med at være en kristen nation.”

Men Obama har ment noget andet. Her følger et relevant citat fra en pressekonference i 2009 i Tyrkiet:

"En af de store styrker ved USA er ...at vi ikke betragter os som en kristen nation elleren jødisk nation, eller en muslimsk nation. Vi betragter os som borgere i en nation der er knyttet sammen gennem idelaler og et sæt af værdier.”

Det er klippefast amerikansk tradition, som fastslået i 1. Amendment i Forfatningen, at der ikke er nogen religionsbaseret regering, at religionsfrihed for hvert individ er garanteret. USA har ingen statsreligion, ingen kirke med baggrund i regeringen. I den forstand er USA, selvfølgelig ikke “en kristen nation.”

Men da Obama gik videre med at beskrive vor “sæt af værdier,” er det klippefast amerikansk historie, at de værdier har deres rødder i den kristne arv fra vore grundlæggere. Grundlæggerne der omtalte “liv, frihed og retten til at søge lykken,” som værende blandt de friheder der er givet os alle af Gud, gik videre med oprette en regering der kan beskytte den gud-givne frihed hos hver borger, og de talte ikke udfra et ateistisk eller muslimsk perspektiv.

Mange klummer og artikler har talt om Obamas fejltagelse på dette område, men kun få har bemærket den virkning Obamas udtalelse har haft på den muslimske verden.

For det muslimske øre, sagde Obama at USA ikke ville beskytte kristne samfund i overvejende muslimske lande, fordi USA var neutral i spørgsmålet religion. Et blodbad på kristne har udfoldet sig som et resultat af dette. 
 


Fra den dag til nu, uden udsigt til at det vil slutte, er forfølgelsen af kristne i de 57 muslimske lande blevet værre med frygttelige resultater til følge. Det “Arabiske Forår” vil blive kendt i historien som begyndelsen til en skamfuld periode med triumferende radikal islam. I hver muslimsk stat lever alle ikke-muslimer i frygt.

Se blot på Egypten. Afsættelsen af Mubarak, og pøblerne på gaderne der kræver demokrati,blev mødt med hyldest i Vestens hovedstæder. Da pøblen blev afsløret som Det Muslimske Broderskab (ud af hvilket al-Queda blev født) besluttet på at udslette Israel og påtvinge et 21. århundredets Kalifat, da blev prisen for Obamas ord meget tydelig.

Koptiske kristne i Egypten er blandt de ældste kristne samfund, daterer sig tilbage til apsostlene. Kopterne er før den muslimske ære med 600 år. I dag brænder egyptiske muslimer koptiske kirker og angriber de gudsdyrkende der forgæves appellerer til USA om beskyttelse og man har i denne søgt om en masseeksodus til USA for at undgå at skulle dø på grund af sin tro.

Med oprettelsen af Staten Israel har “Fredens Religion” udvist deres jødiske samfund der har levet midt blandt dem siden Diaspora. Israel tog imod disse jødiske flygtninge. Nu er det de kristnes tur til at blive forfulgt af muslimerne. Og der er ingen “kristen” nation til at beskytte dem eller tage imode dem mens de flygter for deres liv.

I Irak havde Saddam Hussein forfulgt irakiske kristne, et samfund af troende så gammelt at de stadig taler aramaisk, det sprog som Jesus brugte. Men det nye irakiske “demokrati” har gjort livet for disse kristne ubærligt. Efter USA invasionen og de lange år med krig har Obama nu trukket tropperne ud, og overladt de kristne til deres skæbne. De flygter fra Irak.

Tre kristne kirker blev ramt af bomber under Julegudstjenester i Nigeria, og dusinvis blev dræbt. En radikal muslimsk gruppe ved navn Boku Haram påtog sig ‘kreditten’ for drabene og kræver streng Sharia lov indført i Nigeria. Obama, på ferie på Hawaii, havde ingen kommentarer.

Denne undsigelse af kristne samfund i disse muslimske lande har opmuntret radikale i Libanon, Syrien, Iran, Indonesien - ja faktisk - i hvert muslimsk land til at forfølge Kristendommen, idet man ved at Obama ikke vil gøre noget, ikke vil forsvare de forsvarsløse kristne befolkningsgrupper i de lande, fordi vi jo “ikke er en kristen nation.”

Gallupundersøgelsen siger vi er en kristen nation, i det mindste målt i tal. Men det vigtige spørgsmål er om vi er en “kristen nation” når det drejer sig om at forsvare retten til gudsdyrkelse hos vore medkristne rundt om i verden? Gælder den gudgivne ret til religionsfrihed alle - eller ingen?

Obama har været ihærdig og veltalende i sit forsvar af de religiøse rettigheder hos minoritetsmuslimerne i USA. Vil Obama være ligeså ihærdig og veltalende i forsvaret for kristne der forfølges i muslimske lande, eller har han overladt de kristne minoriteter i lande med muslimsk flertal til det blodbad vi nu kan se er under udvikling?


http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=381309

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ufatteligt, at USA's borgere har kunnet vælge denne skabsmuslim til præsident.

falkeøje

Olsen sagde ...

Jeps, helt ubegribeligt. DR smiler nu nærmest salig over at hans meningsmålingstal har vist svag stigning i de sidste 14 dage.
Jeg nægter dog at tro på amerikanerne lader sig 'fuppe' en gang til.

Anonym sagde ...

Jeg synes ikke, der har været meget om demokraternes kandidater i TV. Derimod kritiseres diverse republikanere. Senest at der er 2 mormoner imellem. so what ?

Olsen sagde ...

Ja, netop so what,! at der er to mormoner i feltet. Obama sad i over tyve år i en kirke, hvis præst tordnede mod hvide og mod Amerika. Mormoner tordner ikke mod nogen, og da slet ikke Amerika. Romney blev kritiseret for at være iført 'helligt' undertøj og for Kirkens måske lidt umiddelbart besynderlige læresætninger. Det elskede man at dyrke også her i DK. Men det må være hans politik han skal bedømmes efter. Hans udenrigspolitiske tale fornylig i South Carolina var befriende klar i mælet.
Kan læses her:
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/10/mitt-romney-om-udnerigspolitik.html

Related Posts with Thumbnails