fredag den 2. december 2011

Socialist mod vor vilje!

Aha, det er sådan moderne socialisme arbejder

Craige McMillan
Traditionel socialisme er faktisk ret så let at forstå. Regeringen tager pengene fra de som har nogle - og giver dem til de som ikke har nogen. Voila! Fred!, Retfærdighed! Sandhed og Lighed! Medmindre selvfølgelig man tager dine penge.

På grund af nutidens handlinger koordineret af centralbanken mellem Amerikas Forbundsbank og Vestens centralbanker ved vi også, hvordan europæisk socialisme arbejder. Her følger skemaet:

Harry arbejder for at tjene penge. Det er en privat virksomhed - ikke en regeringsledet - hvilket gør ham endnu mere speciel. Europæiske skatter fjerner over halvdelen af alt Harry får i løn.

Med de penge Staten tager fra Harry ansætter man arbejdere og betaler dem en rigtig god løn og goder for at give næsten alt det Harry på nogen måske kunne have behov for mens han lever. Uanset om han ønsker det eller ej. “Det er Gratis - Hvorfor vil du så ikke have det? Spørger regeringen. Og faktisk, hvorfor dog ikke? Han er jo allerede tvunget til at betale til det. 
 
Fordi Harry er sparsommelig lykkes det ham at spare nogle håndører sammen hver måned. Han sætter dem ind på en konto i en stor bank da han ønsker de skal stå sikkert - netop i tilfælde af at han får brug for dem. Banken forsikrer ham om, at de står helt sikkert - fordi regeringen giver garanti derfor.

Regeringen har imidlertid store ambitioner, og har virkelig brug for flere penge, end de kan få ind gennem beskatningen af deres Harry’er, der synes at falde ud af arbejdsstyrken når skatterne bliver “alt for høje,” i stedet for blot “for høje.” 

Derfor låner regeringen de penge det ikke er lykkedes den at tage, og bruger disse penge på utopiske planer for at købe sig flere stemmer i de pseudo-demokratiske valg, og dermed holde fast ved magten for evigt. 

Hvor låner de pengene? Hovedsageligt fra de store banker, der køber deres regeringsobligationer mod tilbagebetaling med rente på et senere tidspunkt. Så bruger regeringen, glad og fro pengene på flere ting, som de mener Harry dog kunne have brug for, eller ønske!

Uheldigvis for de store banker var nogle af de lande der lånte penge Grækenland, Italien, Spanien og andre lande der ligner disse, og som troede de kunne låne mere - for evigt (d.v.s. sælge flere obligationer med senere forfald for at dække de som allerede skulle betales nu) Og hvorfor ikke? Det er jo gået aldeles udmærket i årtier!

Nu, hvor almindelige mennesker er begyndt at lægge mærke til fidusen er de store banker kommet i problemer. Mennesker er begyndt at bede om at få de penge de gav til banken (en begyndende storm på banker) udbetalt. Og de lande som skulle betale dem tilbage “har ikke nogen penge.” Og de kan ikke få penge, fordi andre lånere heller ikke tror på de kan betale tilbage når den tid kommer.

Nu befinder de store banker over hele Europa, og det meste af Vesten, sig med en europæisk gæld der ikke umiddelbart bliver tilbagebetalt, fordi de lande som lånte dem penge troede de for evigt kunne låne til såvel renten som hovedstolen der forfaldt - og derpå så igen lade halvdelen af det gå til nye socialistiske programmer som deres Harry’er kunne begære.
Surt show. Folkens!
Undtagen for centralbankerne. Da de store banker, der købte de socialistiske landes gæld er “for store til at falde,” ‘skaber’ centralbankerne billige dollars, euros og så meget andet der er brug for gennem usikre valg, og låner derpå de nye nedgraderede valutaer billigt til de store banker. 

Således har  den moderne socialisme spredt sin smitte over hele verden. Ak ja! Forbundsbanken får i sidste ende sine penge fra skatteyderne gennem Skatteministeriet - og andre centralbanker på samme måde - og ved du så hvad? 

Du og jeg vil snart eje værdiløs udenlandsk gæld fra Grækenland, Italien, Spanien og andre socialistiske “mirakler” som medierne har holdt op for os som eksempler og det i årtier. Fordi socialisterne ikke kan betale -- da skal kapitalisterne!

Sig derfor ikke at vi ikke betaler vor “retmæssige” del. Nej det er ikke vor “retfærdige” del. Til sidst betaler vi alle.
Den socialistiske fest slutter aldrig.

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=373089


Craige McMillan is a commentator for WorldNetDaily.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails