onsdag den 7. december 2011

Konsekvensen af frafald i Islam

Islam og frafald


Ligesom vi kender det fra Mafiaen har Islam en indbygget klausul der lader deltagerne vide, 'Hvis du forlader os, dør du.´
Rifqa Bary bliver trøstet
De fleste islamiske lande går ind for dødstraf for frafaldne skønt nogle mennesker bliver fængslet til de føjer sig. I nogle tilfælde bliver den 'frafaldnes' familier også generet og tortureret. Endnu en af usikkerhederne ved Islam kan ses ved den vedvarende dødstrussel over en persons hoved, på grund af samvittighedsfriheden. Hvis dette ikke var så dødsensalvorligt et problem, ville det ligne en billig Hollywood gangster film. Velkommen til Islam.

Hvis man kan betegnes som frafalden i Islam kræves det at personen:
  1. Har forstået og vedtaget, godkendt Shahada (der er ingen Gud uden Allah, og Muhammad er hans budbringer.')
  2. Man forstår kodeks for opførsel eller Islams religiøse love (Sharia Lov.)
  3. Har et sundt sind.
  4. Er nået til, eller har overstået puberteten (Reliance of the Traveler: Islamisk Lov o8.1 - "Når en person har nået puberteten, er sund i sindet og frivilligt falder fra Islam, fortjener han at blive dræbt.")
  5. Har bevidst og med overlæg forkastet, eller med overlæg og bevidst har intentioner om at forkaste som værende usandt Shahada og Sharia Lov og alt dets følger.
  6. Lærde fra Sunni skolerne om jura (Maliki) kræver oveni, at en omtalt person offentligt har været beskæftiget med religionens obligatoriske praksis.

I de første år med Muhammad prædikede han fred og tolerance. Dette viste sig at være katastrofalt ved at lade mennesker tro på den formodede Månegud, Allah. Blot en håndfuld mennesker konverterede til Islam i de første år. I 623 a.d., beordrede Muhammad angreb mod karavaner til Mekka og opdagede at røveri, mord og at tage slaver var yderst lukrativt. Versene om fred og tolerance blev udelukket og vold, voldtægt, lemlæstelse og mord kom nu ind. Det er vigtigt at bemærke at Islam giver sine tilhængere lov til at lyve og benytte et fortrængt (annulleret) vers fra Koranen når de konfronteres med spørgsmålet om frafald.

Sent sidste år blev Pamela Geller interviewet sammen med en imam fra New York om planerne for World Trade Center Moskeen. Under interviewet blev emnet frafald rejst af Geller. Imamen åbnede stille og roligt sin Koran og citerede 'der er ingen tvang i religion, det slås fast lige her i Koranen' Verset lyder: 
“Lad der ikke være tvang i religion. Sandheden er uden fejl. "Den som afviser det onde og tror på Allah, har grebet fat i det mest sikre holdepunkt som aldrig giver efter…”
Koranen 2:256
Det forekommer jo ganske så uskyldigt, blot er verset uheldigvis irrelevant. Derfor er de som falder fra Islam på flugt, hvis de stadig har livet i behold. Det er ikke svært at finde en artikel om en frafalden og læse om de udfordringer vedkommende har. Her er en kilde. Dette er hvad Koranen og Hadith siger om frafald:
(004.089) “De ønsker kun at I skal forkaste Troen, som de gør, og således være på samme sti (som dem): Men vær ikke venner med nogen fra deres rækker førend de går Allahs vej, (fra det som er forbudet) men hvis de bliver oprørere, grib dem og slagt dem."
(009.066) “Kom I ikke med nogen undskyldninger: I har forkastet Troen efter I havde accepteret den. Hvis vi viser nåde for nogen af Jer, vil vi straffe andre blandt Jer, for at de begår synd."

(4:52:260) Genfortalt af Ikrima: Ali brændte nogle mennesker og disse nyheder nåede Ibn 'ABBAS, der sagde, "havde jeg været i hans sted ville jeg ikke have brændt dem, som Profeten sagde, 'straf ikke (nogen med Allahs Straf.' Nej, uden tvivl ville jeg have dræbt dem for Profeten sagde, 'Hvis nogen (en muslim) forkaster sin religion, så dræb ham." 
(9:83:37) Genfortalt af Abu Qilaba: "Ved Allah, Allah's Apostel dræbte aldrig nogen undtaget i en af følgende tre situationer: (1) En person der har dræbt nogen uden grund, (2) en gift person der begår ulovlig seksuelt samleje, og (3) en mand der kæmpede mod Allah og Hans Apostel og har forladt Islam og er frafalden."
Rifqa Bary: Rifqa Bary (på billedet foroven) var en udadvendt  syttenårig pige der oprindeligt stammer fra New Albany, Ohio. Hun færdiggjorde sine junior år på New Albany High School, en anerkendt skole for sine store kvaliteter. Hun var en mønsterelev, fik gode karakterer, var en populær cheerleader, og havde deltidsarbejde i en lokal restaurant.
Rifqa's liv blev offentligt kendt og rystet da hun pludseligt flygtede fra sit hjem i Ohio af frygt for sit liv og dukkede op i Orlando, Florida tre uger senere. Hun havde levet en beskedent liv og var konstant angst for at blive opdaget. Da denne hemmelighed blev afsløret for hendes forældre af medlemmer af Bary familiens religiøse menighed - kom der trusler der skræmte Rifqa til et punkt, hvor hun følte sig tvunget til at foretage de drastiske forandringer for at redde sit liv.


Hvad var hendes hemmelighed, hendes forbrydelse? Hun konverterede fra Islam til Kristendommen.

Bary havde påstået at hendes far havde sagt, "Hvis du har denne Jesus i dit hjerte, er du død for mig!" Hun siger faren derpå tilføjede, "Jeg vil dræbe dig!" I september 2010, fik hun permanent opholdstilladelse og har ikke været i kontakt med nogen familiemedlemmer da hun stadig frygter dem.
Kamariah Ali: En 57-årig lærer fra Malaysia (billedet herover) blev oprindeligt fængslet i 20 måneder i 1992 og igen i 2005 for frafald. Over 60% af malaysierne er Sunni muslimer. Islam er statsreligionen, og Malyaisa hævder man har religionsfrihed skønt muslimer ikke har lov til at konvertere til andre religioner.


Ved domsafsigelsen i hendes seneste retssag sagde Sharia Dommeren Mohammed Abdullah: "Denne domstol er ikke overbevist om, at hun har angret og er villig til at forkaste enhver lærer der er i modsætning til Islam. Jeg beder til at Gud vil åbne dit hjertes dør, Kamariah."
"Dette må høre op. De kan ikke blive ved med at sende hende i fængsel for dette," fortalte hendes advokat Sa'adiah Din journalister. "Hun informerede domstolen om at hun ikke er muslim. Hun er ikke længere under Sharia retten."

Yosef Nadarkhani:
En 32 årig præst fra Rasht, Iran, han konverterede til Kristendommen i 1998 og blev arresteret i 2009 for frafald. Han har nægtet at undervise i Islam på en kristen skole og blev dømt til døden ved hængning. En appel blev vundet af Yosef's jurahold, men det krævedes at han skulle i retten igen for at forsvare sig mod anklager om at organisere evangeliske møder, dele sin tro, invitere andre til at konvertere, lede en hjemmekirke, og 'fornægte islamiske værdier.'


Yosef blev født som muslim gennem sine forældre skønt han aldrig har praktiseret nogen tro før sin omvendelse som 19 årig. Islamisk lov dikterer at når man er født af muslimske forældre er man muslim og som en sådan er frafald fra Islam forbudt.
Tahie Yusuf al-Qaradawi har gjort sig berømt i den islamiske verden herunder med skabelsen af den ekstremt populære hjemmeside Islamonline. Han betragtes også som værende i top 3 over muslimske intellektuelle i verden, har længe haft en prominent rolle i det intellektuelle lederskab af Det Muslimske Broderskab. Tahie har et populært show på Al Jazeera kaldet "Sharia og Livet' med et misundelsesværdigt stort publikum på 40 millioner muslimer over hele verden. Når han taler lytter muslimer.

Qaradawi tror at straf for frafald er en etableret islamisk tradition, og at alle jurakyndige er enige om dette. Han skriver:
“Alle muslimske jurister er enige om at den frafaldne skal straffes. Imidlertid har de forskellige meninger om selve straffen. Flertallet af dem går ind for drab; hvilket vil sige at den frafaldne skal dømmes til døden. Autentisk Hadith har fortalt om dette, Ibn 'Abbas meddelte at Profeten (fred og velsignelser være med ham) sagde, "Den som skifter religion, dræb ham."
Ali P, en personlig ven og frafalden fra Islam:
“Hvordan kan denne hadets kult dog formørke min Haj dragende (pilgrimsrejse til Mekka) supermuslim mors hjerte så meget, at hun med sine egne ord siger til mig hun vil skære halsen over på mig med egne hænder hvis hun møder mig? Min egen mor! Dette er hvad Islam gør ved sindet og sjælen når man overgiver sig til den. Og ved du hvorfro? Fordi du overgiver dig til Satan!"
Det er let at konkludere, at der er frihed i Islam. Du er fri til at være muslim, eller du er fri til at blive tortureret, generet, fængslet eller dømt til døden. Indavl, tvungen konversioner og døden for frafald føjer sig altsammen til det evigtvarende væv af skjult jihad, der langsomt kvæler vor frihed og lukker sig om vor planet. 
Family Security Matters Contributing Editor Vin Ienco is a commentator and analyst on the effects of Global Islamism and a vocal opponent of Sharia Law. Visit his website at http://vinienco.com/.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Du har desværre ret. I Pakistan og Saudiarabien er der kommet eksempler frem på dødsdomme eller noget der ligner, ikke for at falde fra, men det, der er mindre, nemlig kritik af Islam eller muhammed.

http://semit.wordpress.com/2011/12/01/dodsstraf-mod-blasfemi-praktiseres-nu-i-pakistan/

Related Posts with Thumbnails