lørdag den 15. august 2009

Amerikansk imperialisme

Amerikansk imperialisme
I min artikel Amerika og Islam er særlige på hver deres måde skrev jeg, at 'amerikanerne udkæmpede krige for at befri muslimer. Muslimer udkæmper krige for at få slaver.' En læser fra Mumbai, Indien, var uenig og gav denne kommentar.

"Amerikanerne udkæmper ikke krige for at befri. En naragtig holdning for alle der indser at selve grundlæggelsen af Amerika var erobring af fremmed land så de hvide/kristne kunne dominere over de indfødte. Åh ja, og så lige Vietnam, Korea, Latinamerika, Irak, Afghanistan, jeg er sikker på den amerikanske hær er ugleset overalt i verden


DSYLEXIC

Ironisk nok så er læseren DSYLEXIC fra en by i Indien der har været målet for de fleste hindu-muslimske oprør og islamist angreb; nogle af mine læsere kan måske huske togbombningerne den 11. juli 2006 i Mumbai og angrebet i Mumbai i 2008, så det er interessant at DSYLEXIC intet nævner om 'muslimer der udkæmper krige for at få slaver.' Måske er han enig med mig på dette punkt.

Imidlertid blander han tingene sammen vedrørende Amerika når han skriver "at selve grundlæggelsen af Amerikas var erobring af fremmed land for at hvide/kristne kunne dominere over de indfødte." Briterne, spanierne og franskmændende kom til Amerika i erobringsøjemed og jo for at hvde/kristne kunne dominere over de indfødte. Men Amerika blev grundlagt på helt andre principper, så når vi udkæmper krige, da påtvinger vi ikke, som han påstår, de hvide/kristnes tro på de besejrede.

Japan i 1949 var mellem 85-95% Shinto eller buddhister. Efter årtier med amerikansk besættelse har dette antal ikke ændret sig. 64 år efter de overgav sig til os er der ingen hvid/kristen dominans i Japan. Kulturen forbliver japansk, de skriver stadig på samme måde, og den eneste virkelige forskel er at den årtusind gamle krigeriske drøm om verdensherredømmet er blevet forvandlet mod produktivitet og fredelige gøremål.

Vore krige er så retfærdige, så moralske så nødvendige at selvom vi erklærede Japan krig, da gik japansk/amerikanere med stolthed og frivilligt ind i US Military. Den militære efterretningstjeneste bestod af japan/amerikanere der tjente på Stillehavsfronten mod deres egen race!

Japanese American

I Tyskland, efter næsten 7 årtiers 'besættelse,' der taler man stadig tysk, kulturen er forblevet tysk og den eneste virkelige forskel er at et årtusind med krigeriske drømme om verdensherredømmet er blevet forvandlet til produktivitet og fredelige gøremål.

Vore krige er så retfærdige, så moralske og så nødvendige at selvom vi erklærede krig mod Tysklan da meldte tysk/amerikanere sig med stolthed og frivilligt til US Military. Tysk/amerikanere tjente som oversættere og som spioner for US Military Efterretningstjensten. Det bør nævnes at tysk/amerikanere var i topstillinger i militæret: Genral Dwight D. Eisenhower, Admiral Chester Nimitz, ( se denne artikel på synopsis) General Carl Spaat, og mange mange flere.

Kan tyskerne så lide US Hæren? Nuvel tyske borgmestre gør.

Hvad med Korea? Efter 1945 accepterede Sovjetunionen at japanerne overgav sig nord for den 38. breddegrad og USA tog imod overgivelsen syd for den. Hvad blev resultatet? Nord, uden amerikansk imperialistisk besættelse er blevet til en fejlslagen nation. Syd med amerikanske tropper blev en økonomisk supermagt og en kilde til misundelse i den udviklede verden. Efter årtier med Amerikansk Imperialistisk besættelse skriver de dog stadig den samme skrift som i 1953, og i modsætning til hans sarkasme, er US Army virkelig ikke ugleset i Sydkorea. Selvom man kan se idiotiske sydkoreanske studenter der demonstrerer mod amerikanske tropper da ser man aldrig ældre koreanere gøre det. I 2012 var det planen at US skulle overføre operationskontrollen til den Koreanske Hær i Sydkorea. Indtil nu i år der der imidlertid godt over 8,5 millioner underskrifter der gerne vil have denne overførsel udsat. Sydkoreanerne ønsker, at US fortsætter med at have kontrol over deres hær! Yankee go home? Næppe!

Hvad med Afghanistan? Vi kom virkelig ikke til Afghanistan for at indføre hvid/kristen dominans over indbyggerne. Hvis Taliban blot havde overdraget os Osama bin Laden og holdt inde med at give ly til al Queda så ville der ikke være nogen amerikanske soldater der. Uden 9/11, ville amerikanerne have ladet Afghanistan passe sig selv i titusinder af år.

Irak? Saddam Hussien nægtede at tillade inspektører kom ind i landet og brød derved overgivelsesaftalen fra marts 1991. I modsætning til det venstreorienterede indtryk at vi invaderede Irak fordi vi mente Saddam havde masseødelæggelsesvåben så gik vi faktisk ind i Irak fordi Saddam nægtede at tillade inspektører at bekræfte om han faktisk havde masseødelæggelsesvåben eller ej.

Selv hvis vi blev i Afghanistan eller Irak i hundrede år eller mere ville begge lande stadig fortsætte med at skrive på samme måde og praktisere deres religion. Der vil aldrig være en hvid/kristen dominans over afghanerne eller irakerne. Hvorfor ikke? Fordi amerikanerne kæmper krige for at befri. I alle tilfælde med amerikanske krige har folkeslag der har været indblandet beholdt deres sprog, deres skrift, deres religion, deres kultur. Der er ingen amerikanske kolonier i Korea, Japan, Tyskland, Irak og så videre.

Når muslimer kommer til et land varer det ikke længe førend det land adopterer de arabiske skrifttegn i deres ortografi. Hvis landet har adskillige sprog vil det sprog også blive skrevet med arabisk skrift, for eksempel: Farsi, (Iran), Dari (Afghanistan), Urdu (Pakistan + 5 indiske delstater), Pashtu (dele af Afghanistan, Pakistan) Baluchi (dele af Iran, Afghanistan og Pakistan), Kurdisk (dele af Iran, Irak, Syrien og Tyrkiet, Lahnda(Pakistan), Kashmir (Jammu og Kashmir), Sindhi (Sindh provinsen i Pakistan) Uyghur (Xinjiang Uyghyr autonome region), Berber (Marokke), Moplah (Malebarerne, Indien) og mange flere sprog.

Når muslimer kommer ind i et land varer det ikke længe før landets førende relgion bliver islam. For eksempel Ægypten (90%). Iran (98%), Malaysia (60,4%), Indonesien (86,1%), Tyrkiet (99,8%), Marokko (99%), og de meste af det afrikanske kontinent (50%).

Når muslimer kommer ind i et land varer det ikke længe førend landet taler arabisk. For eksempel: Ægypten, Irak, Syrien, Vestbredden, Gazastriben, Jordan, Libanon, Algeriet, Bahrain, Tchad, Komorerne, Djibouti, Eritrea, Libyen, Mauritanien, Marokko, Somalia, Sudan, Tunis, Vestsahara, Yemen.

Indtil de blev smidt ud af Spanien i 1492 var der andalusisk arabisk og i Italien Siculo arabisk.

Før Amerika besatte Japan havde japanske kvinder kun meget få rettigheder. Den japanske kultur holdt kvinderne i en lavere status som kun overgås af islamiske kulturer. Kvinder kunne meget let blive skilt, men ikke selv kræve en skilsmisse, næsten som i islam i dag. I 1946 fik japanske kvinder stemmeret, alle uligheder ifølge loven blev ophævet, universiteterne blev fælles, der blev åbnet 26 til kvinder og så videre. Hvorfor mon? Fordi amerikanerne kæmpede for at befri dem.

Da Taliban kom til magten i Afghanistan fik kvinder mindre værdi end geder, kun tjenlige til sex og tæv, hvis de gav udtryk for deres egen mening på nogen måde. Shariah lov er måske den mest barbariske lovsamling i verden, og den blev indført overfor alle. Hvorfor mon?

Fordi muslimer udkæmper krige for at få slaver.

Så hvor er det jeg er galt på den?

Noter

The Local, Tyske borgmestre vil beholde amerikanske militærbaser

Borgmestrene i Mannheim og Heidelberg der besøgte Washington fornylig for at få støtte til at beholde US Armys baser i de sydvestlige tyske regioner siger at der er en chance for at de lykkes.

De to borgmestre mødtes med embedsmænd fra US forsvarsministeriet og både Demokratiske som Republikanske politikere for at diskutere planerne hos amerikanerne om at lukke baserne i den sydvestlige del af Tyskland og flytte tropperne 80 kilometer nordpå til Wiesbaden i Hessen.

Flytningen der berører cirka 30000 US soldater og deres familier er en del af en overordnet US strategi for at udligne styrkerne i udlandet, ig især i Europa, som svar på de nye sikkerhedstrusler.

Kurz og hans kollega fra Heidelberg, Eckart Würzner frygter, at lukningen af baserne vil medføre et hårdt slag mod Rhein-Neckar Regions økonomi. Würzner sagde han anslog at regionen ville miste omkring 35-40 millioner euros ved en flytning.

The Korea Times, 27 Maj 2009, Udpræget ønske om at forandre overførslen af kommandoen.

Sydkorea har frivilligt overdraget såvel fredstids som krigtids kontrollen over operationer til den U.S. ledede FN Kommando ved udbruddet af Koreakrigen 1950-53. Myndigheden over kommandoen blev senere overdraget til ROK-U.S: Combined Forces Command (CFC).

Seoul fik fredstids kontrollen i 1994, men den fire stjernede U.S. Commander hos CFC stadig har myndighed til at føre såvel de sydkoreanske som de amerikanske styrker i tilfælde af en konflikt.

Efter adskillige år med forhandlinger er Seoul og Washington blevet enige i 2007 om at Sydkorea skal have den udøvende uafhængige operationelle kontrol over sine væbnede styrker i krigstid begyndende den 17. april 2017. CFC skal deaktiveres fra 2012 med skiftet til en flåde og luftcentreret støtterolle for U.S. Military.

Sammenslutninger af tidligere generaler og krigsveteraner har skubbet på for en anmodning om at søge at udskyde overtagelsen. Grupperne sagde de har modtaget 8,5 millioner underskrifter og planlægger at holde en pressekonference mod en for tidlig overdragelsen her den 4. juni.

Artikel fra bloggen: plancksconstant.org.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails