Moxie

Gæsteindlæg fra Barack Hussein Obama, skrevet af fra teleprompteren af Moxie.

Hør nu her, jeg har altid sagt at den vigtigste egenskab hos en mand er, ydmyghed. Og at jeg vil føre Amerika med mit eksempel.

Masser af amerikanere rundt omkring undrer sig over, hvordan jeg kan være så pragtfuld dag ud og dag ind. Jeg vil ikke lyve overfor Jer, det er virkelig svært. Min ydmyghed vender altid tilbage, hvis den skulle være forsvundet, når jeg ser på min hustru, Michelle.

Hun er mere mand, end jeg nogensinde kan blive, og hun kan bænk-presse sin vægt mere end tre gange, hvilket er ganske imponerende. Sådan cirka kun en anelse mindre end finansunderskuddet.

Og åh ja, ...jeg kan forstå at dette er en rigtig højreorienteret humoristisk hjemmeside. Nogle af Jer har nogle barske meninger om mig. Men jeg er ligesom Jer. Min bedstemor var racist, ligesom alle I der ikke stemte på mig. Så jeg er 'lissom' sådan cirka 50% af amerikanerne, undtagen Jer der ikke har kvalme, men I kan måske undre Jer over, hvor let det er at gå på vandet, at slikke pressen på private steder, og ignorere de historiske beviser på, at, øhh, mine ideer måske ikke er så flotte som jeg selv tror.

I håner min teleprompter, og som jeg altid har sagt, så plejede jeg at virke mere ydmyg. "Øh'erne" og de der tennisdommerbevægelser med hovedet har altid været en del af min plan. Når de fejler, under en tale, lader jeg som om jeg er ydmyg ved at lægge stød i mine sætninger. Det er altsammen planlagt. Faktisk så kører teleprompteren lige nu alt for hurtigt så, øhh, jeg må lade som om.

Hør nu her - jeg ved at I amerikanere, der øhh, forstår historien, er overbevist om, at socialismen er en fiasko. Jeg ved det nu ikke. Historien? Vi er kun halvvejs gennem min første periode, eller i det mindste halvvejs gennem det første år af min første periode - og det er lykkedes mig at implementere socialismen på nye og spændende områder.

Jeg beder amerikanerne om, især de der tjener mere end minimumslønnen, at vise ydmyghed, for det kræves af, at skulle betale de skatter jeg planlægger for Jer. Hav tillid til mig, det gør mere ondt på mig end på Jer. Det er et gammelt kenyansk ordspog, som min far lærte mig i løbet af de fem timer jeg var sammen med ham i mit liv.

Beviset på ydmyghed her under mit pragtfulde regime, kan måske ses i den meget åbenbare fejltagelse jeg har foretaget. Jo, jeg valgte Biden, så jeg selv kunne se bedre ud, og det som ville have været virkeligt ydmygt ville have været at vælge Hillary som vicepræsident. Men hør nu her, jeg arbejder stadig på min ydmyghed. Og jeg mener selv jeg gør et fantastisk stykke arbejde.

MoxieMoxie