mandag den 17. august 2009

Reinkarnation og obama

Hvem var Obama i et tidligere liv?


Mange mennesker tror på reinkarnation og at en reinkarneret sjæl vil blive født igen under lignende omstændigheder; at en magtfuld leder, for eksempel, mere eller mindre vil komme til at spille en encore version af sin tidligere tilværelse.

Rygter hævder at Napoleon troede han var Kejser Karl Den Store. General Patton troede han var Hannibal, og Saddam Hussein var overbevist om at han var reinkarnationen af Nebukadnezar. Hvis reinkarnationen er sand og en sjæl har gentage liv i lignende udgaver af det tidligere liv, vil det være vigtigt at vide, hvem Barack Obama var i sit sidste liv (så vi amerikanere bedre kan vide hvad vi kan forvente af vor fælles fremtid).

Før vi nu drager nogen forhastede konklusioner om hvem præsidenten var i sit forrige liv, da må vi først analysere store historiske personligheder fra fortiden, og sammenligne dem med nutidens Barack Obama, og derpå foretage et kvalificeret skøn.

Før Den Tredje Puniske Krig har jeg undret mig over, om der eksisterede en indflydelsesrig gruppe af elitære Kartagenensere der forsøgte at overbevise deres landsmænd om, at de var bedst tjent med at overlade deres våben til Romerne før Rom indledte invasionen af Karthago, plyndringen af byen og massakren på indbyggerne? Måske præsident Obama, der er kendt for sin indstilling til et afvæbnet Amerika ved at "opnå betydelige nedskæringer i vort atomvåbenarsenal," var en af de der katagenensiske samfundsorganisatorer.

Neville Chamberlain, premierministeren i Unitied Kingdom fra 1937-1940 var den helt store forsoner på den tid. Gennem Münchenaftalen gav han efter for alle Hitlers krav; han solgte ud af den suveræne stat Tjekkoslovakiet, og samtidig med at han pulsede på en eksplosiv cigar kaldte han det fred i vor tid. Måske præsident Obama, der er kendt for at søge en udvej mens iran udvikler atomvåben og planlægger at udslette Israel var Neville Chamberlain.

Karl Marx, kommunismens fader, var hovedforfatteren til det berømte Kommunistike Manifest. Hans skriverier, fremstiller hele tiden arbejderne og arbejdsgiverne i kamp mod hinanden og er fortaler for et klasseløst samfund hvori et frit marked ikke er tilstede og fællesejet overtrumfer den private ejendomsret. Måske er præsidenten, hvis socialistiske dagsorden indbefatter overtagelsesn af banker, autoindustrien og sundhedssystemet en reinkarnation af Karl Marx.
Man kan vist med god ret hævde at Barack Obama i et tidligere liv, kunne have været en samfundsorganisator fra Karthago, Neville Chamberlain eller Karl Marx. Denne liste med muligheder inkluderer imidlertid ikke, efter min mening den mest sandsynlige.

Her i min hjemby Chicago, er der den erfaring, at hvis du ikke kan lide vejret, så bliv en ekstra time og det er forandret. Hele måneden har jeg været iført min jakke og ventet på at vejret skulle skifte, og det har det ikke. Faktisk, ifølge meteorologerne har juli 2009 i Chicago, og over hele Midtvejsten, været den koldeste, om ikke den koldeste juli måned nogensinde. Men vor præsident der jo stammer fra Chicago, forsikrer os om at (den menneskeskabte) globale opvarmning er en kendsgerning der ikke kan bestrides, en global trussel der påkræver at vi forandrer vor livsstil og udholder en større beskatning, skønt kendsgerningerne her på jorden ikke har lyst til at samarbejde.

Måske kan det være at barack Obama engang var en berømt leder der gennemtvang en stor klimadagsorden så han kunne manipulere med sine tilhængere? Måske var Barack Obama den legandariske vikingeleder, kendt som Erik Den Røde.

Ifølge legenden og den episke klassiker, Sagaen om Erik Den Røde, der vendte hjem efter sin forvisning fra Island og med en snedig plan til at overbevise sine kohorter om at følges med ham til et land som han var kommet til at kende under sit fravær. Landet var øde, det meste af tiden dækket af is, plaget af kraftige storme, kolde temperatuer og lå hundredevis af kilometer mod Vest (en farlig rejse for langbådene). For at få manipuleret sit folk til at følge sig, forstod Erik Den Røde, en helvedes sælger, at "Mennesker vil have et større ønske om at flytte hvis landet har et godt navn." Derfor vildførte han sine loyale vælgere og fortalte dem at de skulle tage med ham til et land der lød langt bedre og meget mere behageligt end der hvor de var nu, Island, og til et sted han meget klogt havde givet navnet Grønland. Ved denne handlemåde benyttede Erik Den Røde, indtil det tidspunkt i historien, det mest gennemførte klimabedrag.

Hvis jeg kunne vælge, da ville jeg pege på at Barack Obama er den mest sandsynlige reinkarnation af Erik Den Røde, fordi både han og Erik var fantastiske sælgere og gode til at fremholde falske løfter. Erik Den Røde lovede et grønt land. I dag lover præsident Obama et grønt land med navnet håb om forandring.

Selvfølgelig er det ligegyldigt om Barack Obama engang var Chamberlain, Marx eller Erik Den Røde. Det der betyder noget er om vor præsident tænker som disse mænd, fordi, når det gælder så "Som en mand tænker, således er han."

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails