tirsdag den 25. august 2009

At dække over galskab

Skjult galskab

James Lewis

Jeg vil gerne vædde på, at dette er hændt for dig. En ven eller en slægtning er lidt småskør - måske er de det blot, eller måske har de haft nogle smerteligr oplevelser. Derfor er de meget opmærksomme på indbildte trusler og bliver rigtigt vrede over indbildte uretfærdigheder. Måske er de blot paranoide fordi de ryger stoffer, eller de kører berusede fordi de er unge og snotdumme og synes det er sejt. Eller måske er de blot misundelige på mennesker der ser lykkeligere ud, eller kønnere ud, eller har flottere legetøj. Det er almindelig menneskelig galsskab.

Og for fredens skyld dækker vi over galskaben.

Det er vor allerstørste fejltagelse. Det er derfor vi er i så alvorlige problemer som et folk og en kultur.

Vi er blevet oplært til at dække over vanvid. Det skulle så vise at vi er "medfølende." Psykiatere kender til dette: Hvis man lader vanvittige lave reglerne, så må du også være vanvittig sammen med dem. Det betyder ikke noget om din klient er tosset af gode årsager. Årsagen betyder intet som helst. Gode terapeuter lærer aldrig at dække over vanvid, fordi det blot gør alting meget værre. AA'ere, (Anonyme Alkoholikere) har længe forstået dette. Ægte medfølelse betyder ikke at man følger mennesker ned i deres faldgruber. Det ville blot betyde at man så får to vanvittige personer i stedet for en. Og så kommer der flere og flere, alt imens den falske medfølelse spreder sig.
Vor kultur lærer nu på en aktiv måde raceparanoiaen overfor de sorte, kønsparanoiaen overfor kvinder, misbrugsparanoiaen overfor alle der spiser en bøf. Alle disse overdrevne frygtscenarier og falske vredesudbrud har venstrefløjen kynisk sat i scene og pisket op, for at få mere magt. Det er deres 'Medfølelses Fascisme.' Alle os andre følger med, fordi vi ikke ønsker eller orker at gøre modstand. Men samlet set, er vi med tiden blevet til en kultur der er blevet kørt helt rundtossede af race, køns og gruppe paranoia. Vi har adopteret den galskab som de fleste racebesatte mennesker besidder og som har gjort dem rige. Med tiden har de nedslidt vor sunde fornuft, således at vor kultur bogstaveligt talt er blevet vanvittig.

Obamas første møde med en der gør andre tosset var sandsynligvis hans substitut far på Hawaii. Ud fra alle omtaler var Frank Marshall en racebesat sort mand. Ikke fordi han måske ikke havde ret til at føle vrede på den tid. Der var tonsvis af uretfærdigheder mod sorte. Det er snarere det, at han vendte sin smerte til en fanatisk hadkampagne, og udbredte den rundt omkring til alt og alle. Se det var Obamas første faderfigur på Hawaii.

Tilføj så Henry Louis Gates, Al Sharpton, Jeremiah Wright, Louis Farrakahn, statsanklager Eric Holder og Barack Obama: De har alle fået opbygget berømmelse og velstand på deres paranoide racepolitik. Tilføj Ruth Ginsburg, Sonia Sotomayor, Barbara Boxer (Jeg er ingen dame, jeg er Senator), og en endeløs række af kvindelige ofre. Se, hvad disse folk har gjort ved Sarah Palin - en højteknologisk bande af mobbere, drevet til galskab af misundelse over Palins smukke ydre, popularitet og livsglæde. På universiteterne raser feministerne, hispanics, oprindelige amerikanere, og de der studerer bøsseri - blandt andre - de har udnyttet offerroller som en karrierespecialitet. Det er standard metoden til at få midler og forfremmelse - bagvaskelse, rygteigangsættelse og intimidering. Vi har set denne fakultetsbande ved Duke University gå direkte efter hvide Lacrosse spillere. På Harvard fik man Larry Summers afskediget fordi han turde sige sandheden.

Summers var en respekteret økonom, men nu er han faldet til patten og følger Obamas løgnagtige styring af økonomien. Er det muligt han blot blev brændt af på Harvard? Måske lærte Larry at frygte lynchbanden på Harvard, og Obama har ham nu i sin fold.

Man kan se frygten i de hvide mænds øjne rundt om Obama. Brian Williams ser nedad. Tim Geithner har det der lille hovedbuk når han ser på Obama med frygt i øjnene mens han holder hovedet bøjet. De ligner våde hundehvalpe. Det er måske meget morsomt, hvis det drejer sig om hævn i racespørgsmål, men det betyder at Obama er omgivet af løgnagtige kommisærer der er bange for at fortælle ham sandheden. Michelle er endog endnu mere skræmmende end ægtemanden, og må være en pestilens i Det hvide Hus. Det var Michelle der fik IG Walpin afskediget fra hendes private penneven Americorps. Det er Michelle der er barnet i Chicago maskinen trods alt.

Derfor har dette Hvide Hus sine czarer -Obama som nummer eet - og en czarina - Michelle, der puster til hele intimideringsatmosfæren. Hvis Obama forekommer at være helt uden for virkelighedens verden så er svaret ganske åbenbar: Ved at sprede frygt garanterer han at hans kommissærer vil lyve for ham. Det var sådan de romerske Kejsere kom mere mere ud af takt samtidig med at de tiltog sig mere og mere magt. Det er sådan det lykkedes Europas monarker at leve i soleret overdådighed, i en glasboble. Det er sådan de kinesiske og japanske hoffer begyndte at leve som i et skuespil

Mennesker har det svært med at se realiteterne i øjnene. Magthungrige mennesker drives ind i deres egen fantasiverden ved at lade sig afskære fra de som fortæller sandheden. Dette er den meste fantasidrevne administration i USAs historie. Det vil føre til deres fald, som vi allerede kan begynde at se lige for øjnene af os.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails