onsdag den 5. august 2009

Hædersmanden John Bolton

Ambassadør John Bolton havde indset det

Ellis Washington
Der er ikke noget der hedder De Forenede Nationer. Der er kun et internationalt samfund, der kun kan ledes af den eneste tilbageværende supermagt, som er the United States. ~ John Bolton

Prolog til en hædermand

John Bolton blev udnævnt af præsident George W. Bush som midlertidig ambassadør i FN. Da han ikke var i stand til at få sin nominering godkendt på grund af et vetoflertal på 60 stemmer i Senatet tjente Bolton som ambassadør på en slags efterbevillingsudnævnelse fra august 2005 til december 2006.

Kort tid herefter kunne Bush og Republikanerne betragte, at Demokraterne igen vandt magten i Kongressens huse, hvilket effektivt tvang Bolton til at trække sig fra sin post i december 2006. Nu for tiden er Bolton forfatter og medlem af American Enterprise Institute, en konservativ tænketank i Washingtogn D.C. Hans seneste bog "Surrender Is Not an Option: (Overgivelse er udelukket: At forsvare America i FN og i udlandet" (2007) er en fremragende og meget oplysende skildring af hans tid i FN.

Efter min mening er Bolton en hædersmand. Han er en af de få konservative der sætter principper over politik. Boltons syn på udenrigspolitikken Amerika Først - kan opsummeres med dette citat: "Der er ikke noget der hedder De Forenede Nationer. Der er kun et
internationalt samfund, der kun kan ledes af den eneste tilbageværende
supermagt, som er the United States."

I min bog fra 2008, "The Nuremberg Trials: Last Tragedy of the Holocaust," var jeg ligeså empatisk i min foragt og skuffelse over FN så jeg kaldte FN en "lovlig fiktion" - og postulerede: Hvordan kan man have en gruppe på 192 medlemsstater under kontrol af FN når hvert land betragter sig som en suveræn nation? Det giver ingen mening. FN er virkelig en lovlig fiktion der, kombineret med dens stadig stigende indflydelse og magt vil gøre det globale internationale samfund til en kabale af totalitære stater og en fjende hos frihedselskende allevegne.

Boltons korte tilknytning som ambassadør i FN blev bedst karakteriseret i 2006 i en Wall Street artikel af Claudia Rosett der sagde i uddrag, "Bolton har været tapper i sine bestræbelser på at rense ud i korruptionen i FN og i udueligheden, og ved at følge nøje med i FN proceduren med trusler som et atombevæbnet Nordkorea, et Hezbollah der forsøger at overtage Libanon, og bestræbelserne for at få atomvåben hos Hezbollahs terrorarbejdsgiverne i Iran. Det har været som at betragte en mand der forsøger at flytte en flodbølge af mudder."

Det er denne Lincoln-agtige side af John Bolton jeg beundrer mest. Bolton er ligeglad med hvad man tænker om ham. Han græder sig ikke i søvn fordi korrupte FN bureaukrater, kommunistiske Demokrater og socialistiske Republikanere ikke deler hans synspunkter om, at FN er en skæbnessvanger fejlfyldt antisemitisk organisation der skal ryddes radikalt op i for at kunne blive reformeret.

Faktisk så bviste Bolton, at han kunne se skoven for bare træer da han engang bemærkede, "FN-Hovedkvarteret har 38 etager. Hvis der blev fjernet 10 i dag, så ville det ikke kunne ses." Bolton havde helt ret i den udtalelse, men jeg ville tilføje at hvis vi fjernede de 10 etager, hvorfor så ikke alle 38? Ved Gud, hvor ville jeg ønske vi havde flere medlemmer i Kongressen med mandsmod og hjerte nok til at sætte hængelås på FN-Bygningen og sende alle de korrupte, socialistiske diplomater tilbage der det liberale Valhalla i Haag, hvor de rettelig hører hjemme.

FNs sørgelig og vanærende arv.

Jeg tror, at den humannistiske kræft var tilstede ved oprettelsen af Folkeforbundet i forbindelse med Versailles Traktaten i 1919. Denne gruppe forvandlede sig til FN, som blev grundlagt ved San Francisco Konferencen i april 1945. Globalismen og socialismens kræftknude havde allerede metastaseret sig ved Nürnberg Domstolen syv måneder senere i november 1945, da det oprettede FN Domstols Tribunal kun bragte 177 personer for domstolen - de såkaldte "planlæggere og strateger" i det nazistiske folkedrab. Historikere anslår at så mange som mellem 50-62 millioner mennesker blev dræbt direkte eller indirekte som en følge af Hitlers vanvid under 2. Verdenskrig. Op til denne dag er retfærdigheden på tragisk vis blevet udskudt for jøderne og andre, hvilket gør Nürnberg dommene til en af de største bdrag i historien.

Er der en mand, en organisation, en politiker, en Kongres, en nation med tilstrækkeligt udsyn, mod og ressourcer til at få bragt FN til et ophør og sætte Amerika ind på den vej der fører til, at den første nation i FN-historien frivilligt frasiger sig sit medlemskab af denne Macchiavellianske organisation - et globalt monster af Leviathan størrelse, hvis dødbringende tentakler rækker helt tilbage til Nimrod?

FN - Nimrod om igen

Der er nogle interessante forgreninger vedrørende FN og Bibelens Nimrod, verdens første hersker og konge over det oldgamle Babylon, som arkæologerne postulerer var stedet hvor Edens Have og Nimrods "Babelstårn" befandt. sig. Det var en efterfølger til Nimrod, Saddam Hussein, diktatoren i Irak der omhyggeligt udgravede og bevarede ruinerne af Babelstrånet, skønt han ironisk nok brugte det meste af sit liv på at ødelægge andre nationer og etniske grupper.

Kong Salomon skrev engang: "Der er intet nyt under Solen." Babelstårnet, ligesom FN i dag, var grundlagt på de fuldstændig falske præmisser af sekularisme, humanisme, prgressivisme og socialisme; forfinede og fjendtlige ideer der fører til direkte oprør mod Gud og til et samfundsmæssigt kaos der er ved at udfolde sig under Obamas styre.

Epilog

Nu ved jeg ikke om John Bolton til fulde forstår den underforståede forbindelse med Bibelens profeti om FNs politik i vor moderne tid, det er dog alligevel helt tydeligt at det Leviathanske FN fra sin oprindelse har været en gennemført katastrofe. FN er det veritable væksthus for korruption, bananrepublikker i Den Tredje Verden, for kommunistiske og socialistiske bureaukrater. Det er en yderst uforbederlig international enhed der skal fuldstændig udslettes eller flyttes til Haag før det ødelægger den smule suverænitet, frihed og friheder som Amerika stadig har i behold.

Vil John Bolton benytte noget af sin store statur og karakter og indhøstede politiske kapital, og bringe Amerika et skridt videre bort fra FNs slavelænker? Vi må bare vente og se.

Andre artikler af Ellis Washington ved klik

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=105953

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails