mandag den 3. august 2009

En hjælper til en handicappet!!!

En handicaphjælper!!

I forbindelse med 'øl-topmødet' mellem Obama, politibetjenten Crowley og professor Gates (se denne artikel på synopsis) blev det tydeligt demonstreret, hvem der besidder det overskud der skal til for at være et hjælpsomt menneske, og ikke mindst overbærende overfor de verbale angreb han er blevet udsat for, såvel af Gates, som af Obama.


Betjent Crowley hjælper professor Gates ned ad trappen og Obama går selvbevidst forrest!

Burde det ikke have været præsident Obama der her havde lejlighed til at demonstrere sin store menneskekærlighed og hjælpe den dårligt gående professor Gates ned af trappen (bemærk venligst dette skete før de drak øllet)? Gates som endda har været underviser for Obama og som denne må formodes at kende godt!

Her kan man mindes Obamas dybe buk for den saudiske konge (se denne artikel på synopsis) og hans uhæmmede 'studeren' af kvinders siddemuskler sammen med Sarkozy (se denne artikel på synopsis) Åbenbart er noget gået galt for Det Hvide Hus, idet ovenstående billede ligger på deres hjemmeside. Man skulle tro hans stab ville kunne forudse den kritik han nu møder, - igen. Alle bestræbelser sættes jo ind fra mediernes side på at sløre hans udtalte fejlbedømmelser.

Var det derfor der ikke var mikrofoner stillet ind under mødet? Problemet for Obama kunne være, at jo mere den ærværdige professor talte des mere ville han bringe Obama i problemer. Var det for at skjule, hvad der egentligt bliver undervist i ved Gates' forelæsninger på Harvard? (se denne video).

Politibejtent Crowley var yderst veltalende og hans tapre sorte kolleger har talt til hans fordel.

Obama's ry som ufejlbarlig var på spil og derfor skulle der ikke være mikrofoner under seancen!

Hvorfor må offentligheden heller ikke se udskrifter fra Obamas skriverier på college. Kunne det være, at Obama selv var dybt involveret i en radikal løbebane sammen med det venstreorienterede professorat, og forsøger at holde denne del af hans biograf borte fra hans politiske fjender, det gjaldt især under valgkampen, og modsat Hillary Clinton, som åbent stillede alle oplysninger om sin uddannelse til rådighed? Er det af frygt for at papirerne ville kunne skildre den tidligere samfundsorganisator, og tilhænger i mere end 20 år af den radikale præst Jeremiah Wright, som en der ikke er fortaler for racemæssig forsoning?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails