onsdag den 20. februar 2013

Gæst fra fremtiden og Sovjet


Gæst fra fremtiden

ILYA GALAK
"Når folket finder ud af de kan stemme sig til penge, så vil det være tegnet på afslutningen af republikken”
- Benjamin Franklin

Valgene er forbi. Under kampagnerne kom politikere fra alle steder og fortalte os, hvordan de kæmper for os. Vi kender alle værdien af deres ord. Nu vil de glemme os indtil næste valg; dog bliver hverdagens kamp for livets opretholdelse hårdere. Hvorfor?

Jeg blev født i det tidligere Sovjetunionen, et land der ikke kunne holde sig selv oppe. En årsag er socialismen. Mange politikere og journalister fra venstrefløjen forsøger at bevise for os, at socialismen er det samme som gratis lægehjælp, gratis uddannelse og gratis omsorg for de ældre og den fattige; det er altsammen løgn og latin.

I Sovjetunionen (et land med ægte socialisme) mistede de ældre deres prioritet. Jeg erindrer, hvordan man, når man ringede efter en ambulance blev udspurgt om alder. Hvis man var en yngre person og arbejdede da ville de komme når de havde tid; hvis man var pensioneret så ville de måske aldrig komme. Ældre kan der kun tages vare om i et udviklet og rigt kapitalistisk samfund. Når mennesker og virksomheder har succes betaler de mere i skatter. Kun dermed kan regeringen få midler til at sørge for sin befolkning. Når der ingen penge er - så er det første der skæres ned på de sociale programmer.

Jeg vil foreslå et eksperiment: Læs Det Kommunistiske Manifest af Karl Marx (1848), og bolsjevikkernes program fra 1917, og sammenlign dem så med mange politikeres retorik, rapporter i MSNBC, og dokumenterne fra næsten alle de amerikanske fagforeninger.

Ordvalget kan være en smule anderledes, men selve hovedtanken er den samme: ARBEJD MINDRE OG TJEN MERE.

Det værste er at disse politikere og fagforeningsledere i nogle amerikaneres øjne synes at være helte og forsvarere af den jævne mand. Endnu værre er, at de ord og ideer som nævnes tidligere hjalp dem til magten. Naturligvis - hvem ønsker ikke at arbejde mindre og tjene mere? Men hvad nu hvis man er ung og i stand til at arbejde og bare ikke gider?

Erfaringen fra Sovjetunionen og andre socialistiske lande viser at disse ideer og dette rod kan smadre selv det stærkeste økonomiske system. Dette er det der er ved at ske i USA. Karrierepolitikere fører til min fortid.


Vi, russerne, er her som gæster fra fremtiden. I Rusland forlod de som opnåede den absolutte magt gennem disse kommunistiske principper og slogans dem hurtigt. De indså nemlig at det er umuligt ikke at arbejde og så alligevel få penge. I stedet bliver de ved med at fortælle alle og enhver, at det går bedre og det går FREMAD.

Hvis karrierepolitikerne og fagforeningslederne ikke forstår, hvor de fører landet hen, så lad dem spørge nogen der har levet under socialismen. Hvis de fortsætter med at fremme socialistiske ideer af egne personlige interesser, så er det utilgiveligt.

Et system hvor det er bedre ikke at arbejde, end arbejde, når regering og fagforeninger dikterer virksomhederne kan der ikke komme noget godt ud af. Derfor flygter virksomhederne til udlandet. Vore børn vil komme til at betale prisen for at genvælger politikere der forfølger erhvervslivet med utallige nye love. Tal dog med russerne, det vil gavne dig; vi kom nemlig fra din fremtid. .
Ilya Galak, an electrical engineer, has been in the United States since 1989  

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det ligner til forveksling den situation vi har i Danmark - Dags dato.

En socialistisk regering der laver de største sociale nedskæringer vi har set i mands minde.

Related Posts with Thumbnails