fredag den 15. februar 2013

Sfinksens næse - hvad gik galt?

Racist Idioten Louis Farrakhan giver hvide skylden for at Sfinksen mistede sin næse


Bernie Planck

Racist idioten Louis Farrakhan er ofte krediteret for at sige de mest tåbelige ting. Vi husker hans udtalelser om at Hurricane Katrina var “Gud måde at straffe Amerika for krigsførelse og racisme," at Jøderne har skylden for sortes slaveri, og så det helt utrolige, at han har været ombord på et islamisk rumskib. (1) 
.
Jeg ved at nogle af mine læsere vil sige, “Hr. Farrakhan laver kun sjov.” Han forventer ikke at nogen tager de udtalelser alvorligt. Jeg vil lige minde mine læsere om at de fleste der lytter til ham er muslimer og som følge deraf er de godtroende tåber.

I 1995 Million Man March, der blev organiseret for at fremme “enhed, forsoning, og broderskab,” omtalte Farrakhan sceneriet med følgende løgn:


Du kan ikke komme overens med verdens mørke mennesker som du overgår i forholdet 11 til en, hvis du fastholder at hvide har overherredømmet. Hvidt overherredømme skal dø for at menneskehden kan leve. Hvide mennesker forsøger at omskrive historien og skrive os ud af den. Hvidt overherredømme fik Napoleon til at sprænge næsen af Sfinksen, fordi den mindede for meget om den sorte mands majestæt.
 
Bonaparte Before the Sphinx, (ca. 1868) by Jean-Léon Gérôme, Hearst Castle
Photo Credit: Wikipedia

Er der nogen der vil kalde den slags tale noget der fremmer “enhed, forsoning og broderskab?”
Før nogen læsere forsøger at forsvare prædikanten (og jeg benytter udtrykker her meget løsagtigt) ved at insistere på han blot gentog en velkendt kendsgerning, så tillad mig at oplyse deres formørkede sind om sandheden. Det var muslimer der skadede Sfinksen.

Men lad os først lige få aflivet myten om at Napoleon ødelagde næsen. Mere end 60 år før Napoleon endog tænkte på at sætte foden i Egypten, havde Frederic Louis Norden udført tegninger der viste Sfinksen uden næse:
 
Frederic Louis Norden, Voyage d'Égypte et de Nubie (1755)
Photo Credit: Wikipedia

Her er så kendsgerningerne:

I 1380 A.D. blev Sfinxsen offer for den ikonoklastiske nidkærhed for en fanatisk muslimsk hersker, der påførte afskyelige skader på hovedet. Derpå blev figruen målet for mamelukkernes skydevåben.” I bogen The Egyptian Pyramids: A Comprehensive, Illustrated Reference (Jefferson, NC: McFarland, 1990), s.301, tilføjer forfatteren, J.P. Lepre, den fastslåede kendsgerning at oveni i ødelæggelsen i det 14. århundrede, “Blev ansigtet yderligere mishandlet af herskeren fra det 18. århundrede over Egypten, Marmalukes.”

Selvfølgelig er det jo blot standardproceduren for muslimer der forsøger at smadre andre religioners relikvier. Det er en islamisk lov der kræver at ethvert hedensk afgudsbillede skal ødelægges. For eksempel brugte en muslimsk hersker i det 12. århundrede otte måneder på at molestere Menkaure Pyramiden, den mindste af de tre Store Pyramider i Giza, før han gav op:

note the vertical gash
Photo Credit: Planet Infowars

Jeg kunne komme med hundrede flere eksempler, men hvis du nu er en muslimsk apologet, så er det alligevel ikke nok.

Noter


(1):

Farrakhan fastslog i 1985 at han havde haft en meget religiøs oplevelse da han blev bragt ombord på et rumskib og Muhammad fortalte ham om fremtidige begivenheder.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails