mandag den 11. februar 2013

Landet med den højste voldtægtsrate - Surprise!

Hvilket land har den højeste voldtægtsrate i verden? Surprise?


John-Pierre Maeli

Efter at have overvejet spørgsmålet i 5 minutter, ville du måske foreslå Sydafrika eller noget andet tredje verdens land. Imidlertid er det rigtige svar måske chokerende for dig.

Hvem har så den højeste voldtægtsrate i verden?

Titlen går så yderst sørgeligt til Sverige, der nu kan se en ud af fire svenske kvinder blive ofre for voldtægt.
 
Er dette resultatet af den hurtige vækst i indvandringen af muslimer, der fortsætter med at være en stadig større procentdel af den svenske befokning?


Med muslimer repræsenteret i så mange som 77% af voldtægtssagerne og en stor andel i voldtægtssager, som er parallelt med en stor øgning i antallet af muslimske indvandrere, da viser bølgerne af muslimsk immigration sig at være et seksuelt epidemisk angreb af en kvindehadende ideologi.

Eskalationen af voldtægter i Sverige er så voldsom at i juli 2012 var der i gennemsnit 5 voldtægter om dagen, alene i Stockholm. Tænk over det et øjeblik; fem kvinder bliver voldtaget om dagen i en moderne civiliseret by. Dette er ikke Afghanistan eller Mexico vi taler om - det er Sverige.

Kendsgerningen at mængden af voldtægter er i stigning på grund af væksten i antallet af muslimske indvandrere er i sig selv foruroligende. I 2008 steg voldtægterne  ifølge statistik i Sverige til 53,2 per 100000 indbyggere. Ganske så trist er antallet højst sandsynligt større da den muslimske befolkning fortsætter med at øges i antal og der ingen vilje til at ville lade sig assimilere i det svenske samfund kan konstateres.

Den eneste måde at komme dette problem til livs på, er enten at standse indvandring helt og aldeles, eller få loven til at slå hårdt ned på de muslimske indvandrere der ikke vil adlyde.

Imidlertid tvinger det de svenske embedsmænd til at anerkende selve problemets hovedårsag - Islam. Og vi ved alle hvordan regeringsembedsmænd reagere på det.

John-Pierre Maeli writes weekly on his blog, The Political Informer.  You can learn more by following him on Google+


http://www.americanthinker.com/blog/2013/02/which_country_has_the_highest_rape_rate_in_the_world.html#ixzz2KZYszhTy

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails