fredag den 1. februar 2013

Jihad i Mexico


Mexikansk Jihad


Raymond Ibrahim

Mens USA ser til at den islamiske jihadtrussel konfronterer os fra alle side, så burde man gøre sig selv den tjeneste at holde fokus på vor sydlige nabo, Mexico, der er blevet et mål for islamister og jihadister, der, gennem forskellige taktiske træk - fra at beskæftige sig med da’wa , at få mexicanere til at konvertere til islam, til smuglerier og narkokarteller, udnyttelse, bortførelse og slaveri - er i færd med at underkaste sig Mexico for at give Islam magt og udføre sabotage mod USA.

Ifølge en rapport fra 2010, “Tæt på hjemmet: Hezbollah terrorister planlægger lige ved U.S. grænsen,” der kunne ses i NY Daily News:

De mexicanske myndigheder har optrevlet et Hezbollah netværk der var ved at blive bygget op i Tijuana.....nærmere amerikanske hjem end terroristskjulestederne i Bekaa Valley er i Israel, ifølge en avis fra Kuwait, der rapporterede om efterforskningen: At ramme mål i Israel og Vesten.

I årenes løb har Hezbollah - rigeligt forsynet med penge og narkokontanter fra Iran - skabt overskud ved at pleje omgang med de mexicanske karteller for at smugle stoffer og mennesker ind i USA. Med denne fremgangsmåde har man dækket over det terrorstøttende regime i Teheran, der har skabt sig nære bånd med Hugo Chavez i Venezuela, der til gengæld støtter narkoterrororganisationen FARC, der skaber elendigheder af alle slags i regionen.

Endnu en artikel dukkede op i Washington Times som vurderer at, “med de nye beviser på Hezbollah aktivitet lige syd for grænsen (i Mexico) og adskillige rapporter fra muslimer fra  forskellige lande der lader som om de er mexicanere og krydser grænsen til USA fra Mexico, da kan vor porøse sydlige grænse blive et mareridt i national sikkerhedsbrister. “

Sammenholdt med en frisk undersøgelse udført af Georgetown University der afslørede at antallet af indvandrere fra Libanon og Syrien som bor i Mexico overstiger 200000. Syrien, sammen med Iran er en af Hezbollahs stærkeste finansielle og politiske støtter, og Libanon er indvandrernes oprindelsesland. Ligesom det kun var nødvendigt for de 19 jihadister at forårsage ødelæggelsen den 11. september 2001, så kan blot en håndfuld af disse 2000000 skabe kaos nord for grænsen. 

En jihadistcelle i Mexico blev for nylig afsløret i at have et våbenlager på 100 M-16 angrebsrifler, 100 AR-15 rifler, 2500 håndgranater, C4 eksplosiver og anti-tankammunition. Det viste sig at våbnene var blevet smuglet ind af muslimer fra Iran. Ifølge denne rapport, “er der fremkommet dybe bekymringer over Hezbollahs tilstedeværelse i Mexico og de mulige bånd med de mexicanske narkohandelsorganisationer der opererer langs grænsen til USA.”

Så langt tilbage som 2005, påviste en artikel med overskriften “Islam er ved at få fodfæste i Chiapas” Islams indfaldsveje i Mexico:

Det sydlige Mexico der længe har været en bastion for katolicismen er nu hurtigt ved at være skueplads for ‘sjælereddere.’ Også Islam er ved at få fodfæste og de indfødte Mayaere konverterer i hundredvis. Den mexikanske regering er bekymret over et kultursammenstød i deres egen baghave....Muslimske kvinder med tørklæder er blevet et almindeligt syn.....

For at forstå betydningen af den kendsgerning at muslimske hovedtørklæder “er blevet et almindeligt syn” i Mexico, så tænk på ordene af tidligere jihadist Tawfik Hamid, der personligt kendte al-Queda lederen Ayman Zawahiri. I sin bog, Inside Jihad, skriver han: “Indførelsen af hijab (tørklædet) er meget stærkt knyttet til den forøgede terrorisme....Terrorismen blev meget hyppigere i sådanne samfund som Indonesien, Egypten, Algeriet og Storbritannien, efter hijab blev det fremherskende blandt de muslimske kvinder i de samfund.”

Efter at have nævnt forøgelsen i antallet af konvertitter til Islam fortsætter artiklen med at sige: “Det er en udvikling der begynder at bekymre den mexicanske regering. Faktisk mistænker regeringen endog de nye konvertitter for undergravende aktiviteter og har allerede sat den hemmelige efterretningstjeneste til at opspore de mayanske muslimer. Mexicos præsident Vincente Fox, er endog gået så langt som til at sige han frygter indflydelsen fra de radikale fundamentalister i al-Queda.”

Bortførelser, som del af narkokartellerne, eller som del af en jihadist operation, der lovliggør forbrydelser som bortførelser og det at holde børn som slaver er blevet stadig mere almindeligt. Ved at få ikke muslimer til at konvertere til deres sag, da oppisker islamisterne også - og udnytter det derpå - en følelse af “hævngerrighed” overfor “den hvide mand.”

Oveni det, ifølge modterroreksperter i denne rapport, da kan de islamiske terrorister bedre blande sig med mexicanere end med europæere, og dermed er de i stand til at snige sig ind i USA over den sydvestlige grænse. Denne muslimske gejstlige diskuterer for eksempel hvor let det er at smugle en kuffert der indeholder antrax fra Mexico til Amerika, dermed kan dræbes mindst 300000 amerikanere på en enkelt time.


På lignende vis sagde Michael Braun, tidligere administrator og chef for operationerne ved U.S.. Drug Enforcement Administration (DEA), at den iransk-støttede libanesiske gruppe længe har været involveret i narkotikahandel og menneskesmugling i Sydamerika; nu stoler man imidlertid på de mexicanske narkosyndikater der kontrollerer adgangen til transitruterne ind i USA. Hezbollah stoler på “de samme kriminelle våben, smuglerier, overførsel af dokumenter og eksperter i transport som narkokartellerne.”

For blot få måneder siden meddelte Washington at FBI og DEA agenter forhindrede en plan om at begå “en større terrorhandling i USA,” knyttet til Iran og med rødder i Mexico. Den forøgede vold - herunder halshugninger er Islams varemærke - peger endog endnu mere på at islamister en dybt involveret i Mexicos narkokarteller.

Truslen er ikke kun begrænset til Hezbollah; tilbage i 2006, ifølge ISA, “Efterforskede de mexicanske myndigheder Murabituns aktiviteter (en da’wa eller missionærenhed, organisation opkaldt efter historiske jihadister langs Spaniens grænser) på grund af forlydender om påstået immigration og misbrug af visa der omfattede gruppens europæiske medlemmer og mulige radikale, herunder al-Queda.”

Selv harmløse rapporter såsom denne muslimske artikel giver grund til bekymring:

“I dag fokuserer de fleste mexicanske islamiske organisationer på græsrods da’wa. Disse små organisationer er mest effektive på samfundsniveau, idet man går fra landsby til landsby og taler direkte til folket.”

Skønt dette måske ikke lyder som noget problem, spredes et radikalt islam af mange af disse da’wa organisationer nemlig “Salafismen,” den anti-amerikanske variation. En populær egyptisk TV gejstlig siger at mens muslimer aldrig nogensinde må smile til ikke-muslimer - som er “vantro” og at natur er fjenden - så er de fri til at gøre det, hvis muslimen er i færd med da’wa, altså at forsøge at vinde den vantro for islam, især hvis den potentielle konvertit kan være med til at give Islam mere magt, på hvilken som helst måde.

Disse er blot nogle få af de mange rapporter om Islam i Mexico. Beviset på at mange islamister i Mexico lægger planer mod USA, ved alle midler - såsom narkohandel, menneskesmugling, hvilket ikke er forbudt i Sharia lov hvis det tjener til at give Islam magt - er overvældende.

Med forskelllige metoder - fra de voldelige til de mere underkastende til de udnyttende - tillader Islam muslimer at lyve og begå tvivlsomme handlinger for at fremme Islam.
Taqiyya [forstillelse] giver Hezbollah og andre islamister lov til at være i kompagni med Mexicos narkokarteller, ligesom de “fromme” medlemmer af Taliban i Afghanistan har overtaget handlen med heroin. Udover den skinbarlige vold, retfærdiggjort som “jihad” eller hellig krig omfatter taktikken der anvendes af Mexicos islamister
:

Bortførelser og det at holde som slaver, som Mexico allerede er berygtet for. Sharia tillader bortførelser, og endog slaveholden af vantro, her altså ikke-muslimer i Mexico. Koranen godkender ikke blot dette, men tillader mandlige jihadister af have sex med deres kvindelige krigsfanger (Sura 4, vers 3). For eksempel er der en muslimsk politiker der forsøger at legalisere institutionen “sexslaveri.”

Udstødelse og pengeafpresning, er en del af det mexicanske landskab og som er tilladt i Islam. Ifølge Sharia, har muslimer, under jihad, lov til at pågribe tilfældige vantro med henblik på salg for store pengebeløb. Her, for eksempel er en populær egyptisk sheik der siger at den islamiske verdens problem er at man er standset med at plyndre og holde vantro som slaver. Han praler endog med at han under ægte Sharia ville kunne drage på markedet og”købe” en kvindelig “sexslave.”
Huwaini: “Når jeg ønsker en sexslave går jeg til markedet og vælger den kvinde jeg begærer og køber hende.”

Ved at benytte elementerne i da’wa kan muslimerne ganske bekvemt benytte falske argumenter for at vende mexicanerne mod deres naboer i nord. For eksempel argumenterede de ofte for at Islam er en religion med “racelighed,” hvorimod Kristendommen er “den hvide mands” religion, påtvunget deres forfædre af racistiske hvide der søgte at holde dem som “fattige” bag grænsen.

Islamisternes strategier i Mexico strækker sig til at forsøge at vinde de ikke-troende over på deres side, enten gennem konversion eller blot samarbejde. De som nægter at samarbejde er så -vantro- der kan benyttes på hvilken som helst måde de finder passende.

http://frontpagemag.com/2012/05/15/mexican-jihad/2/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails