torsdag den 7. februar 2013

Lyt dog før rejsen går til farlige lande

Om blot Sarai Sierra Havde læst min blog

Bernie Planck

Jeg hader det der udsagn ‘var det ikke det jeg sagde’ men undertiden er de nødvendige for at redde liv. Som jeg skrev her, her, her, her, og så for pokker i flere end et dusin andre artikler: Mit råd til vantro, især kvinder: Rejs ikke til noget muslimsk land.

Kvinden fra Staten Island Sarai Sierra, der rejste alene til Istanbul den 7. januar 2013 har nu været savnet i over en uge.
 
A 33-year-old mother of two young sons,
has not been heard from since January 21
after traveling alone in Turkey
Photo Credit: AP/ Family Photo

En række ting er gået galt her:

  • Ikke-muslimer bør ikke rejse til muslimske lande; muslimer tolererer ikke gerne mennesker af andre religioner.

  • Ingen kvinde burde rejse til muslimske lande. Ifølge World Economic Forum rapporten (PDF) er muslimske lande de værste med hensyn til behandlingen af deres kvinder (for ikke at nævne vantro ‘skøger.) - med Tyrkiet der lander på en 14. plads fra bunden.

  • Ingen køn kvinde bør rejse til muslimske lande. De fleste muslimske kvinder er ikke så attraktive som kvinder fra Vesten og derfor er voldtægt af en køn vantro kvinde noget der virkelig eftertragtes.
 
  • Ingen kvinde burde rejse alene til muslimske lande. Sådanne kvinder betragtes som skøger der selv beder om at blive voldtaget og slået ihjel.

  • Ingen utilsløret kvinde burde rejse til muslimske lande. Utilslørede kvinder er fremfor alt andet, lækkerbidskener som muslimske mænd ikke kan modstå.

Jeg ved udmærket at nogle af mine muslimske læsere vil sige, “Dette er blot en sag om en kvinde der savnes i et fremmed land. Det sker også i andre lande. Lad nu være med at blæse det ud af proportion. Tyrkiet er et moderne, civiliseret land der behandler kvinder udmærket.”

Jeg er ikke enig. Trods alle de eksotiske reklamer man kan se om rejser til Tyrkiet, da skal man bare forstå, at fordi Tyrkiet er et muslimsk land, så er det ret så tilbagestående i behandlingen af kvinder.

Flere kvinder i Tyrkiet dræbes udelukkende af den grund at de er kvinder end der er kvinder der dør af cancer, trafikulykker, krig eller malaria. Sørgeligt nok udelukkes den information fra reklamerne.

Kære læsere, hvis du kender nogen der har planer om at rejse til muslimske lande, så send dem denne artikel. Du redder måske deres liv.

Jovist, jeg har været i Tyrkiet nogle gange. Nu er det imidlertid under islamisters styre, så jeg skal helt sikkert ikke dertil igen.

Noter

Sarai Sierra, 33, en freelance fotograf og mor til to drenge, drog til Istanbul den 7. januar for at skyde nogle billeder af de forbløffende sceneri og arkitekturen.
Hun var sidste gang i kontakt med sin familie mandag, da hun skulle til at rejse hjem. Oprindeligt var det meningen af mrs. Sierra skulle rejse med en ven, men da det ikke blev til noget, i sidste øjeblik, valgte hun at rejse alene, hendes første solo tur til udlandet.
Hendes mand, Steven Sierra, ventede i timevis i Newark Liberty International Airport den 22. for at hente hende. Flypersonalet i Tyrkiet sagde hun ikke dukkede op til afgangen.

En muslimsk gejstlig hævder at kvinder der ikke er iført slør er som “utildækket kød,” der tiltrækker seksuelle rovdyr - hans udtalelse skabte vrede i Australien.

Tyrkiet er en moderne nation der samtidig er et udendørs museum, en fortryllende blanding af oldtiden og Østen og Vestens moderne nutid. Civilisationens vugge og centrum for verdenshistorien. En af de hurtigst voksende turistdestinationer i verden. Tyrkiet var det sted hvor de første mennesker slog sig ned. Sædet for Byzans, Romerriget og Det Osmanniske Imperium; fødestedet for Homer og det sidste hjemsted for Jomfru Maria for blot at nævne nogle få. I dag er Tyrkiet med sin smukke kystlinje, sine majestætiske bjerge, kosmopolitiske byer, og charmerende landsbyer et af verdens mest fascinerende destinationer og for den amerikanske rejsende - en forunderlig verden, en blanding af det eksotiske og det velkendte.

Bulletin om Undertrykkelse af Kvinder i Islam 15 August  2012, Tyrkisk kønsrelateret vold er årsagen til de fleste dødsfald hos kvinder.

Antallet af kvinder der dør på grund af kønsrelateret vold overgår det antal af kvinder der mister livet på grund af cancer, trafikulykker, krige og malaria afsløres det i en undersøgelse af Tyrkiets Familie og Socialministerium.

Læs denne som opfølgning og update:

Sarai Sierra er nu fundet død:

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails