torsdag den 23. juni 2011

Sex, politik og mediebedrag

Abedin/Weiner: Et ægteskab arrangeret af Hillary Clinton og Det Muslimske Broderskab?Frontpage Interview’s gæst i dag er Robert Spencer, lederen af Jihad Watch og forfatter til New York Times storsælgeren The Politically Incorrect Guide to Islam (and the Crusades) og The Truth About Muhammad. 

Frontpage: Robert Spencer, velkommen til Frontpage Interview.
Jeg vil gerne tale med dig i dag om Anthony Weiner’s ægteskab med hustruen, Huma Abedin, fra Det muslimske Broderskab.

Hvordan kan det hænge sammen, at en muslimsk kvinder med forbindelse til Det Muslimske Broderskab er gift med en jødisk mand? Er der ikke noget der er skævt her?

Spencer: Jamie, Islamsk lov forbyder en muslimsk kvinde at gifte sig med en ikke-muslimsk mand. En muslimsk mand må gerne gifte sig med en ikke-muslimsk kvinde, men altså ikke den anden vej. Dette er blot endnu en manifestation af islams overherredømmeindstillling: Ideen er at en hustru bliver medlem af mandens hus, og de børn der kommer vil følge mandens religion. Derfor gifter muslimske mænd sig med ikke-muslimske kvinder for i sidste ende at 'berige' det islamiske samfund, mens det ikke muslimske samfund for evigt vil være blevet mindre.

Som følge heraf da vil det ske, at når en ikke-muslimsk mand indleder et forhold til en interesseret muslimsk kvinde, da bliver han sædvanligvis presset til at konvertere til Islam, og en sådan konversion bliver gjort til en betingelse for ægteskabet. Selvfølgelig er det ikke altid tilfældet. Nu da vi ved at Huma Abedins forældre var fromme og rettroende muslimer - faktisk var hendes far imam - da ved vi ikke helt præcist hvad der er foregået med hendes ægteskab med Anthony Weiner.

Det mest sandsynlige er at Weiner er konverteret til Islam, da Abedins mor, en professor i Saudiarabien helt sikkert ville have insisteret på, at det skulle han gøre. Weiner er ikke kommet med nogen offentlig udtalelse om en såpdan konversion, men da det næsten med stor sandsynlighed ville have kostet ham politisk, om han havde meddelt det, så er denne tavshed ikke en indikation af, at han faktisk ikke er konverteret.
Det er imidlertid også muligt og sandt, når man tager den seneste skandale med Weiners tilsyneladende ofte og seksuelt udfordrende kontakt med en anden kvinde, at rygterne om at Abedin/Weiner arragementet er et politisk belejligt ægteskab. Trods alt i april 2008, da Hillary Clinton stillede op som præsidentkandidat var der meget omtalte antydninger af at hun var involveret i et romantisk og/eller seksuelt forhold til Abedin, hendes altid tilstede værende personlige assistent. Disse hviskerier i krogene holdt ved indtil Clinton blev Udenrigsminister. Abedins ægteskab med Weiner i 2010 som Bill Clinton overværede fik disse rygter til at forstumme.
Huma Abedin - Hillary Clinton Campaigns For Upcoming Primaries

Huma Abedin - Hillary Clinton Continues Presidential Campaign
Ifølge islamisk lov skal en muslim forret ægteskabsceremonien; hvis Bill Clinton således var den eneste til stede var ægteskabet ikke gyldigt ifølge islamisk lov. Huma Abedin ville utvivlsomt have vidst det. Hvis således ingen muslim forrettede vielsen sammen med Clinton, da ville Weiner ikke skulle have konverteret til islam, da hele proceduren var et skuespil fra begyndelsen, og tilsyneladende var alle parter der deltog fuldt vidende om situationen.

FP: Det forekommer besynderligt. Hvad mener du personligt der foregår?

Spencer: Enten konverterede Weiner til Islam for at gifte sig med Abedin, og en muslim forretede ceremonien sammen med Clinton, eller ægteskabet er fup, og Abedin er i hvertfald klar over det - og muligvis også andre. Jeg kan ikke se andre muligheder.

FP: Undskyld, men jeg er noget forvirret om Bill Clinton delen. Er det ikke en lidt bizar person at bede om at forrette ceremonien? Man burde mene, at når man bliver gift da tænker man på noget med trofasthed og loyalitet, ikke sandt?

Spencer: Jo, Bill Clinton er et mærkeligt valg - medmindre hele meningen med denne forening mere havde at gøre med Clinton forbindelsen, end med trofasthed og loyalitet.

FP: Efter islamisk lov kunne Huma Abedin blive dræbt, ikke sandt? Hvis det hele ikke er et skuespil og et nummer, da er det besynderligt at hendes familie der er aktive med i Det Muslimske Broderskab og Det Muslimske Søsterskab har givet lov til dette og ikke straffet hende, ikke? 

Spencer: Jo, Jamie. Hvis ægteskabet er fup da er det meget, meget besynderligt at Huma Abedins mor og andre med forbindelse til Det Muslimske Broderskab ikke synes der er problemer i det. Hun er, selvfølgelig, et højtprofileret individ i United States, og er således i en meget anderledes situation end en kvinde i Saudiarabien der kunne finde på at indgå i et forhold til en ikke-muslimsk mand. I Saudiarabien ville en sådan kvinde helt sikkert blive slået ihjel; ville Broderskabets hjælpere myrde Udenrigsministerens sekretær for at begå den samme synd? Det er straks mere uklart.

FP: Sidste år overrsatte Walid Shoebat de arabiske deklarationer vedrørende gyldigheden af Weiner-Abedin ægteskabet. En publikation Shoebat oversatte var Al-Marsid avisen, der især rapporterede om ægteskabet:
“Dr. Anwar Shoeb fra fakultetet for Islamisk Lov i Kuwait erklærede at ægteskabet mellem Anthony Weiner og Huma Abedin er ugyldigt og betragter det som utroskab som bekræftet efter Sharia, der forbyder ægteskab mellem en muslimsk kvinde og en ikke-muslimsk mand, uanset om han er jøde eller kristen. I dette tilfælde gav han garanti for at gyldigheden af ægteskabsaftalen mellem dem er ophævet."
Hvad mener du om det?

Spencer: Dr. Shoeb har helt og aldels ret, selvfølgelig fra et islamisk holdepunkt. I lyset af det, er det slående at der ikke er nogen beretning noget sted om nogen islamisk vrede over Abedins ægteskab eller Hillary Clintons forbindelse med hendes. Dette  giver sandsynlighed for den mulighed at ægteskabet er fup, og vides at være fup blandt de i den islamiske verden der har ansvaret for at opildne og manpulere folkelig vrede over sådanne sager, såsom Muhammad tegningerne.

FP: Derfor, for at være helt klar i denne sag, så er der altså en mulighed for at Abedin faktisk har snydt med sit ægteskab med Weiner og har fulgt instrukser fra Det Muslimske Broderskab for at infiltrere U.S. Regeringen, har jeg ret?

Spencer: Helt sikkert. Det er en ægte mulighed og der bør forskes i den. Men de eneste der har midlerne til det er de førende mediers journalister der enten er ligeglade eller meddelagtige.

FP: Den anden mulighed er at Anthony Weiner konverterede til Islam, men blot holdt det skjult, ikke sandt?

Spencer: Netop.

FP: Er der chance for at Weiners liv kunne være i fare fra Det Muslimske Broderskab for at have gjort hvad han netop gjorde og tilmed blev taget for det - og for at have ydmyget sin muslimske hustru på den vis?

Spencer: Det anser jeg som værende ikke sandsynligt. Hvis han er muslim er hans hustru hans ejendom og hans ydmygelse af hende betyder ikke spor. Hvis han er ikke-muslim og ægteskabet fup, da rammer det  alle de implicerede, men da Weiner er en vigtig person tror jeg det er mere sandsynligt han bliver tilsidesat end at han fysisk trues. Jeg har ikke hørt noget om effekten af nogen trusler mod Weiner, men vil holde øje med situationen.

FP: Omar Abu-Namous,  imamen for  Islamic Cultural Center i New York, har opmuntret Huma Abedin til at stå fast ved sin mands side. Hvorfor ville en imam støtte en muslimsk hustru og bede hende stå sammen med sin jødiske mand der har vanæret hende?

Spencer: Kun hvis han er muslim.

FP: Javel. Nuvel du nævner at Abedins mor er professor i Saudiarabien. Bærer hun niqab? Hvordan kan det være at Abedin ikke bærer niqab? Hvordan kan det være at hendes familie ikke beder hende være iført slør?

Spencer: Ja, Saleha Mahmood Abedin er professor i sociologi ved Dar al-Hekma College i Jeddah. Hun bærer ikke niqab, men hun bærer hijab. Huma bærer heller ikke niqab eller hijab. Der kan være flere grunde til det: Hun er måske slet ikke så from, eller hun kan kalkulere med at det at bære det ville frastøde mange tilhængere af Clintons, og således er det klogt, på det korte sigt, ikke at gøre det. Tilsyneladende er det det sidstnævnte der er tilfældet.

FP: Når vi ser kvinder i Saudiarabien da er de sædvanligvis iført niqab. Hvordan kan det være at Abedins mor kun bærer hijab og viser sit ansigt, hvilket er usædvanligt hos saudiarabiske kvinder?

Spencer: Jamie, kvinder i mange saudiske byer bærer niqab ifølge den sociale tradtition, og - uden tvivl - fordi der er et betragteligt pres fra slægtninge, men det er ikke påkrævet efter loven. Og Jeddah, hvor Saleha Mahmood Abedin bor, er den by i Saudiarabien, hvor mennesker er mindre tilbøjelige til  strengt at følge den islamiske holdning; du vil kunne se niqab båret i langt større antal i byer som Mekka, Medina og Riyadh.

FP: Ok, lad os tale om Huma Abedin igen. Synes ud ikke det er en smule bekymrende at vi har nogen med så nære forbindelser til Det Muslimske Broderskab der rådgiver Udenrigsministeren og har adgang til følsom information? Hvordan kan det være at ingen i medierne taler om dette?

Spencer: Helt bestemt. Ifølge de offentliggjorte rapporter er Abedin stadig en hengiven muslim og når man tager hendes mors tætte forbindelser til Det Muslimske Broderskab i betragtning, der jo med deres egne ord er dedikerede på at "elkiminere og ødelægge Vestens civilisation indefra," så er det et meget alvorligt problem. Hvis de førende medier faktisk var interresseret i at rapportere nyhederne da ville journalisterne stille Abedin nogle nærgående sprøgsmål ikke så meget om hendes ægteskab med Weiner, men om hendes families bånd til Det Muslimske Broderskab. De burde også spørge Clinton om hendes viden om disse bånd, og forske i Clintons historie for indikationer om at denne indflydelse har været en afgørende faktor i hendes førte politik.

Lad os forestille, hvis den personlige assistent for Udenrigsministeren var en person, hvis familie var stærkt involveret i Ku Klux Klan. Tror vi så at medierne ville være så ligeglade om implikationerne ved det? 

FP: Jeg er en smule foruroliget; hvad får du ud af alt dette?

Spencer: Spørgsmålene der drejer sig om Weiner/Abedin sagen er ret så tydelige, men det er svarene ikke. Og frem for alt er dette et skræmmende eksempel på hvordan de førende medier ikke udfører deres arbejde, og faktisk svigter det amerikanske folk ved ikke at komme til bunds i kendsgerningerne i en sag der kunne få alvorlige konsekvenser for vor nationale sikkerhed. Som det er nu, er en kvinde med stærke bånd til en organisation der er fast besluttet på at ødelægge United States den mest betroede hjælper til Udenrigsministeren - og ingen synes at være bekymret. Hvis en fiktionsforfatter havde indleveret et manuskript der indeholdt et sådant scenario ville det blive afvist som værende for utroværdigt.

Robert Spencer

FP: Robert Spencer, tak, for at du kom her til Frontpage, og tak fordi du har modet til at fortælle sandheden.

Jamie Glazov er Frontpage Magazine's redaktør. Han har en Ph.D. i Historie, med speciale i russisk, U.S. og canadisk udenrigspolitik. Han er forfatter til den kritikerroste bestseller, United in Hate: The Lef's Romance with Tyranny and Terror. Hans nye bog er Showdown With Evil. Han kan kontaktes på jamieglazov11@gmail.com.

http://frontpagemag.com/2011/06/21/abedinweiner-a-marriage-made-by-hillary-clinton-and-the-muslim-brotherhood/2/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails