onsdag den 29. juni 2011

Løgne fra muslimsk leder på TV

Leder af Det Muslimske Broderskab fanget i løgn - mens han sværger ved Gud

 
Sobhi Saleh, en topleder i Det Muslimske Broderskab der blev valgt af Egyptens Højesterets Råd for at være med i en forfatningskomite gav fornyligen en tale, hvori han insiterede på at Broderskabets mænd kun burde gifte sig med Broderskabs kvinder, da de er "andre muslimske kvinder i Egypten "overlegne" - og derfor kan de "avle små Broderskabs børn."

Han sammenlignede også Egyptens sekularister med ateister (det vil sige vantro) og henviste til egypternes forbehold for Broderskabet som gaum lut, "Lots folk," Koranens meget lidt flatterende henvisning til seksuelt depraverede samfund.
Leder i Det Muslimske Broderskab og løgner Sobhi Saleh

For at "klargøre" sin holdning, som han fik en del modstand imod dukkede Saleh fornylig op på Dream TV for at debattere med den intellektuelle muslim Khaled Montaser. På et tidspunkt, fordi han ikke kunne modsige Montaser, bemærkede Saleh giftigt at han ikke var klar over at showet skulle være en inkvisition" og at han endda slet ikke var blevet informeret om at Montaser skulle debattere med ham. Værten Mona al-Shazly protesterede og tilføjede, "Jo, det vidste du godt, du vidste du skulle møde Montaser." 

Saleh blev ved at insistere på det modsatte, herunder sværge ved Gud - altsammen med et meget oprigtigt ansigt.

Værten, helt klart forbavset, påpegede, at hun og hele studioholdet var tilstede da koordinatoren ringede til Saleh og fortalte ham, hvem den anden gæst ville være, og tilføjede i en yderst skuffet tone, "Jeg har det endog meget svært med at du i direkte TV sværger ved Gud, når jeg helt sikkert ved du lyver."

Ved at se videoen (den er dog på arabisk), er det tydeligt at Saleh tabte mælet og blev skamfuld, og da man nåede et punkt, hvor den pinlige tavshed var for stor sagde værten, "OK, det har vi nu afsluttet, lad os komme videre." 

Denne fortælling er særdeles god til at give folk i Vesten, der ikke kender til den islamiske lære, og som - forsøger at overføre deres egen etik til Islam- et indblik i, hvor upassende det er at en muslim 'fromt' søger at ordne samfundet efter Guds love, men gør det ved at benytte falske eder i den samme Guds navn. 


Dog er kendsgerningen af Salehs løgne passer fint sammen med Islams berømte doktriner om bedrag, der tillader muslimer at bedrage for at give Islam magt - hvilket lige præcis er det Det Muslimske Broderskab, og alle islamiske organisationer, de være sig voldelige eller ikke-voldelige, alle handler om. 

Hvorfor Saleh benyttede sig af løgn er yderligere kendetegnende: Hans modstander havde masser af vægtige kendsgerninger, der altid slår falske argumenter. Da Saleh for eksempel begyndte at argumentere for at en Broderskabs ledet regering i Egypten ville være vidunderligt for de Koptiske Kristne, læste Montaser fra et antal fatwas udstedt af Broderskabet tidligere stormufti, Abdullah al-Khatib - fatwas der vurderer at det er forbudt at bygge nye kirker i Egypten, at i visse situationer er det påtvungent muslimerne af ødelægge kirker - almindeligt forekommende i Egypten - og at det er forbudt at begrave kristne på muslimske gravsteder, "dersom (muslimerne) lider under at de kristne begraves der.
Den progressive filosof Khaled Montaser -- Saleh's banemand.
Tilfældigvis er Saleh den samme Broderskabs leder der blev portrætteret med hengivenhed i New York Times:

"Han er en distingveret 57 årig, glatbarberet med hvidt hår, iført en orange sweater og sorte sandaler. Han har en en leopardmønstret lille taske til lommetørklæder: noget der kan ligne et legetøjsdyr rundt om tasken...han er yderst engagerende, den type person man trykker i hånden ved en konference og derpå kan fortælle andre, 'Han er en kanonflink fyr,' uden rigtig at kunne sige, hvorfor."
Hvorfor mon. Muligvis fordi han er mester i at lade mennesker høre det det gerne vil, især på engelsk. (Se Saleh, mens han leder en ægyptisk pøbel der synger intolerante islamistiske slogans og bøndfalder om indførelsens af Sharia, og så ser han lige pludselig ikke ud som "en kanonflink fyr.") 

Således som lederen af U.S. Nationale efterretningsvæsen så tåbeligt beskriver Broderskabet som  "en meget forskelligartet gruppe, i det store og hele verdslig, der har undsagt sig vold," og præsident Obama der beder Israel komme med indrømmelser til lignende organisationer, ja da må man spørge: 
 
Hvis topislamiske ledere ikke har noget problem med at lyve om tåbelige ting overfor deres medmuslimer - ved at sværge til Gud, - hvor troværdige er så noget som helst af det de siger, og nogle af de løfter de giver Vesten og Israels ledere, som jo er de hadede vantro?
Raymond Ibrahim is associate director of the Middle East Forum, where this article appeared.


http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.9769,css.print/pub_detail.asp

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails