lørdag den 4. juni 2011

5. juni start på Dommedag!

Ahmadinejad’s eksperter forventer den 5. juni at den 12. imam kommer

Rapporter hævder at hans hold tror på en hemmelig genkomst som begynder den 14. Khjordaad (5. juni) i Median og dermed er scenen sat for den aktuelle fysiske genkomst i løbet af nogle få år.
Øgede spændinger mellem den øverste leder i Iran Ayatollah Khamenei og Irans præsident Mahmoud Ahmadinejad er blevet yderligere intensiveret med rettroende gejstlige der har lagt pres på Ahmadinejad for at han skal adlyde den Suveræne Leder som den ultimative myndighed. Disse spændinger er blevet forværret med arrestationen af mere end 25 af Ahmadinejads medarbejdere og trofaste sammen et stort antal af hans indercirkel. Støtterne af den Suveræne Leder henviser til Ahmadinejad's gruppe som "Den Afvigende Bevægelse."

Denne "gruppe" har meddelt at i løbet af de næste par uger vil en monumental begivenhed indtræffe der vil være til deres udelte fordel.


Med baggrund i en rapport fra Ayandeh, da har en af medarbejderne i "Den Afvigende Bevægelse" informeret sine fortrolige at visse kilder tæt på "Bevægelsen for Mahdi'ens tilbagekomst," har fastslået at en vigtig begivenhed snart vil forandre begivenhederne i Ahmadinejads favør. Ifælge fortolkningerne der gives af Ahmadinejads hold, vil et højtstående medlem af Den Islamiske Republik" komme ud for en 'overgangs' hændelse. Dette vil så være med til at være begyndelsen på meddelelsen af den "skjulte tilbagekomst" af den 12. Imam (eller Mahdi) i Medina, Saudiarabien.

Hårdnakkede kritikere af Ahmadinehad fastholder, at hans hold tror på en hemmelig genkomst som vil begynde den 14. Khordaad (den 5. Juni) i Medina, og dermed sætte scenen for meddelelsen af den faktiske fysiske genkomst i løbet af de næste få år.


Visse begivenheder har ladet formode at før Mahdiens officielle genkomst vil han dukke op hemmeligt i Median, og i løbet af en periode og et til tre år vil han grundlægge forudsætningerne for den aktuelle meddelelse af hans fysiske tilsynekomst.


"Den Afvigende Bevægelse" fastslår at: "Ved den tid da han hemmeligt kommer igen vil hans regent (det vil sige den Suveræne Leder) blive afsat fra sin stilling."Tidligere har Ali Motthara - et medlem af det islamiske parlament og pro-den suveræne leder - kritiseret Ahmadinejad:

Ahmadinejad mener den hemmelige genkomst faktisk er sket. Derfor handler han som om han ikke længere har brug for Den Suveræne Leder og at han kan være ulydig overfro ham, som fik han sine ordrer direkte fra Mahdien.
Mehdi Khazali, søn af Ayatollah Khazali — en allieret med Khamenei der har adgang til de øverste myndigheder hos den Suveræne Ledelse - har bemærket på sin hjemmeside, at måneden Khordaad (21. maj til 21. juni) vil medføre megen kaos på den politiske scne i Iran. Han har også udtryk alvorlig bekymring for statsbegivenhederne og udviklingen som det iranske folk står overfor i den sidste halvdel af måneden.


Han har føjet til at der vil være en blodig dommens dag mellem Ahmadinejads allierede og Den Suveræne Leder - at magtens "Godzilla" ønsker af ødelægge alt. Han understreger at der ikke er nogen udvej af situationen og at Godzilla vil fortære alt, småt som stort, på sin vej:

Det er for sent og der er ingen udvej. Alt jeg kan sige er at jeg har ondt af Jer! Og en stor nation må ikke alene være vidne til ødelæggelsen af de besiddende og de ubesiddende, men i særlig grad hele dens eksistens.
Siden Ahmadinejad’s kom til magten, har der været stadig mere tale om Mahdiens komme. Et antal rettroende der er installeret i de præsidentielle haller forsøger at benytte den globale og situationen i Iran for at fremvise tegnene på Mahdiens genkomst og bevise at Henrykkelsen er nært forestående.


Som jeg tidligere har vist, her fornylig, giver en hemmelig iransk dokumentarfilm "Enden er Nær" detaljer om de sidste betingelser for genkomsten og som tegn på Israels ødelæggelse og erobringen af Jerusalem af Ahmadinejad. Han er blevet fremstillet som den mytiske figur i århundredegamle Hadiths, Shoeib-ebne Saleh, den islamiske kommandør der angriber Israel i Endens tid og skaber det rette omstændigheder for genkomsten af Shiiternes Messias, den 12. Imam Mahdi (læs disse artikler på synopsis:http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/03/shia-islams-oprindelse.html  - 
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/04/endentid-er-nr-med-irans-jne.html


Spørgsmålet er: Vil kløfterne i den iranske ledelse medføre at Ahmadinejad og hans hold vil trække Israel ind i en uønsket krig for at bevise at han er den mytiske person og hjælpe med til Henrykkelsen?

Reza Kahlili is a pseudonym for an ex-CIA spy who requires anonymity for safety reasons. A Time to Betray, his book about his double life as a CIA agent in Iran’s Revolutionary Guards, was published by Simon & Schuster on April 6.

http://pajamasmedia.com/blog/ahmadinejad%E2%80%99s-team-expects-arrival-of-12th-imam-on-june-5/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails