onsdag den 1. juni 2011

Helt i orden at dræbe israelske børn!

Helt i orden at dræbe israelske børn


Fra  YnetNews.com.


En senior iransk gejstlig der er kendt som præsident Mahmoud Ahmadinejads åndelige mentor har opfordret tilhængerne til at fortsætte selvmordsangrebene mod israelerne, herunder børn. Ayatollah Mohammaqd Taghi Mesbah, betraqgtet som en dety Den Islamiske Republik mest radikal gejstlige er kommet med et religiøs edikt på sit website hvor der nævnes at selvmordsangreb ikke kun er lovligt, men er en pligt for enhver muslim, viser et særdokument for Middle East Research Institue (MEMRI).

Den gejstlige svarede på et spørgsmål fra en tilhænger vedrørende forskellen mellem "martyddøden" og "selvmord." Manden der skrev anonymt, bemærkede art "nogle mennesker siger at martyrhandlinger betragtes som selvmord, og at de er haram (forbudt) fordi de er imod Islam."Som svar udtrykte Mesbah sin fortrydelse over, at hans tilhænger er faldet som offer for "fjender af Islams propaganda." Han tilføjede, at tilhængeren spildte sin tid i stedet for at have fokus på at "flå det zionistiske regime op med rode."

"Når det drejer sig om at beskytte Islam er det muslimske folk afhængig af martyrhandlinger. Det er ikke kun tilladt, men endog en forpligtelse," skrev Mesbah.

Tilhængeren præsenterede endnu et spørgsmål vedrørende Islams holdning til det at skade israelere, og spekulerede på om Hamas og jihad handlinger mod israelskse civile er forbudt. Han spurgte også: "Hvad med de israelske børn der dræbes i sådanne angreb?"

Den iranske ayatollah syntes ikke det er passende at forbyde drab på børn, og bemærker blot at israelere kan skades medmindre de åbent udtrykker deres modvilje mod deres regerings holdningstagen. Han tilføjede at selv i sådanne tilfælde er det skade civile tilladeligt, hvis "de benyttes som menneskelige skjolde og det at bekæmpe agressorerne er afhængig af at angribe de civile."

Udover disse indsigter kom den gejstlige ikke med yderligere instruktioner og undlod at censurere drab på børn. Det bør bemærkes at for tilhængerne af Mesbah er hans ord at betragte som en bindende religiøs pagt. Ved adskillige lejligheder tilbage i tiden har den iranske præsident Ahmadinejad også talt til gunst for "martyrhandlinger."

http://frontpagemag.com/2011/06/01/killing-israeli-children-is-ok/2/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails