onsdag den 22. juni 2011

Er du klippet som man bør

Bernie Planck
Følgende er hentet fra en Internet email der har cirkuleret vidt omkring. Jeg har hørt denne vittighed i mange forskellige versioner i årenes med forskellige slutninger der håner forskellige etniske grupper og forskellige professioner såsom advokater og politikere. I næsten alle tilfælde, er udfaldet og meningen dog den samme, det argument der fremføres præsenterer en sandhed om de som gøres til grin.
Her følger så, forhåbentlig så du smiler, en meget kort beretning der afslører en sandhed om muslimer, der levet i civiliserede samfund, og deres indstilling. For nu at være rimelig, ikke alle muslimer, men de fleste.

Muslimen og frisøren


En dag gik en blomsterhandler til frisøren for at blive klippet.

Efter klipningen ville han betale, men frisøren svarede, "Jeg må ikke tage imod penge fra dig. Jeg udfører samfundstjeneste i denne uge." Blomsterhandleren var yderst tilfreds og forlod salonen.

Da frisøren næste dag skulle åbne sin salon, var der et 'takkekort' og et dusin roser udenfor døren.

Senere kom en politibetjent ind for at blive klippet, og da han forsøgte at betale svarede frisøren igen, "Jeg kan ikke modtage penge fra dig, jeg udfører samfundstjeneste denne uge." Betjenten var glad og forlod salonen.

Næste morgen da frisøren gik til salonen var der et 'takkekort' og et dusin donuts udenfor døren.

Så kom en muslim ind for at blive klippet, og da han skulle betale svarede frisøren igen, "Jeg kan ikke modtage penge fra dig, jeg udfører samfundstjeneste i denne uge."
Muslimen blev meget glad og forlod salonen.

Næste morgen da frisøren skulle åbne, stod der et dusin muslimer i kø og ventede på at få en gratis klipning.


I den forbindelse:

Jeg har skrevet mange gange, at islam ikke er en religion, men et altomfattende social/økonomisk/politisk system der bestemmer enhver facet i en muslims liv, endog klipninger. Som jeg svarede i min artikel 13 regler for at spille fodbold som muslim, beordrede Muhammad sine efterfølgere ikke at efterligne de vantro, fordi ved at gøre det da ville de selv blive som en vantro.

Det gælder også frisurer. Sidste år slog Iran ned på mænd der udøver sport med 'u-islamiske frisurer' og har endog udstedt et katalog med autoriserede frisurer.


UK Daily Mail, 8 Juli 2010,

Fashion rules: An Iranian official shows pictures of hairstyles authorised by the Ministry of Guidance at an official hairdressing show in the capital Tehran
Fashion rules: En iransk embedsmand viser billeder af frisurer
 der er godkendt af Rådgivningsministeriet
ved en officiel frisør konference i Teheran


Iran er klar til at slå ned på mænd der udøver sport med 'u-islamiske frisurer.'
Langt hår og hestehaler er helt og aldes yt denne sommer - selvom en smule gele er accepteret ifølge landets moralpoliti. 

Et billedkatalog over tilladte 'Islamiske' frisurer skal udgives og omdeles senere i denne måned ved 'Beskedenheden og Slørets Festival.'

...
Hårdkogte troende har ofte raset mod unge med 'dekadente vestlige frisurer.'

Men grænserne for hvordan mænd skal se ud er aldrig blevet helt klart stadfæstet - indtil nu.

De som efterligner den frigjorte stil fra nogle af de europæiske millionær fodboldstjerner er blevet slæbt af sted til politistationer, hvor deres elskede lokker er blevet råt og brutalt og forskriftsmæssigt fjernet.


Første gangs overtrædere får et tæt barbering af loven med meget lidt klædelige høje tindinger, og nakke

De mere alvorlige delinkventer risikerer store bøder, og frisørsaloner der tilbyder Vestens frisurer er blevet lukket. 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails