onsdag den 22. juni 2011

Dødtræt af at have ret!

Jeg er dødtræt af at have ret

Patrice Lewis


Der er en scene i filmen "Galaxy Quest," hvor skuespillerne der befinder sig på en fjern planet, spionerer mod søde rumvæsener der ligner børn. Den kyniske Guy siger, "Jo, de er helt sikkert søde. Men på en splitsekund bliver de nederdrægtige. Og på et tidspunkt vil de blev hæslige. Og så er der en million af dem." Den anden skuespiller mener han er tosset, men ganske rigtigt så bliver de søde rumvæsener med eet ondskabsfulde, tudegrimme og talrige. Mens skuespillerne flygter fra forfølgerne gisper Guy - "Jeg er bare så dødtræt af altid at have ret!"

Trods de dystre forudsigelser i løbet af de sidste få måneder har politikerne ubetinget nægtet at høre på flertallet af vælgerne og vedtaget den farce der kaldes sundhedsreformen. I øjeblikket er vi fastlåst i den. Ligesom Guy, er jeg bare så dødtræt af altid at have ret, når mine forudsigelser rammer plet. 

Ikke som nogen overraskelse så viser den seneste undersøgelse at tilslutningen til Pelosi og Reid aldrig har været lavere - 11 og 8%. Men denne undersøgelse var ikke kun bekymrende af den grund - 36%, Pelosi, og 50%, Reid, af besvarelserne siger "at de ikke har hørt tilstrækkeligt" til at de har kunne danne sig en mening om to af de mest indflydelsesrige politikere bag vedtagelsen af Obamacare

Oversat betyder det at et kæmpemæssigt antal mennesker er så selvbedøvede - siddende på deres bagdele mens de ser på "American Idol, eller "survivor" at de ikke er klar over og helt og aldeles uvidende om verden rundt om dem. 

Denne uvidenhed inbefatter de implikationer der vil indtræffe nu når den nuværende administration - med den tilsyneladende kun lidt kendte duo, Pelosi, Reid i spidsen - stemte for socialismen den 21. marts til Fidel Castros udelte begejstring.
Men uheldigvis har disse mennesker "der ikke har hørt tilstrækkeligt" også en stemme og jeg vil vædde på de fleste af dem stemte på Obama. Muligvis blev de forført af vor præsidents nydelige udseende og flotte løfter. De er ligeglade med at det han lovede umuligt kan opfyldes, uden at vort lands økonomi og politiske opbygning smadres. 

Årtier med rettighedsmentalitet og venstreorienteret indoktrinering i offentlige skoler har fremtryllet millioner af amerikaner der tror at alt fra mad til husly, til uddannelse til beskæftigelse er "rettigheder" og at det skal tilbydes "gratis." Ved at de aldrig har lært om økonomi så har de heller ikke lært at intet er gratis. Der er nogen skal kommer til at betale.

Nu er disse støtter glade og savler over  vedtagelsen af Obamacare fordi, hallo, de får noget der er gratis ikke sandt? De kan ikke indse at servicen i behandlingen bliver dårligere. Eller at skatterne ryger til himlen. Eller at vort land vil gå fallit. Eller - vær klar til det - at det er forfatningsstridigt til det ekstreme. Nej, alt det de vil og kan se, er at de vil få noget (host) gratis.

"Vedtagelsen af sundhedsloven viser at U.S. Imperiet er på vej ned, fordi det illustrerer den kendsgerning at mennesker forventer at staten skal tage hånd om dem," bemærker David Murrin, medstifter af Emergent Asset Management.

Det går ud over min fatteevne at nogen ikke kan få øje på den økonomiske katastrofe på vi på vej ud i ved sådanne forfatningsstridige magtovergreb som Obamacare. Kan de progressive ikke se fiaskoen med socialiseret lægehjælp i andre lande? Som et skilt ved et Tea Party sagde, hvis du ikke er i oprør så er du ikke opmærksom.

Nu da loven er underskrevet, forseglet og afleveret, går de progressive nu mod flertallet af amerikanerne der var imod den. "Der vil gå lang tid før vi ved om den historiske sundhedsreform, som endelig er vedtaget af Kongressen vil gøre systemet bedre eller værre," snerrer U.S. News and World Report's Rich Newman. "Men retorikken i den årelange kamp har allerede sat nye standarder for overdreven frygtskabelse."

Der er en lang historisk tradition for forebyggende overdrivelser i Washington, hvorved kombattanerne på hver side af et problem udpensler et dystert scenario, hvis udviklingen ikke går i deres retning. Men de dystre forudsigelser er næsten aldrig blevet til noget. Sagførererne finder smuthuller. Lobbyister får indført nye regler der blødgører sagerne. Virksomhederne kommer frem med bedre måder, hvorpå der kan tjenes penge, uanset de begrænsinger de pålægges. Og hvis de nye love virkelig er skadelige, så har vi denne lille proces der kaldes folkelige valg af politikerne for at sikre os at regeringerne svarer til vælgernes bekymringer."
 


Tak for den mulighed for at stemme i tillid til det frie amerikanske marked. Hr. Newman mener tilsyneladende, at det er helt i orden at regeringen ignorerer folkets vilje og benytter Forfatningen som toiletpapir fordi virksomhederne vil "justere," advokaterne vil finde smuthulller, og de foretagsomme vil stadig tjene penge "uanset begrænsningerne" (uden at overveje at de begrænsninger slet ikke skulle være til stede). Hvor er jog dog dødtræt af altid at have ret.

Her er de fem største "overdrevne" frygtscenarier som hr. Newman oplister, (med links) for at vise at vore "overdrevne frygt er velbegrundet: 1) Regeringen vil overtage en sjettedel af økonomien; 2) Forbundsregeringens gæld vil eksplodere; 3)Læger vil gøre oprør; 4) Virksomheder vil lide skade: og 5) Socialiseret lægehjælp er på vej.

Naturligvis vil et nationaliseret sundhedssystem give næring til myriader af alvorlige problmer ...der derpå vil kræve en regeringsindgriben for at "klare" problemet. Jamen, hvor er jeg dog dødtræt af altid at have ret.

Der er dog en mere optimistisk sideeffekt af den lurende rædsel ved Obamacare og de tåbelige klovne der synes det er en god ide. Amerikanerne er ved at vågne. De slukker for "Sex in the City" og bliver opmærksomme på tabet af deres friheder. De er ved at læse Forfatningen og Bill of Rights (noget der aldrig er blevet krævet at læse i skolen, selvfølgelig). De demonstrerer og protesterer og underskriver klager og sender lyserøde slips. 49% af amerikanerne støtter ideen om at deres stat anlægger sag mod Obamacare. Den 1o. Amendment har aldrig været så populær.

Men trods det at den sovende gigant er ved at vågne er der mange der er bekymrede over den række af nederdrægtige tricks der kan sættes i værk, for at Obama vil stjæle 2012 valget og holde fast ved magten.

Tror jeg det er muligt? Nuvel, det ville kræve en fuldstændig foragt og modvilje mod folket vilje, Forfatningen og indstillingen til en begrænset regering der netop gjorde Amerika den største nation i menneskehedens historie. 

Om jeg tror det er muligt? Jeg er bare så dødtræt af altid at få ret. Lad os håbe, at jeg helt og aldeles tager fejl denne gang.


Patrice Lewis is a freelance writer and the author of "The Home Craft Business: How to Make it Survive and Thrive." She is co-founder (with her husband) of a home woodcraft business. The Lewises live on 40 acres in north Idaho with their two homeschooled children, assorted livestock, and a shop that overflows into the house with depressing regularity. Visit her blog at http://www.patricelewis.blogspot.com/.
http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=132529

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails