tirsdag den 28. juni 2011

Hængerøvsbukser og idioter

Bernie Planck
Tillad mig at fastslå noget de fleste amerikanere mener: Enhver der er over 13 år og som er iført hængerøvsbuker er en idiot. Faktisk har et antal US samfund lovforordninger der forbyder lavthængende bukser.

Nu erfarer vi at Deshon Marman (fodboldspiller) for New Mexico Lobos, blev bedt om at forlade et fly i San Francisco International Airport og efterfølgende arresteret for at nægte at trække sine bukser op. 

Ifølge en U.S. Airways ansat havde den 20 årige fodboldspiller sine bukser "under ballerne, men over knæene, og hans boxer shorts var synlige."
low hanging Baggy Pants
Photo Credit: Daily Global


Dette er et eksempel på at "man kan tage et barn ud af ghettoen, men du kan ikke tage ghettoen ud af barnet." Hvilken voksen mand bærer sine bukser neden under sine underklæder? Hvilken idiot gør det? Men det er hvad der sker når man har et så åndssvagt navn som Deshon, og ikke er fornuftig nok til at lave det om og blive voksen.


Selvfølgelig er Deshons med i det typiske racespil og henfører hele affæren med skudsmålet "på grund af hans udseende - ung sort mand med dreadlocks og hængerøvsbukser." Nej, han fik problemer fordi han opførte sig som en NWA. (Niggaz wit attitude - rapgruppe) Det eneste han blev bedt om var at være som et normalt menneske og trække bukserne op.En bemærkning om Deshons mor: Vedrørende hans dumme navn, her følger nogle råd fra min artikel Hvis jeg var sort ville jeg være krænket over at navngive mine børn: "....medmindre dine børn blev født i Zimbabwe, så hold dog op med at kalde dem Mfuqwa eller Shaniqwa....Hvis du ønsker dine børn skal få succes i Amerika så gør som alle andre i dette lande, assimiler."

Noter


Daily Global, 17 Sep 2008, Dommer dømmer 'hængerøvsbukser' som forfatningstridige


En dommer i Florida har bedømt det som forfatningsstridigt at være iført hængerøvsbukser der viser bærerens undertøj rapporterede de lokale medier tirsdag.


En 17-årig tilbragte en nat i fængsel i sidste uge efter politiet arresterede ham for at være iført for lavtsiddende bukser på Riviera Beach, Florida.


Loven der forbyder de såkaldte 'hængerøvsbukser' blev vedtaget af byens vælgere i marts efter at tilhængere af loven havde indsamlet næsten 5000 underskrifter for at på emnet på valgsedlen.


...
Love der forbyder lavtsiddende bukser er på vej i adskillige byer i US, herunder Delcambre, Louisianna, hvor overtræderne kan idømmes bøder på op til 500 dollars eller blive fængslet i seks måneder.

Dallas, Texas and Atlanta, Georgia er blandt de større US byer der overvejer lignende forholdsregler.
Deshon Marman
Deshon Marman, 20, der var i San Francisco for at overvære en tidligere kammerat fra highschools begravelse blev bedt om at trække sine bukser op før han steg ombord på et US Airways fly til Albuquerque i går, rappporterer San Francisco Chronicle.
...
En af de ansatte bad Marman om at trække bukserne op ved boardingskontrollen, og anmodningen blev gentaget ombord på flyet, men han nægtede.

"På det tidspunkt blev han bedt om at forlade flyet," fortalte sergent Michael Rodriguea Chronicle. "Det tog mellem 15-20 minutter at overtale ham til at forlade flyet, og han blev arresteret for at lægge hindringer i vejen."


Marman, der spiller fodbold ved University of New Mexico, modstod angiveligt betjentene og blev fjernet fra flyet.
Marman's mor, Donna Doyle, sagde hendes søn blev udvalgt "på grund af sit udseende - ung sort mand med dreadlocks og hængerøvsbukser."

2 kommentarer:

Den selvfede hævner. sagde ...

Det er nok det værste og mest racistiske, jeg i hele mit liv har læst. At gøre grin med folks navne er noget små børn gør normalt, og hvis folk vil gå med "saggy pants" så lad dem dog. 0/5 for dette indlæg, jeg skammer mig over folk som dig!

Olsen sagde ...

Enten er du endog meget ung hvis det er 'det værste og mest racistiske' du i hele dit liv har læst. Eller også læser du ikke særlig meget. Men hvorfor dog tage sådan på vej?

Related Posts with Thumbnails