fredag den 24. juni 2011

Clinton - en afklædt præsident

Clinton afklædt: En af de værste præsidenter nogensinde

Stella Paul

Efter den vedtagne visdom er Bill Clinton en fejlfyldt mand, men en god præsident. Lad os smadre denne vedtagne visdom med en hurtig og voldsom AK-47 salve, fordi Bill Clinton var en gennemført katastrofe for vor nationale sikkerhed, og med al mulig sandsynlighed stadig er det til denne dag.

I sidste uge afsløredes nogle pikante kendsgerninger om Clintons medarbejdere: For det første, at hans hustru mest 'intime' medhjælper Huma Abedin har en saudisk mor og broder der begge er prominente medlemmer af Det Muslimske Borderskab. Glamourpigen Abedin har adgang til de mest følsomme nationale sikkerhedshemmeligheder, der med sin meget tætte forhold til Udenrigsminister Hillary Clinton. Denne jihadist gennemsyring i vor regerings allerhelligste er helt OK med Bill Clinton, der lattermildt overvågede Abedins bryllup med den gennemført perverse Anthony Weiner. (læs denne artikel på synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/06/sex-politik-og-mediebedrag_23.html


Så er der Clintons tidligere CIA chef, Leon Panetta, der som vi nu har opdaget måske skjuler en farverig fortid af kommunistiske forbindelser. Naturligvis, udgjorde Panettas mærkelige valg af venner intet som helst problem for hans udnævnelse som Forsvarsminister; Senatet godkendte ham enstemmigt.
 

Den Uhellige Treeninghed i nyhederne - Weiner, Abedin og Panetta - bringer erindringer om de mange storslåede forræderier i Clintons årene frem. Det synes som var det i går at Bill og Hill tyllede ulovlige kampagnebidrag fra Kina i sig, og overrakte dem avanceret militær teknologi i bytte for kontanter. Og hvem kan glemme Clintons afskyelige bedrag af os alle, der var ....ja præcis hvad?  Ja, det får vi muligvis aldrig at vide, fordi Sandy Berger tog sig af det. Husker i Ham?

"Sandy Burglar" (tyveknægt) er den langfingrede bandit der var Clintons Nationale Sikkerheds Rådgiver, og som erklærede sig skyldig i at stjæle og ødelægge klassificerede dokumenter fra National Archives. Efter Clintons bud gennemrodede Berger Archives for at gøre klar til at vidne for 9/11 Kommissionen.
 

Ifølge sin egen indrømmelse, stoppede Berger skjult klassificerede dokumenter ned i sine sokker ved adskillige lejligheder, og skjulte dem under en skurvogn på en byggeplads, sneg sig tilbage og hentede dem og makulerede dem derpå. 

Hvad skete der forresten med Berger? Måske han og en vis vanæret eks kongresmedlemskvinde kan åbne en sofistikeret butik - Berger og Weiner.

Mens landet slingrede ved 9/11 angrebet og vor nationale sikkerhedsenhed rystede under de venstreorienterede angreb mod krigen mod terror, kom Clinton til hjælp. Ved at benytte sin hidtil usete autoritet fra hans forrige stilling i et forsøg på at forene landet, opfordrede Clinton "enhver amerikaner" til at se Michael Moore stordampende bunke fjendtlig propaganda, Fahrenheti 9/11.

Hvilke fældende beviser var der i de dokumenter som Berger risikerede at komme i fængsel for at ødelægge? Mulighederne Clinton havde for at rydde bin Laden og vejen og ikke fulgte op på? Hans myndighedsmisbrug i håndteringen af Millenniet terrorangreb? Kendsgerninger om de ubesvarede bombninger under hans lemfældige opsyn: World Trade Center i 1993, Khobar Towers, USS Cole, de amerikanske ambassader i Kenya og Tanzania og så Oklahoma City? (se denne artikel specifikt om Oklahoma her på synopsis) Og hvad ellers vi ikke kender noget til om det mystiske styrt af TWA Flight 800?kender vi ikke noget til

Her er altså en ren Clintonsk slangerede, vi burde slå en gren i: Efter at have modtaget kampagnekontanter udpegede Clinton Abdurahman Alamoudi til at udvælge og optræne muslimske militærpræster for U.S. militæret. Alamoudi er en charmerende flittig mand, ikke desto mindre afsonede han 23 år i et forbundsfængsel for planer i forbindelse med al-Queda. Indtil nu, er blot en af hans protégé feltpræster blevet arresteret for spionage.

De krysteragtige medier løb i panik til Juneau for åndeløst at inspicere enhver lille del og enhver overskrift i Sarah Plains gamle emails. Det eneste de fandt er at hun frygter Gud, arbejder hårdt, en kvinde man kan respektere,  der elsker sin familie og sit land. Hvad med lidt medie nysgerrighed om Bill og Hill uhumske narrestreger, fortid og nutid? Bill fortsætter med at rejse verden rundt, og suger ukendte mængder af udenlandsk valuta til sin fond, mens Hill er i en glimrende stilling til at levere quid pro quo (noget for noget) i James Madison gamle job som Udenrigsminister. Og den yndige Huma kan stille og roligt afsløre handlerne.

Lad mig stille dig det mest nærliggende spørgsmål: Når du ser fotos af Hillary og Huma der hvisker intenst sammen, kan du så have en tvivl om, hvis side de er på? Hvad når du ser Bill mæske sig hos forskellige arabiske magtherrer eller Vladimir Putin? Ja ikke!
Huma Abedin - Hillary Clinton Continues Presidential Campaign
Da den ynkelige Anthony Weiner begik en eklatant Twitter brøler mod sin karriere, kom spotlyset pludselig på hans virkeligt besynderlige ægteskab. En hengiven muslim gift med en jøde, uden nogen sanktioner fra de let opflammelige elementer derhjemme. En elegant sylfide med en udsøgt dyr smag, gift med en dummernik tåbe betalt af regeringen. Og en meget hurtig romance der forekommer at være for belejligt planlagt til at man må formode det hele er fup: Clintons støtte til Weiners New York borgmesterambitioner, i bytte for at han neddæmper den voksende bekymring om Hillarys usædvanlige forhold til sin nærmeste hjælper.

Det Muslimske Broderskabs charter udtrykker helt klart deres planer om at infiltrere de vantros højeste rækker. Det gennemført triste er, jeg tror ikke vore 'kloge' kæmper særlig meget imod; gør du?

Og så dog. Måske Præsident Palin kan bestille en undersøgelse af, hvordan Det Muslimske Broderskab gennemsyrede vor regering. De første vidner: Bill og Hillary Clinton.Write Stella Paul at Stellapundit@aol.com.
http://www.americanthinker.com/2011/06/clinton_unzipped_one_of_the_worst_presidents_ever.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails