lørdag den 2. maj 2009

Ateismens røde hånd

Ateismens røde hånd

Vox DayFed

I bogen "Den Irrationelle ateist" demonstrerer jeg endeligt falskheden i den almindelige ateistiske bagvaskelse af, at religon er hovedårsagen til al krig. Enhver undersøgelse af, enten militærhistorien eller militærstrategier, vil være tilstrækkelig til at bevise, at mens der har været et begrænset antal religiøse krige i den registrede histore da har de fleste krige ikke haft baggrund i religion, og de fleste religioner har ikke været årsagen til militære konflikter. At påstå at religion forårsager krig er at næsten det samme som at indrømme at man er helt og aldeles uvidende om den historiske beretning.

Selvom de fleste belæste individer er klar over massemordene afstedkommet af ateister som Josef Stalin, Pol Pot og Mao Tse-Tung, er de ikke klar over hvor mange andre ateistiske ledere der er ansvarlige for massemord. I et af bogens tillæg påviser jeg dette på en liste af 49 ateistiske ledere der har været årsag til nedslagtningen af mindst 20000 personer, disse ialt 52 ledere repræsenteret hovedparten af ateister der har været i besiddelse af den øverste politiske magt. Dette antal er særligt slående når man overvejer den kendsgerning at den kristne konge der var ansvarlig for drabet på 10000 franske huguenotter i en af de værste forbrydelser i kristendommens religionskrige, på Sankt Bartolomæus' Dag, døde angrende sin rolle i dette blodbad.

Dog er målestokken for Kong Charles IX's forbrydelse kun en brøkdel af de største forbrydelser hos det 20. århundredes antireligiøse nidkære slagtere, den er også i høj grad overskygget af historiens første ateistinfluerede styre. Skønt det er blevet overset og hvidvasket af et Frankrig der stadig hylder Revolutionen og derfor kun er lidt kendt i sammenligning med de Revolutionæres mere berømte forbrydelser er historien om Committe for Public Safety's og dens beslutning om at nedslagte befolkningen i Vendee, der vovede at sætte sig op med ordren om at lukke deres kirker, endelig begyndt at kunne fortælles takket været en modig fransk aristokrat.

Så tidligt som 1794 - på højdepunktet af Terrorregimet - marcherede franske soldater til Vendee ved Atlanterhavet, hvor bønder havde gjort oprør mod Revolutionsregeringen i Paris. Tolv "helvedes kolonner" under kommando af General Louis-Marie Turreau blev beordret til at dræbe enhver og alt de mødte. Tusinder af mennesker - herunder kvinder og børn - blev massakreret med koldt blod og gårde og landsbyer sat i brand ....."Der var i Revolutionen et klart og tydeligt fastlagt program om at udslette Vendeeracen," sagde Philioppe de Villiers, deputeret ved EU og tidligere præsidentkandidat for den højreorienterede traditionalistiske Movement de France, eller MPF, parti. "Hvorfor skete det? Fordi et folk blev udvalgt til at blive likvideret på baggrund af deres religiøse tro."

- The Daily Telegraph, 26. december 2008.

Nu skal det huskes, at Den Franske Revolution ikke blot var en ateistisk foretagelse, blot to medlemmer af Komiteen for Offentlig Sikkerhed, d'Herbois og Billaud-Varenne var erklærede ateister. Det er også sandt at massakrene måske ikke havde været et ægte folkedrab, men snarere den ondskabsfulde følge af en borgerkrig udløst af religiøs undertrykkelse og forfølgelse af de Revolutionære Franske. Såvel Komiteen som Revolutionen var erklærede antiklerikale og der er tvivl om Revolutionens nedslagtning af 170000 Vendeeanere hovedsageligt var drevet at anti-religiøse følelser. Således demonstrerer krigen i Vendee ikke blot den falske påstand om at "religion forårsager krig," men understreger tendensen hos antireligiøse regimer til at begå overgreb i stor målestok.

Ateister som Richard Dawkins forsøger uundgåeligt at forsvare deres ikke-tro, om ikke handlingerne hos deres forgængere i historien ved at påstå at historiske gerninger som Vendee massakren ikke blev begået i ateismens navn. Det er et absurd og utilstrækkeligt forsøg på et forsvar. Ethvert tænkende individ ville le af en lignende ulogisk sammenligning der ville påstå at Marlboro's ikke forårsager kræft fordi ingen ryger tænder smøgen i Marlboro's navn. Ingen filosofisk klodrian vil på nogen måde forsøge at dæmpe den forfærdende indflydelse som General Francois Joseph Westermann' s brev til den berygtede Kommite afslører.

"Nu er der ikke længere noget Vendee....Ifølge de ordrer der blev givet mig har jeg knust børnene under hestenes hove, massakreret kvinderne som i det mindste ikke vil kunne føde flere oprøree. Jeg har ikke taget een fange der ville kunne bebrejde mig. Jeg har udslettet dem alle. Vejene er overstrøet med lig. Ved Savenay strømmer oprørerne til hele tiden for at overgive sig og vi nedskyder dem hele tiden....Nåde er ikke en følelse hos Revolutionen."

Vox Day

Indlagte links af synopsis God fornøjelse, det er spændende læsning.

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=84742

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails