mandag den 25. maj 2009

Eventyret om klimaforandring er et rigtigt eventyr

Obama’s Videnskabszar efterligner H.G. Wells i klimaforandring

John Holdren drømmer om en eller anden utrolig, brillant, super-gigantisk-expialidocious projekt for at afvise den globale opvarmning.


Hvor ofte har vi ikke set billeder med Galileo Galilei der står foran Inkvisitionen i 1632? Galileo fremstår i dag som en videnskabelig martyr, fordi han ihærdigt forsvarede det Kopernikianske solsystem mod Inkvisitionen, som derpå endeligt beordrede ham til at standse offentliggørelsen af sådanne ideer.

Cardinal Ballermine forkastede Kopernikus' teori som "en meget farlig sag, ikke kun ved at den ærgrede filosofferne og de lærde teologer, men også ved at den skadede vor Hellige Tro , og fordi den antydede, at de Hellige Skrifter var fejlfyldte."

I dag har vi den modsatte radikale rolle. Klimakætterne såsom Dr. Fred Singer og MIT's professor Richard Lindzen går op imod magten med sandhedsord - og de bliver bittert kritiseret af vore videnskabspolitikere, ligesom Paven kritiserede Galileo. Singer og Lindzen er vor tids Galileo'er, der fortæller en sandhed som det venstreorienterede establishment og dets propagandavæsen ikke ønsker at høre.

Idag har vi vor egen officielle videnskabszar i Det Hvide Hus, John Holdren der er en ægte troende udi den indbildte globale opvarmingsreligion. Vi har endda et bureau til fremme af denne tro, med NASA's James Hansen som frontkæmper. Det er Hansen der går rundt og siger at havene vil stige med 20 fod og at kætterne - såsom olieselskabernes bestyrelser - fortjener at blive retsforfulgt for "alvorlige forbrydelser mod menneskeheden og naturen." Denne heksejagt tale er åbenbart den normale talemåde i den videnskabelige samtale hos Dr. Hansen. Hansen har endnu ikke foreslået at bestyrelserne skal på bålet, men han er ikke længere videnskabsmand - han er en ægte troende - deres tro der går udover den menneskelige forstand og forståelse.

Nu har John Holdren endda udtalt sig i et interview med Associated Press, som i sig selv er eet stort propagandamedie. AP fortæller os at "Holdren udstak adskillige 'vendepunkter' vedrørende global opvarmning, som hurtigt kunne komme i spil." (Bemærk de dobbelttydige ord der benyttes. Alt kan komme hurtig i spil, måske ligefrem en skrigende intergalaktisk skildpadde der er ved at støde ind i Jorden. Prøv at bevise det modsatte!)

John Holdren

AP fortsætter: "Når vi engang er nået til disse skelsættende begivenheder, såsom den fuldstændige mangel på sommeris i Arktisk, da forøges chancerne for 'de virkelige uacceptable konsekvenser," sagde han (Holdren). Hold nu lige hestene! Dette er netop taget fra den fremragende skeptiske side Watt's Up With That? her skriver Steven Goddard:

Undersøgelse af den arktiske istykkelse af WUWT... er indsamlet fra US Military websitet. Alle de aktive militære observationsbøjer viser en markant forøgelse af istykkelsen i løbet af de sidste 6 måneder til et år.

Hmm. Nu spekulerer jeg på om Dr. Holdren ved at den Arktiske is faktisk bliver tykkere? Eller om han måske bare er ligeglad? Nuvel lad det ligge. Holdren er overbevist om at Dommen snart vil blive fældet over os. Som AP fortæller, "to gange i halvtimes interviewet sammenlignede Holdren den globale opvarmning med det 'at være i en bil med dårlige bremser og som kører mod en klippe i tåget vejr.'" Han glemte at tilføje, "med en hallucinerende chauffør der hele tiden forestiller sig imaginære farer." Det er trods alt nærmere sandheden. Vort virkelige problem er ikke jorden eller CO2, det er de mennesker der nu har magten, som er fuldt beredt til at skræmme livet ud af os for at få endnu mere magt og flere af vore penge til dem selv.

Dr. Holdren ved han blot kan gentage de gamle klicheer. Hvis han ønsker store overskrifter rundt om på jorden da skal han blot give AP en ny vinkel - medievilddyrene kræver at blive fodret. Så Holdren forpligter sig til at fremholde håbet om geoingeniørernes super-gigantiske expialidiciouseske (vrøvleord, stammer fra Mary Poppins filmen med den flyvende bil- synopsis-kommentar) projekter for at give jorden en slags alufolielag der kan reflektere solens stråler og derved afkøle jorden. Med AP's eventyragtige prosa:

Præsidentens nye videnskabelige rådgiver sagde onsdag at den globale opvarmning er så alvorlig at Obama administrationen diskuterer omfattende tekonologier for at afkøle Jordens atmosfære....John Holdren fortalte Associated press, i sit første interview siden han blev indsat sidste måned, at ideen om at forandre atmosfæren gennem tekniske hjælpemidler er blevet diskuteret. En sådan ekstrem mulighed er at affyre partikler med forurenende partikler op i den øvre atmosfære for at reflektere solen stråler tilbage i rummet.... "Vi skal se på det," sagde han. "Vi kan ikke tillade os den luksus at se bort fra en hvilket som helst mulighed."

Det er vist ikke nødvendig at fremhæve, at dette er den rene videnskabelige fiktion. Ingen har gjort, nogensinde, noget lignende. H. G. Wells kunne have udtænkt det for 100 år siden.

Ægte ingeniørarbejde er baseret på god videnskab, men her er der ikke tale om god videnskab. Klimamodellering er babyvidenskab - den kravler stadig rundt med en våd ble på. Der er en gigantisk forskel på etableret videnskab, såsom om solsystemet og så babyvidenskab. Klimamodellering kan ikke henvise til solide og ægte forsøg. Det er derfor klimaforudsigelserne skal laves med en margin på 100 år fra nu, fordi det gør dem umulige af modbevise. Ingen vil vente 100 år for at se om de var rigtige. Men pengene skal bruges nu gennem skatter, for at give magt til videnskabeligt svindel og disse overdrevne-tryllekunstnere der lover at frelse vore skind i det 2100. århundrede. Du skal blot betale mig nu for at frelse jorden inden år 2100!

"Global opvarmning" er mere Scientology end videnskab. Det er den rene indbildningskunst. Det eneste klimamodellerne har tilfælles med ægte videnskab er ordet "videnskab." Alle klimaprofeterne lever højt på offentlighedens manglende viden. Hvis du forveksler Scientology med videnskab så kan du også forveksle klimamodellerne med ægte videnskab.

Hele humlen er, at det videnskabelige establishment, ligesom enhver anden der besidder magt, ønsker at kontrollere mediernes overskrifter. Det er derfor vore Galileo's i dag bliver bedt om at holde kæft, af disse ukontrollerbare narkohandlere, som James Hansen og John Holdren.

Den politiske scene har ikke forandret sig siden Galileo. De er ligeglade med om de forsvarer teologi eller verdslig ideologi; det eneste de ønsker er mere og mere magt. Obama udnævnte ikke vor nye "videnskabszar" for at sikre ærlighed og integritet i klimadebatten. Snarere tværtimod, denne karl blev udnævnt på grund af politisk loyalitet, det er nøjagtig den samme grund til at Paven selv udnævnte Galileo's inkvisitor.

Selve forestillingen om en "videnskabszar" er den rene Stalinisme.

Sand videnskab respekterer altid skeptikerne. Einstein var dybt uenig med Niels Bohr om kvantemekanismen, men kan du forestille dig at Einstein lagde sag an mod Bohr? Eller omvendt?

Disse menneskers hele sindsindstilling og ånd er totalitaristisk. Men sund videnskab ligger åben, fordi naturen altid kommer med nogle store overraskelser - som Einstein fandt ud af med kvantemekanismen. Skeptikerne skal være der som et nødvendigt middel til at holde videnskab sund ligesom ihærdige advokater; ingen af dem kan formodes at besidde sandheden før beviset foreligger. Prøv at se i Science eller Nature magasinerne hver uge og du vil finde både bekræftelse og benægtelse overfor de førende hypoteser. At lukke af for tidligt er et angreb på selve videnskaben.

Den eneste virkelig synd med videnskab er at anvende totalitære metoder for at straffe en fri og åben debat. Dette er den direkte vej mod katastrofen. Det som er så alarmerende i dag er ikke hypotesen om global opvarmning, men en ægte virkelig infiltration af stalinistisk tænkemåde på vore universiteter og undersøgelsesinstitutioner.

James Lewis is a scientist by trade, and carps as a hobby about the passing parade of human fraud and folly.

Andre artikler af James Lewis ved klik

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails