fredag den 29. maj 2009

Skandale i Frankrig i klimadebatten

En rigtig videnskabmand i regeringen? Quelle Scandale!Mon dieu skal franskmændene nu til at føre an i endnu en Oplysningstid i Europa og en ny fornuftens tidsalder? Climate Depot rapporterer:

Den franske præsident Nicolas Sarkozy ser ud til at være klar til at udnævne den anerkendte geofysiker og tidligere leder for socialist partiet Dr. Claude Allegre - Frankrigs mest fremstående skeptiker til global opvarmning - til chef for at det nye superministerum for industri og nyudvikling.

....Allegre, en tidligere leder for det franske Socialistparti, og medlem af såvel det franske som det amerikanske videnskabernes akademi var en af de første videnskabsfolk der slog alarm om frygten for global opvarmning for 20 år siden, men nu siger han at grunden til klimaforandringen er 'Ukendt.'

Allegre har skrevet mere end 100 videnskabelige artikler, 11 bøger og modtaget adskillige videnskabspriser herunder Goldschmidt medaljen fra Geochemical Society of the United States.

....Allegre var en de 1500 videnskabsmænd der underskrev en udtalelse den 18. november 1992, med titlen 'Videnskabsfolk i verden 'Advarsel til Menneskeheden,' hvori der advaredes om de potentielle farer ved global opvarmning.' Allegre tror imidlertid nu, at hysteriet om den globale opvarmning er drevet af penge. 'Den hjælpeløse protests økologi er blevet til en meget lukrativ forretning for nogle mennesker' forklarede han.

.....Allegre gjorde nar af, hvad han udtrykte som "den globale opvarmnings dommedagsprofeter" i en artikel fra september 2006. Allegre har latterliggjort drivhusfanatikerne hvis proklamationer består i at 'overbetone menneskets rolle på klimaet uden at gøre andet, end organisere konferencer og forberede protokoller, der ingen betydning har.'

Uden tvivl er opvarmningsinkvisitionen allerede nu igang med at planlægge, hvordan man koger Allegre i olie (fra oliekilderne)

Ecrasez l’infâme, Nicolas!

  • Billedet forestiller Marquise du Chatelet som muse for Voltaire, der sender Isaac Newtons himmelske indsigt ned til Voltaire. Er som vignet til deres bog 'Eléments de la Philosophie de Newton.'

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails