onsdag den 13. maj 2009

Araberne skabte palæstinenserproblemet

Araberne skabte selv flygtningeproblemet

Joseph Farah

Jeg har skrevet før om "verdens kollektive hukommelsestab" når det drejer sig om de såkaldte "årsager til krisen i Mellemøsten."

Den almindelige holdning er i dag, at den nye stat Israel i 1948 bar hovedskylden for det arabiske/palæstinensiske flygtningeproblem.

Dette mantra bliver gentaget i en uendelighed af apparatnikker i Udenrigsministeriet, af Israel's fjender rundt omkring på jorden og endog af velmenende, skyldbetyngede jøder.

Hele fredsprocessen i Mellemøsten er udarbejdet efter denne forudsætning - at genhusning af de arabiske palæstinensere i deres eget nye hjemland vil kunne løse konflikten.

Der er bare et stort men, eller problem: Det er helt og aldeles forkert.

Jeg har faktisk, i løbet af nogle år, indsamlet citater fra Arabisk presse der afslører sagens sande natur - at den arabiske agression mod Israel og de arabiske lederes egen tilskyndelse til at de arabisk/palæstinensiske befolkninger skulle flygte var hovedårsagen til verdens ældste flygtningekrise.

Her følger så nogle godbidder - ikke af jøders eller israeleres mund, men de faktiske udtalelser af arabere der var tæt på begivenhederne dengang:

"Kendsgerningen, at der er disse flygtninge er en direkte konsekvens af de arabiske staters holdning ved at de var imod adskillelse og den jødiske stat. De arabiske stater var enige om denne politik og de må også være med til at være løsningen på det."

– Emile Ghoury, sekretær for de Palæstinesiske Araberes Højkomite i et interview med Beirut Telegraph, den 6. september 1948.

"Den arabiske stat, der havde opfordret de palæstinesiske arabere til at forlade deres hjem midlertidigt for på den måde ikke at være i vejen for de arabiske invasionshære, har ikke formået at holde deres løfte om at hjælpe disse flygtninge."

- Den daglige avis i Jordan, Falstin, den 19. februar 1949.

"Hvem bragte palæstinenserne til Libanon som flygtninge, hvor de nu lider under en hadefuld indstilling hos aviserne og samfundets ledere, hvem har hverken ære eller samvittighed? Hvem bragte dem dertil, under svære trængsler og uden midler, efter de havde mistet deres værdighed? De arabiske stater, herunder også Libanon, gjorde det."

- The Beirut Muslim, ugemagasin Kul-Shay, den 19. august 1951.

"Den 15. maj 1948 ankom .... På den dag appellerede muftien af Jerusalem til de arabiske palæstinensere om at forlade landet, fordi de arabiske hære stod overfor at trænge ind og kæmpe for dem."
- Cairoavisen Akhbar el Yom, den 12. oktober 1963.

"Det er vore ledere der er ansvarlige for flugten og vore landsbyers fald fordi de selv udspredte overdrevne rygter om jødernes forbrydelser og beskrev dem som vederstyggeligheder med det formål at opflamme araberne....Ved at sprede rygter om jødiske overgreb, drab på kvinder og børn og så videre, indgød de frygt og terror i hjerterne på de arabiske palæstinensere, og som resultat flygtede de og overlod deres hjem og ejendele til fjenden."

- Den jordanske avis Al Urdun, den 9. april 1953.

Sandheden er der ude - men du skal gøre en indsats for af finde frem til den.

De oprigtige kommentarer af arabere i arabisk presse fortsætter lige til i dag.

Her kommer, hvad Jawad Al Bashiti, en arabisk/palæstinensisk journalist i Jordan skrev i Al-Ayyam den 13. maj i år (2008):

"Giv mig blot en ægte grund, ud af alle mulighederne, der kunne have forårsaget "Den Palæstinensiske Katastrofe", og jeg vil minde dig om at den stadig gælder....Grundene til 'Den Palæstinensiske Katastrofe' er de samme som til i dag stadig forårsager yderligere katastrofer for os. Under 'Den Lille Katastrofe' mener jeg skete der følgende: Den første krig mellem araberne og israelerne var begyndt og den "Arabiske Frelseshær" stod frem og sagde til palæstinenserne: "Vi er her for at likvidere zionisterne og deres stat. Forlad jeres huse og landsbyer, i vil få dem tilbage om nogle få dage i sikkerhed. Forlad dem så vi kan opfylde vor mission (ødelægge Israel) på den mest effektive måde og således at I ikke kommer til skade." Det blev klart allerede dengang da det så også var for sent, at de arabiske staters støtte (mod Israel) blot var et kæmpe bedrag. Araberne kæmpede for netop at skabe Den Palæstinensiske Katastrofe."

Araberne kender sandheden - hvis de blot ville læse deres egen historie.

Der var ingen jødisk konspiration med det formål, at uddrive araberne af deres hjem i 1948. Det skete ikke. Der er, i stedet, masser af historiske beretninger der viser, at jøderne bad deres arabiske naboer om at blive og bo i fred og harmoni med dem. Alligevel, trods de tydelige entydige udtalelser af de arabiske observatører på den tid, er historien med succes blevet omskrevet således at jøderne fremstår som de slemme og onde.

Sandheden er, at 68% af de arabiske palæstinensere der rejste i 1948 - måske 300000 - 400000 af dem - aldrig nogensinde så en israelsk soldat. Endnu mere vigtigt er det, at den omskrevne historie har givet skyldfølelsen frit løb. De arabiske stater der påbegyndte fjendtlighederne har aldrig accepteret deres ansvar - trods deres enorme velstand og deres evne til at assimilere millioner og atter millioner af flygtninge i deres underbefolkede nationer. Og andre nationer har undladt at gøre dem ansvarlige og stille dem til regnskab.

Det er slemt nok, at de arabiske stater skabte en lille nation af flygtninge ved deres handlemåde. Det er dog værre at de med succes har overført denne internationale forbrydelse på jøderne.

I dag forstsætter denne brutale forestilling selvfølgelig. Millioner af araberes lidelser opretholdes kun af politiske årsager hos de arabiske stater. De er pantsatte i krigen for at ødelægge Israel.

Der var omkring 100 millioner flygtninge rundt omkring i verden i kølvandet på 2. Verdenskrig. Den palæstinensiske arabiske gruppe er den eneste i verden som ikke er blevet opslugt eller integreret i deres egne folks hjemlande. Siden dengang er millioner af jødiske flygtninge, fra hele jorden, blevet opsugt i den lille nation Israel.

Der er ingen logik i at forvente at den samme lille jødiske stat kan løse et flygtningeproblem den ikke selv har skabt.

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=70765

Joseph FarahAndre artikler af Joseph Farah ved klik

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails