søndag den 31. maj 2009

John Lennons pagt med Satan

John Lennon indgik pagt med Satan, hævder ny bog
Forfatter mener at 'Paul er død' sporet var om John Lennon.The Beatles metoragtige fremkomst, hidtil uset i populærkulturen og uden konkurrence i næsten fire årtier efter at bandet gik i opløsning, kan i det mindste delvis forklares, siger en ny bog, ved en pagt som John Lennon indgik med Djævelen.

I bogen "The Lennon Prophecy," afslører forfatteren Joseph Niezgoda at Lennon var besat at okkultisk magisk numerologi, og af at være større en Elvis Presley, og han betroede sin ven Tony Sheridan, at han havde indgået en sådan handel. Bogen gør sig også til talsmand for at "dødssporene" der længe blev kædet sammen med Paul McCartney faktisk var underforståede budskaber der pegede frem til Lennons skæbne.

Bogen er skrevet af en livslang Beatles fan og musiker og bogen har hypoteser om den pagt der blev indgået lige før bandet fik sin første større succes og sluttede 20 år senere med mordet på Lennon i New York af Mark David Chapman, der senere hævdede at være besat af dæmoner, som han fik uddrevet mens han var i fængslet Attica State Prison, dømt for mordet.

"Chapman sagde. at da den sidste dæmon forlod hans krop fik han grunden til at han var besat at vide," fortalte Niezgoda WND. "Det var for at vise Satans store magt i verden at han benyttede mordet på John Lennon som værktøj. Jeg har altid haft en intuitiv tro på.... at den rigtige ophavsmand til denne historie er Satan. og at jeg blot er budbringeren."

Selvfølgelig vil mange afvise den holdning, at der er en ægte ånd ved navn Satan. Andre vil ryste på hovedet af ideen om at mennesker kan indgå i pagter med ham, og som efterfølgende kan resultere i virkelige handlinger.

Derfor benyttet Niezgoda et kapitel til det der måske kan overraske mange læsere, om ret så godt dokumneterede sataniske pagter - herunden beretningen om Johann Faust, der i Renæssance perioden, opnåede en berømmelse og rigdom der kunne sammenlignes med Lennons og the Beatles fire århundreder senere. Han fik også en utidig, mystisk og grotesk uforklarlig død 20 år senere.

Mens Faust pralede af at kunne udføre flere mirakler end Jesus Kristus da skabte Lennon megen kontrovers ved at prale med, at hans band var mere berømt end Jesus Kristus.


"Hvis John var gået ind på en 20 årig pagt med Djævelen om rigdom og verdensberømmelse så sluttede den kontrakt den 8. december 1980, med hans voldsomme død," sagde Niezgoad. "Ved at tælle 20 år tilbage, var der så noget usædvanligt i historien om Beatles som kunne være sket i december 1960?"

Faktisk, skete der noget husker Niezgoda. Den 27.12.,1960 spillede the Beatles i Town Hall Ball Room i Litherland, England.

"Det siges at efter denne ene nats optræden da så the Beatles sig aldrig tilbage," husker Niezgoda. "Hvert medlem af the Beatles husker denne aften som vendepunktet i deres karrierer."

Straks efter denne mindeværdige optræden begyndte the Beatles at spille i Liverpool's Cavern Club, hvor de blev et lokalt fænomen. Så flyttede de til Hamburg, hvor det tyske publikum gik amok.

Denne begivenhed markerede også begyndelsen til Lennons gennemført anti-kristne opførsel. I bogen "The Love You Make" af Peter Brown genkalder han sig, hvordan Lennon iførte sig et hundehalsbånd lavet af papir, hvordan han lavede et papirkors og begyndte at prædike til publikummet i Hamburg - og tegnede et ondskabsfuldt billede af Jesus hængende på korset iført et par hjemmesko.

Senere også i Tyskland, på en Langfredag, angreb Lennon en gruppe nonner med en legemsstor figur af Jesus på korset der hængte fra hans balkon.

"Da søstrene stirrede med forbavselse på dette gudsbespottelige skuespil begyndte John at smide Durex kondomer mod dem fyldt med vand," skriv biografen Albert Goldman.

Pete Best, den oprindelige trommeslager i bandet var også vidne til en sådan opførsel og skrev om det i sin egen bog, der omtaler hvordan Lennon urinerede på en anden gruppe af nonner fra sin balkon mens han proklamerede, "Regndråber fra Himlen!"

Dette var blot nogle af de måder, hvorpå Lennon stod op imod og generede kristne troende - tilsyneladende uden nogen anden grund end for egen morskabs skyld.

Bogen benytter et helt kapitel til at berette om Lennons barndom fuld af tragedier, skuffelser og sorg. Hans mor Julia og hans far Freddie kæmpede om forældremyndigheden over den unge John. Som 5 årig blev han tvunget til at vælge, hvilken forældre han ville bo hos. Han valgte først sin far. Men da hans mor spurgte ham om han var sikker, blev det hos hende.

"John glemte aldrig denne rædselsfulde hændelse," skriver Niezgoda. "Den efterlod et varigt ar og stærke følelelser af usikkerhed, og næsten 20 år skulle gå før han så sin far igen."

Livet med mor Julia var ikke godt. Han var ofte efterladt alene hjemme og havde svært ved at sove. Lennon husker senere at hun "ikke prostituerede sig for penge, men for silkestrømper."

Som 6 årig løb Lennon hjemmefra for at bo hos sin tante Mimi. Han lærte hvilke sporvogne han skulle tage ved at se på kvaliteten af deres sorte lædersæder, forklarede han.

"Den dag i dag er jeg glad for sort læder," sagde han senere. "Jeg får trøst derigennem."

Undertiden kunne han blive samlet op af voksne, der var bekymrede for hans sindstilstand og velbefindende og bragt til en lokal politistation.

"Jeg kunne aldrig forklare min situation rigtigt," plejede han at sige.

Lennons problemer fortsatte igennem skolen - han havde kun lidt interesse i at lære i klassen, og viste foragt for lærerne, forlod timerne, røg og bandede, snød til eksaminer, stjal slik fra de andre børn og begik rapserier af cigaretter for at få penge.

Han blev smidt ud af et religiøs kor fordi han benyttede obskøne ord i salmerne.

En anden biograf skrev: "John gjorde regelmæssigt nar at kirkefolk og gejstlige, lavede parodier på salmerne og tegnede blasfemiske tegninger af Kristus på en måde som kun en tidligere troende kan."

Måske for at kompensere for sin barske barndom blev Lennon helt opslugt af at være rig og berømt.

Pete Best huskede, hvordan Lennon kunne sige at han ville helt op til toppen - uanset metoden.

"Hvis det betyder vi skal udnytte eller snyde folk, så er det det vi skal gøre for at nå målet," citerer Best Lennon for at sige. "Det er ligegyldigt hvad der kræves. Det betyder måske nogle knuste hjerter, men når jeg først er deroppe, så kommer der andre boller på suppen. Jo, det sagde han. Jeg og ikke 'os.' Det var den rigtige John Lennon, enestående, underholdende, men hensynsløs."

Niezgoda henviser til den hidtil usete og ikke endnu overgåede "mani" der var omkring the Beatles, som et af de mest slående spor der peger på noget overnaturligt omkring deres karriere.

"John, Paul, George og Ringo var dygtige talentfulde skribenter og musikere --- som det så godt er bevist af deres solo karrierer," fortalte Niezgoda WND. ""Men hvad var det der i begyndelsen afskilte dem fra deres samtidige? Hvad var det der løftede dem så højt op i løbet af nogle få år, fra at være total ukendte til at være det største show på Jorden? Da de rejste til Australien i 1964, hvilken jordisk magt forårsagede så at 400000 fans samledes udenfor deres hotel for blot at få et glimt af fire unge knægte fra Liverpool? Hvordan kan man logisk forklare de 20 nummer eet hits på en så kort periode som seks år?

"Intet før eller siden er kommet så tæt på at være i nærheden af den hurtige og vidtbredte følelsesmæssige pandemiske hysteri omkring the Beatles. Jeg kan blive ved med at opliste deres ikke jordiske succeser, som der ikke kan gives en forklaring på. At prøve at forklare og finde frem til kilden for the Beatles berømmelse og rigdom er som at forsøge af forklare magi."

Da de var på toppen af deres popularitet blev fans besatte af, hvad de mente var henvisninger i deres musik på dødsfald i bandet. På den tid var fokus på spekulationer om, at McCartney var blevet dræbt i et biluheld og erstattet af en der lignende ham.

Selv ikke en pressekonference som Paul holdt kunne overtale de edssvorne af teorien om at han faktisk var den ægte. Hvor virker det dog tåbeligt efter McCarnetys lange og flotte solokarriere sidenhen.

"Mistanken var imidlertid ikke uden mening," forklarer Niezgoda. "Sporene var der, og de var for mange til at kunne ses bort fra. De behøvede blot at blive betragtet med nogle andre briller for at skabe ikke et billede af en tidligere konspiration, men af en fremtidig tragedie. Når den behandles som en mulig profeti, peger sporene helt klart ikke på Paul, men på John Lennon."

Niezgoda er overbevist om at the Beatles fik hjælp fra det overnaturlige -- ikke kun med deres rejse til toppen, men med disse "spor" der virker så overbevisende og peger på, at der var noget der ikke var passende i bandet the Beatles. Han er ikke glad for sin konklusion. Han forekommer, som livslang Beatles fan, at være dybt berørt.

"Jeg har altid måttet forholde mig til den konstante konflikt mellem min kærlighed til deres musik og det onde som jeg fornemmer omgiver den," fortalte han WND. "Jeg har blot forsøgt at finde hoved og hale på det hele med hjælp af denne bog.

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=97837

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails