tirsdag den 5. maj 2009

Voldtægt som middel i rekruttering af terroriser

Phyllis Chesler

Er det ikke utroligt! Al Queda diskriminerer ikke på grund af køn eller religion. De dræber ikke alene mænd og kvinder, muslimer og vantro, de rekrutterer også mænd og kvinder ved at voldtage dem!

Pink News, der omtaler sig selv som "Europas Største Bøsse Nyhedsmedie," har netop bekræftet at al-Queda benytter voldtægt af mænd som en del af deres taktik til at rekruttere mandlige selvmordbombere i Algeriet.

Vi har fået kendskab til en Sunni al-Queda relateret plan i Irak, hvor terroristerne voldtog 80 muslimske piger og kvinder og overlod dem derpå til Samira Jassim der tålmodigt og vedholdende overtalte de voldtagne ofre, (mange af dem var udvalgt som mål, fordi de led af depression eller var mentalt syge) til at rense deres skam og synd ved at sprænge sig og andre muslimer i luften. 28 af kvinderne har gjort det.

I et interview med dr. Anat Berko, forfatteren til bogen The Path to Paradise. The Inner World of Suicide Bombers and Their Dispatchers, påpeges, at der er "altid en kvinde" bag de kvindelige selvmordbombere, der nærmest arbejder som en "bordelmutter." De potentielle kvindelige selvmordbombere er aldrig alene, de er i selskab med mindst en, sædvanligvis ældre kvinde, der opmuntrer, manipulerer, beskytter og støtter den potentielle shaheeda (martyr) -ligesom en moder ville gøre. Dr. Berko der for tiden er gæsteprofessor ved George Washington University er kriminolog, og oberstløjtnant i det israelske forsvar (IDF), og undersøger ved Institute for Counter-Terrorism og forelæser ved Interdisciplinary Center i Herziliya.

På sin egen grusomme måde har "madam Jassim" blot i overdreven stil gjort det der er rutine og normalt for mange piger og kvinder i dagens Iran, Afghanistan, Pakistan, Somalia, Sudan og i stigende grad i lande som Ægypten, Irak, Algeriet mv. Trods alt opfyldte Jassim sin beskidte rolle som Den Onde Stedmoder i en kultur der frygter, foragter, gemmer bort og indhyller, foretager frygtelige omskæringer, gennemtvinger ægteskaber - piger med deres fætter og taler til forsvar for æresdrab. Hvor anderledes er voldtægt så for dem, hvis de kan opnå ære og respekt gennem Jihad? På en måde er det ikke et gevaldigt spring op ad karrierestigen at udnytte en sådan hellig mulighed?

Jeg har skrevet om de rutinemæssige voldtægter af såvel drenge- som pigebørn, af ældre drenge og mænd i de arabiske og muslimske samfund mange gange førhen i såvel bøger som artikler. Dette er en faktor som kan være årsagen til den karakteristiske livslange "paranoia" og den overfølsomhed overfor skam og ære som har indflydelse i disse kulturer.

Ifølge Pink News bekræftede en algerisk militærmand, Abu Bacir El Assimi følgende i The Sun:

"Den seksuelle akt, rettet mod de unge rekrutter i alderen mellem 16-19 år, var et middel til at få dem til at begå selvmordsgerninger....denne "indgående sociale stigma og frygt for flere homoseksuelle overgreb gør muslimer klar til at gå i døden."

Tilsyneladende blev en 22 årig terroristbomber dræbt i et forsøg på at angribe en sikkerhedsinstallation i Tizi Ouzou Provinsen i Algeriet sidste måned. Det efterfølgende ligsyn har afsløret at han er blevet voldtaget. "Der var en større revne i terroristens endetarm (sammen med sæd), hvilket bekræfter seksuel mishandling."

Vi kan ikke hævde, at vi ikke ved det at ingen har fortalt os det. Nu ved vi det helt sikkert - og jeg siger til alle - vi har at gøre med terrorister der benytter sig af menneskelige ofre blandt deres eget golk, herunder deres egne børn; der skjuler sig blandt den civile befolkning, hvem de tvinger til at være deres "menneskelige skjolde;" der benytter voldtægt som et systematisk våben i krigen i Darfur, (jeg har kaldt dette 'kønsudrensning') og som nu benytter voldtægt som et middel til at rekruttere unge mænd og kvinder til at blive menneskelige selvmordsbombere.

Lige så vigtigt: Livsforløbet og beskæftigelsen hos mange almindelige civile - for eksempel ved Somalias kyster, i Khyber Passet mellem Pakistan og Afghanistan, i Kandahar, eller i arbejdet med tunneler og gyder i Gaza - er et liv hvor voldtagne/skamfulde drenge og mænd bruger hele deres liv på, enten at være pirater, smuglere, småkriminelle, våbentyve, kidnappere for løsepenge, traumatiserede, uforbederlige voldtægtsudøvere og lejesoldater.

Det er denne hær Amerika, Israel og Europa nu står overfor. Kombattanter, der oftes kaldes "militante," men ikke "terrorister" eller soldater, er ofte klædt i laset tøj, nogen gange i jakkesæt, sjældent i uniformer. Når de fanges vil de nægte alt og kræve civil status.

Jeg håber medierne vil vågne op at deres Hundredeårsforbandelse og nægte at lade sig snøre af falske fotos eller flaske statistikker om påståede israelske "massakrer" eller "uforholdsmæssige" israelske modsvar til den non-stop agression og den iboende kriminalitet hos denne nye type hær.

Skønt vi kunne have ønske om at skabe en ny slags fred eller dog i det mindste en militær-diplomatisk alliance med moderate muslimer der selv holdes som gidsler af islamiske terrorister, da skylder Amerika ikke at sige undskyld til den muslimske verden. Kun Amerika, (ikke Saudiarabien, ikke Jordan, ikke Ægypten osv.), udgyder sit blod for de civile muslimer i Kosova, Somalia, Kuwait, Irak og Afghanistan.

Semper Fi! (Altid Tro!)

Author Photo

Andre artikler af Phyllis Chesler ved klik.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Denne Phyllis Chesler er en kvindesagskæmper der må få alle de utilfredse kvinder i Danmark til at rødme af skam. Ret opmærksomheden mod de virkelige krænkelser af kvinder, som de åbenbares i disse oplysninger.

Related Posts with Thumbnails