tirsdag den 26. maj 2009

Sharia spøgelset- er på vej

“Sharia" spøgelset kravler frem og kan gå

Roger Kimball

Den store komiker Lenin bemærkede engang at borgerskabet var så uhjælpeligt afhængig af profitjaget, at dets medlemmer med glæde ville sælge reb til de kommunistiske revolutionære, som de så ville bruge til at hænge samme borgerskab.

Jeg kunne ikke lade være med at tænke på det, da en ven sendte mig en pressemeddelelse fra Dow Jones News Service der stolt bekendtgjorde at februar markerede "10 års fødselsdagen for indførelsen af Dow Jones Islamic Market (DJIM) Indexes."

Det er netop rigtigt, folkens, stormægtige Dow Jones, udgiver af The Wall Street Journal, er også bag et index, "til at måle indvirkningen af et verdensomspændende Sharia-baseret investerings tiltag."

"Sharia-relaterede investeringstiltag" - lad os nu se, det må altså være tiltag der er i overenstemmelse med diktaterne i Sharia (vi vantro må godt droppe apostrofen), det vil sige, Islamisk Lov, igen vil det sige den der charmerende livsorden der fortæller dig, hvordan og, hvor du kan finde og få flere koner, hvilke krænkelser der giver piskning, amputation af hånd eller fod, eller bare det, som en anden af mine venner henviste til, som "den fulde og hele muslim."

Hvad John Prestbo, redaktør og ordførende direktør for Dow Jones Indexes henviser til som "dette spændende index initiativ" har tilsyneladende været en rigtig succes, ikke mindst på grund af indflydelsen fra Dow Jones Islamic Market Index Shari'ah Supervisory Board, en gruppe på seks medlemmer bestående af islamiske lærde. (Gad vide om Omar Abdel Rahman har ærespladsen?)

DJIM (jeg er ikke sikker på, hvordan det udtales: måske som "Dhimmi," som i "dhimmitude," den officielle benævnelse af andenklasseborgere som anvendes på ikke-muslimer der lever i et land som islam gør krav på) finder selskaber der er i "overensstemmelse med Sharia'ens principper for acceptable produkter, forretningsaktiviteter, gældsniveau og renteindtægt og udgifter." Det betyder at "ethvert selskab hvis kerneforretning har noget med alkohol, almindelig finansiel service, underholdning, produkter relateret til grise, tobak eller våbenproduktion er udelukket. Næste skridt er selskaber med uacceptable gældsbyrder eller urene renteindgtægter, også de skal udelukkes."

Produkter med relation til gris, nej tak? Det må så udelukke det meste af USA's økonomi for øjeblikket, er mit gæt. Det her er det sidste (gruopvækkende) tragikomiske aspekt i fremvisningen af Vestens kapitulation. Andre mindre tragikomiske aspekter er ikke så svære at forestille sig. Som vennen der gjorde mig opmærksompå Dow Jones Islamic Index bemærkede, "Vi her i Vesten bøjer os virkelig forover for vore muslimske brødre og søstre." Det er lige, netop hvad vi gør.

Roger Kimball Anden artikel v. klik

http://pajamasmedia.com/rogerkimball/2009/02/19/sharia-creep-gets-up-and-starts-walking/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails