lørdag den 9. maj 2009

Ægte muslimer

Saudiske Wahhabister er de ægte Muslimer

Udenlandske journalister der gerne vil berette fra Saudiarabien bliver nøje udvalgt. Man foretrækker venligtsindede journalister. Efter de ankommer til Saudiarabien bliver de ledsaget af saudiske embedsmænd fra Informationsministeriet. Disse journalister får vist det som saudierne ønsker de skal se.

Først og fremmest er Saudiarabien, Islams vugge, og har ikke nogen egentlig kriminallov og et moderne retsvæsen eksisterer ikke. Sædvanligvis er det et præsteskab eller politiet der fælder domme over forbryderne. Udover det er Kongen og hans klan, loven. De hersker lunefuldt, støttet af Wahhabbismen, en stenalder islamisk version af Islam.

Avisen Al Madeena berettede januar 2009, "Overhovedet (ikke valgt) for Najran by's byråd udstedte følgende retningslinjer: En mand der slår sin hustru til hun dør skal have et og et halvt års fængsel og 200 piskeslag. To unge mænd der stjal et får, fik tre års fængsel og 2000 piskeslag.

En praktiserende saudisk muslim hilser ikke på en kvinde med hånden. At røre ved hendes hånd ophidser hans seksuelle lyst og det er haram (syndigt).

Udover det da bruger en praktisrende saudisk muslim aldrig sin venstre hånd til at spise, drikke eller give nogen et eller andet med. Det er uhygiejnisk. Han bruger den til at vaske sin bagdel efter toiletbesøg.

Kvinder i Saudiarabien skal bære slør fra hoved til tå når de færdes offentligt. En kvinde skal også følges af en nær slægtning i offentlighed ellers bliver hun brændemærket som prostitueret og meget ofte gribes hun af Mutawas (Moralens politi) og tilbageholdt. Saudiske kvinder tvinges til at bære niqab (ansigstslør).

Oveni får saudiske kvinder ikke lov til at deltage i nogen offentlig handling: økonomi, finansiel, eller administrativ uden godkendelse af en mandlig slægtning - ægtemand, far eller broder.

Den sudiske Sheik Saleh Al-Lehadan, overhoved for Højesteret fortalte avisen Al Watan (dec. 2008) "Kvinder der voldtages af mænd bærer selv skylden. De provokerer mænd ved den måde de er klædt eller går på."

Saudiarabien er det eneste land i verden hvor mænd kan gifte sig med flere kvinder og skille sig fra dem igen. For at gifte sig kræves kun 2 vidner efter mandens valg. At skille sig fra en kvinde behøver han blot at gå til den højeste religiøse myndighed i hans nabolag. For yderligere detaljer se denne bog Karin i Saudiarabien.

Næsten enhver saudisk husholdning har mindst en ung pige fra Filippinerne, Sri Lanka og Indien. Flertallet af dem er billig arbejdskraft og bliver ofte misbrugt seksuelt af deres mandlige arbejdsgivere. De tvinges til at arbejde 24 timer, syv dage om ugen for sølle 60-70 dollars om måneden. Mange af dem får ingen penge i årevis. Derefter, eller efter det er blevet gravide bliver de deporteret til deres hjemlande.

Prins Salman, Guvernør over Riyadh, fortalte avisen Al Madeena (nov. 2008), "Det er kun en minoritet der misbruger deres tjenestepiger." Dette modsiges derimod af den seneste rapport fra ILO (Internationale Arbejder Organisation) i Geneve, Schweiz, der siger at over 80% af de saudiske familier misbruger tjenestepigerne og behandler dem som slaver.

Saudiarabien der det eneste land i verden der underviser i had, vold og hykleri mod ikke-muslimer i deres skoler. Skolelærebøgerne er fyldt med tekster der er politiske og socialt ukorrekt. Selv matematiskbøgerne lærer disse ting. Her er en saudisk skolequiz: 19 muslimer dræber 2979 vantro (henvisning til 9/11). Hvormange dræbte hver af dem? Kig nærmere på - Saudi Textbooks Incite to Hatred and Violence.”

De samme bøger trykkes og betales af saudierne for brug i skoler i Pakistan, Indonesien og madrasssaer i Deoband, Indien og andre steder.

Saudiarabien der det enste land i verden der ikke tillader andre trossamfund at have egne templer. Selv det at bære det kristne kors er forbudt. Indehaveren kan blive anklaget for at hverve proselytter og kan få piskeslag eller deportation. På den anden side har Saudiarabien betalt opførelsen af moskeer over hele verden, og brugt milliarder af dollars på islamiske centre over hele kloden.

For eksempel Kong Fahd Akademiet, hvilket blev betalt og åbnnet i Bonn, Tyskland i 1995 og kostede 20 millioner dollars, og som fornylig blev lukket fordi det underviste i vold og had ved lærerstaben fra Saudiarabien. Islams Hus nær Frankfurt der også støttes af saudierne underviser stadig i saudisk curriculum.

Saudiarabien er det eneste land i verden der påbyder ikke-muslimske kvinder der gifter sig med en muslimsk mand, at hun først skal blive muslim. Muslimske kvinder har ikke lov til at gite sig med en ikke-muslim, medmindre han også omvender sig til Islam.

Hvor ellers i verden ville politiet forhindre redningen af skolepiger der blev fanget af en ild, fordi de ikke var tildækket med deres tøj fra hoved til tå? I Mekka, juli 2002, blokerede det saudiske moralpoliti for redningen af pigerne hvis skole var i flammer. Hvorfor? Pigerne kunne jo fotografes som værende "halvnøgne."

Saudiarabien er det eneste land i verden der gennemtvinger køns apartheid i alle livet aspekter.

Saudisk TV underviser børn i had mod jøderne. I et program (okt. 2008) spurgte programværten en syvårig gammel pige om hun hader jøder. Piger indhyllet fra hoved til tå sagde, "Ja, det gør jeg." "Hvorfor?" Pigen sagde, "Fordi jøderne bekæmpede vor profet Muhammad. Allah hader dem."

Renter af penge er også haram (syndigt) i Islam. Det er riba (udnyttelse). For at omgå dette benytter de såkaldt islamiske banker ordet murabaha (udbytte). I praksis er det det samme som almindelige renter, men det er pakket ind i en harmløs islamisk terminologi. Undersøg dette: Conservative Muslims and Die Hard Socialists Feel Vindicated by the International Financial Crisis.”
Saudiarabien har de højeste militærudgifter i Mellemøsten. Ifølge United States' Central Intelligence Agency's World Factbook, brugte Saudiarabien 31.050.000.000 dollars på våben indkøb i 2008. Israel den mægtigste militærmagt i mellemøsten brugte 13.300.000.000 dollars.

Heldigvis benytter Saudiarabien ikke sit militære arsenal på at bekæmpe Israel - ikke fordi det ikke ønsker at gøre det, men fordi man ikke har kvalificeret mandskab. Militæreksperter mener at våbnene forbliver indpakket og ruster i ørkenen. Med sine genrøse militærindkøb gør det saudiske regime våbenindustrien i Vesten meget glade, de giver til gengæld støttet for det saudisek regeime hos indflydelsesrige politikere i Vesten.

Da en korruptionssag blev afsluttet, som havde forbindelse med en våbenhandelt (til 20 milliarder dollars) med Saudiarabien i hvilken Bandar, søn til den Saudiske kronprins Sultan var impliceret, gjorde Tony Blair alt der var muligt for at dække over sagen, af hensyn til "nationale interesser." Undersøg det på BBC for yderligere detaljer.

Saudiske Fatwas (religiøse fordømmelser)
Ali Al Khudhair, en saudisk imam i Riyadh godkendte i en fredagsbøn (april 2008) det at lyve, hvis det hjælper med til at fremme Islam

Mekkas imam, Abdul Rahman Al-Sudais sagde i juni 2008, "Parfume er forbudt i Islam. Hverken mand eller kvinde bør benytte det. Parfume tiltrækker den djævel der får dig til at synde."

Abdullah Al Najdi, endnu en saudisk imam sagde til avisen Al Riyadh (juli 2008, "Fodbold er forbudt (syndigt) i Islam. Det er de vantros spil. At kæmpe om en bold og senere fejre en sejr er uden mening."

Ifølge det religiøse system i Saudiarabien er selv kvindestemmen et seksuelt redskab. Hun får ikke lov til at tale direkte til mænd hun ikke er i slægt med. Derfor når en kvinde ringer til saudisk radio for at deltage i et taleprogram, er det hun siger fremført af en mand.

Sheik Saleh Al-Lehadan har også gjort sig til talsmand for, at det "at lære et andet sprog end arabisk, Koranens sprog, er uislamisk. Det er en fornærmelse mod vor religion. Det er meget tydeligt, at de børn der lærer engelsk, for eksempel, kommer til at holde af ikke-muslimer, og det er en alvorlig fejltagelse. I ved alle, at vi skal begrænse vor kontakter med ikke-muslimer mest muligt. Det er hvad vor profet, må fred være med ham og Den Hellige Koran lærer os."

Sheik Saleh Al Fozan, endnu en indflydelsesrig saudisk gejstlig har sagt ved forskellige lejligheder at det er haram for en muslim at besøge et vantro land uanset grunden. "Disse lande er dekadente og fyldte med djævle der forfører mænd og kvinder." Dette sagde han på saudisk TV (juni 2008).

I hvert fald tilbringer nogle saudiske familier deres ferier i arabiske lande som Ægypten, Libanon, Marokko og Syrien - især om sommeren, idet de flygter fra heden hjemme. Kvinderne går ud og shopper og mændende sidder på cafeerne og kigger på kvinder. Man har ingen interesse i kultur.

Flertallet af saudiske mænd der rejser til vesten bruger mest tid og penge på at jagte prostituerede.

Ifølge flertallet hos saudiske gejstlige er musik, dans og digtekunste haram. Den eneste bog muslimer må læse er Koranen. Den eneste "musik" de må lytte til er recitationer fra Koranen.

Et had opildnende uddannelsessystem og mangel på kontakt med den verdslige verden i form af bøger og kultur har frembragt en fanatisk befolkning. Flertallet af de saudiske dissidenter er mere fanatiske end Al Saud regimet. Der er kun meget få verdslige saudiske dissidenter, såsom Ali Alyami, Ali Al Ahemd og Mai Al Yamani.
Saudiarabien er det eneste land i verden der anvender Sharialoven - en kombnation af Koranen og Hadith - dog kun så længe det passer styret. Det skal understreges nu, at Sharia lov er undertrykkende, had og voldsopildnende og en diskriminerende doktrin. For flere detaljer se her

Når alt dette er sagt, da burde vi egentlig ikke undre os over af 15 af terroristerne fra 9/11 var fra Saudiarabien.

For at føje spe til spot, da beder det saudiske regime om at der fører interreligiøse dialoger med kristne og jødiske ledere. Se f.eks. her: Hykleriet ved saudiernes snak om interreligiøse dialoger.
Sørgeligt nok og trods alt det jeg har nævnt og på grund af olien og Saudiarabiens geopolitiske betydning under Den Kolde krig og derefter, har Vesten støttet dette land og gør det stadig.

Samtidig med at Vesten ikke undlader at benytte enhver lejlighed til at blæse til kamp mod middelaldermørket når det drejer sig om menneskerettighederne i Kina, Rusland, Nordkorea og Zimbabwe, ja da ignoreres de grove krænkelser af menneskerettigheder i Saudiarabien.

Hvis Saudiarabien ikke havde så meget olie da ville verdenssamfundet måske vælge at ignorere det ligesom man gør med Somalia. Men regimet i Riyadh kan ikke ignoreres. Det er stinkende rigt og farligt. Al Saud klanen har nu i årtier betalt og betaler stadig til den islamiske fundamentalisem over hele kloden.
FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Dr. Sami Alrabaa, an ex-Muslim, is a professor of Sociology and an Arab-Muslim culture specialist. Before moving to Germany he taught at Kuwait University, King Saud University, and Michigan State University.

Andre artikler af Sami Alrabaa ved klik

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails